Saturday 17 December 2011

Gevlochten haar

Een van de beste manieren om uw haar er mooi en goed ingesteld is het dragen van gevlochten kapsels. Er zijn verschillende soorten van gevlochten kapsels die gedragen kan worden om uw gezicht aantrekkelijke look. U hebt de optie van vlechten al uw haar volledig, of het dragen van een gevlochten kapsel op een aantal andere kapsels. Tegenwoordig, beroemdheden, sportmannen en-vrouwen, en publieke figuren de voorkeur aan te dragen gevlochten kapsels alleen maar om anders te kijken en hun fashion statement. Afro-Amerikaanse jongens en meisjes vooral kiezen om deze kapsels te dragen. Echter van oordeel dat mensen over de hele wereld met gevlochten kapsels een belangrijke onderdeel van de nieuwste modetrend. Als u niet wilt dat uw natuurlijke haar vlecht, kunt u kiezen voor gevlochten hair extensions die beschikbaar zijn in een verscheidenheid van kleuren en stijlen. Laat ons weten hoe om haar vlecht.
Lees meer over:; Braid Kapsels voor zwarte vrouwen; gevlochten haar Stijlen voor Kids; haarvlechtkunst Basics
Als u denkt hoe Franse vlecht haar, je gewoon moet weten dat het een zeer eenvoudig proces. Aan het begin, misschien vind je het moeilijk, maar na enige oefening zul je het krijgen. Voordat u begint met het vlechten, moet u ervoor zorgen dat het haar schoon is en niet beschikt over enige vorm van klitten en knopen. Het haar wordt makkelijker worden gevlochten, als het van gelijke lengte.
De eerste stap is om alle haren achter het hoofd te verzamelen, en een hoop te maken. Dan zou u gevraagd worden om de drie delen van het haar te maken door het verdelen van de tros. Na Daarbij, houd de juiste sectie in de rechterhand, de linker sectie in de linker, en houd het middelste gedeelte ontspannen.
Nu, aan het aanhouden van de juiste haarpluk in de rechterhand, houdt het midden gedeelte met de rechterhand. Moet je vervolgens de juiste sectie te nemen over de middelste en de middelste gedeelte in je rechterhand houden. Dit zal de juiste sectie het midden te maken. Na dit te doen, houdt de huidige middelste gedeelte met de linkerhand, en neem de linker gedeelte over de middelste.
Doe hetzelfde voor stap met de rechterhand. Volg deze stap tot de volledige lichtdoorlatendheid gevormd. Vergeet niet dat elke keer dat u een gedeelte over de andere kruis, dient u geven het haar een klein rukje, zodat de vlecht goed ingesteld zonder dat los. Wanneer er weinig haar meer aan het eind, bind het met een elastiekje.
Soorten van gevlochten haar stijlen
Er zijn vele soorten van haarvlechtkunst ontwerpen die gemaakt kan worden met behulp van de hierboven genoemde basisprocedure van vlechtstoffen haar. Vlechten kan worden gemaakt op kort haar en lang haar. Micro vlecht kapsels zijn een van de meest populaire onder de vrouwen. Het bestaat van de weinige, kleine haarplukken gevlochten in veel afzonderlijke secties vlechten vormen. Als je lang haar en hebben micro-gevlochten, kunt u gelijkmatige slijtage kralen aan het eind van de vlechten. Bovendien kunt u doen verschillende variaties naar normaal gevlochten of micro gevlochten haar, zoals Visgraat vlechten, Chinees gevlochten updo, Avalon vlechten, Legolas vlechten, Victoriaanse updo, Rope vlechten, Arwen vlechten, en veel meer.
Lees meer op:; Black Gevlochten Kapsels en Hair Weave Stijlen; Braid Kapsels voor Girls; Vlechten voor Kids; Deze tips waren allemaal over hoe haar en enkele typen gevlochten kapsels vlecht. Aangezien er een breed scala van opties voor gevlochten kapsels, kunt u dragen verschillende degenen voor verschillende gelegenheden. Vandaag zijn vlechten zelfs gedragen door beroemde sporters en mannen beroemdheden. Als gevolg, gevlochten kapsels voor mannen zozeer in vogue.

No comments:

Post a Comment