Thursday 29 December 2011

Vette Face

Hoewel de natuurlijke beschermende oliën van het gezicht ook wel bekend als talg kan zijn geformuleerd door de natuur om de huid te beschermen, zouden de mensen die lijden aan het probleem van de hardnekkige vet gezicht en vette huid zeker niet met me eens. Voor hen, de overtollige olie op het gezicht betekent te maken met problemen van acne, mee-eters en die vervelende puistjes die net te weigeren weg te gaan. The gevangen sebum op het huidoppervlak trekt stof en vuil en maakt het gezicht saai en zeer vettig.
Dus wat oorzaken vettige gezicht? Nou, genetica, anticonceptiepillen, hormonale schommelingen tijdens de menstruatiecyclus en de zwangerschap, spelen allemaal een rol in de uitscheiding van overtollig talg. Tijdens de adolescentie, hormonen bekend als androgeen het stimuleren van de talgklieren en trigger het overtollige talgproductie. Een goede huidverzorging is de regel van het boek wanneer u last heeft van vette, vette huid. Hier zijn een aantal vette face-oplossingen, die zeker helpen je te ontdoen van die schijnen en vettigheid op je gezicht.
How to Get Rid van een Vette Face?
Was je gezicht; Hoewel het klinkt misschien cliche, maar het feit is dat het reinigen van uw gezicht is de beste natuurlijke remedie voor vette gezicht. Vette, vette huid heeft de neiging aan te trekken meer stof en vuil die kan resulteren in ongewenste dode huid en verstopte poriën. Dit is een van de belangrijkste redenen voor de ontwikkeling van acne en mee-eters ook. Je gezicht te wassen bij voorkeur met een milde antibacteriële zeep drie keer per dag en appropriate gezichtsverzorging helpt het verwijderen van de overtollige olie en vuil uit het gezicht, zodat het schoon en gezond. Reinigen van uw gezicht met melk helpt te beperken de overtollige talgproductie. You kunt ook mengen twee tot drie druppels van sandelhout of lavendel olie op je gezicht effectief schoon te maken. Lees meer over de dagelijkse huidverzorging routine voor de vette huid.
Citrus oliën; Citrus essentiële oliën toegevoegd aan Aloë Vera gel, toverhazelaar of andere kruiden lotion base kan helpen het probleem van de vette huid te behandelen, terwijl het bleekmiddel in deze olie helpt bij het verminderen van de acne vlekken en merken. Twee tot drie druppels van de etherische oliën op het gezicht helpt beat de glans en de olie van een vette gezicht. Lees meer over vette Face Control.
Schrobben het af; Een milde reinigings-of exfoliërende producten geformuleerd voor de vette huid helpt te werpen afstand de dode huid die de poriën verstoppen. Het is belangrijk dat teveel van exfoliating PRODUCTEN de huid irriteren en uiteindelijk maakt de huid meer olie gaan produceren. U kunt uw eigen gezichtsscrub thuis door het mengen van 1 eetlepel amandel meel, 1 eetlepel gemalen citroenschil en 4 el melk en schrobben je gezicht mee. Using deze milde scrub drie tot vier keer een Week helpen herstellen van de vochtbalans van de huid. Lees meer over exfoliërende vette huid.
Met behulp van een milde Toner; Terwijl scrubben helpt in het bijhouden van de dode huid van het inpluggen van de poriën, met behulp van een milde toner of een samentrekkende is van essentieel belang voor de verbetering van de gezichtshuid verkeer en het verbeteren van de textuur. Adstringerende doekjes of speciale olie vloeiblokken helpen om de overtollige olie te verwijderen uit het gezicht. Vermijdt het drogen van uw huid met deze producten als het kan de productie van beschermende olie op het gezicht te induceren. Het toevoegen van 3-4 druppels van kamille olie aan het water zorgt voor een uitstekende gezichtsbehandeling toner voor de vette, vette huid.
Gezichtsmaskers; Gezichtsmaskers helpen om de huid te kalmeren en te absorberen de overtollige olie. Klei maskers zijn een geweldige manier om de overtollige oliën uit het gezicht. Maken van je eigen zelfgemaakte maskers is een geweldig idee van niet alleen het opslaan van de big bucks, maar ook het vermijden van de bijwerkingen van chemische cosmetische producten. Meng een theelepel honing met een eiwit, een halve theelepel limoensap en some Fuller's aarde. Breng het op je gezicht en laat het op voor 15 uur voor je gezicht te wassen met koud water. Masseren uw huid met tarwekiemolie of het sap van een komkommer verslaat de glans en vettigheid van een vettige gezicht. Masseren rauwe papaya op het gezicht of een mengsel van aarde Fuller's en yoghurt kan helpen verminderen van de olie en het voorkomen van acne breakout.
Lees meer op:; Olieachtige Face Remedies; Olieachtige Face Home Remedies; Een eenvoudige vettige face remedie is vermijden het gebruik van olie gebaseerde cosmetica of moisturizers bevattende boter extracten en minerale oliën. Zorg ervoor dat het toepassen van een gel op basis zonnebrandmiddel van minimaal SPF 15 voordat stap buitenshuis. Actuele matterende producten, synthetische actuele retinoïden, glycolzuur en salicylzuur in de cosmetische producten helpt de olie-en glans van je gezicht.

No comments:

Post a Comment