Wednesday 30 November 2011

Hoe kan ik een fles wijn openen zonder een kurkentrekker

Heb je ooit over een situatie, waar je bent klaar om de wijn en de kurkentrekker voor het openen van de fles wijn is verdwenen dienen? Je mag niet in staat zijn om de fles te openen, tenzij je de kurkentrekker. De meeste mensen niet eens denken aan een alternatieve methode voor het openen van de kurk in de wijn fles. Dit artikel kan u helpen met een aantal richtlijnen over hoe je een fles wijn openen zonder een kurkentrekker.
Hoe maak je een fles wijn open zonder een kurkentrekker
Je hoeft niet te maken als er geen wijn accessoire als een kurkentrekker om de wijn fles te openen. Er zijn veel verschillende methoden, die kan u verder helpen. Alles wat u nodig hebt is een beetje geduld en een aantal eenvoudige tools. De volgende zijn een paar ideeën die u kunnen helpen een fles wijn openen zonder kurkentrekker.
Gebruik een mes om de fles te openen; Om de kurk uit een wijnfles, plaatst u het puntige uiteinde van een lange, gekartelde mes in de kurk. Zodra het mes steekt het middelste deel van de kurk, een beetje naar achteren buigen het mes en trek hem langzaam uit. De kurk kan komen met het mes. Als de kurk er niet uit, zelfs na herhaalde pogingen, naar beneden duwen, zodat het naar beneden gaat de fles. Als u het niet erg de kurk drijvend in de wijn, kunt u rechtstreeks duw het naar beneden in plaats van te proberen hem eruit te trekken, dat is een beetje lastig en moeilijk.
Removing Cork met een schroef en tangen; Als u nog steeds verward over hoe je een fles wijn zonder kurkentrekker geopend, kan de volgende methode blijken. Alles wat je nodig hebt is een schroef met diepe groeven, schroevendraaier en een tang. Met de hulp van de schroevendraaier, leg de schroef door het midden van de kurk, totdat het halverwege wordt door de kurk. Nu kunt u gebruik maken van de tang te trekken uit de schroef, die samen zal komen met de kurk. U kunt ook gebruik maken van de nagel-pull einde van een hamer te trekken uit de schroef.
Raken Methode om wijnfles kurk te verwijderen; Dit is een van de gemakkelijkste en eenvoudige methoden om de kurk van een fles wijn te verwijderen, als u niet over een kurkentrekker. Alles wat je hoeft te doen is om de bodem van de fles wijn sloeg tegen een vlak en verticaal oppervlak. U moet raken van de fles stevig en gelijkmatig, maar op een iets schuine stand. Aangezien er een mogelijkheid om de fles te krijgen gebroken, zal het beter zijn om de onderkant ervan met een handdoek. Als u binnen bent, blijf een boek tegen de muur en sloeg de fles tegen het boek. In het geval van een outdoor feest, zal het oppervlak van een boomstam perfect zijn. Raak niet zo hard dat het flesje breekt. Als je eenmaal begint te raken van de fles voorzichtig de druk in de fles bouwt en de kurk komt gedeeltelijk. Je kunt trekken uit de kurk zonder veel moeite. Als u doorgaat raken, zal de kurk komen met kracht, waardoor de wijn morsen.
Het verwijderen van Cork met String; verwijderen kurk van een wijnfles kan worden gedaan met behulp van een stevige snaar. Bind het strak rond de kurk en trek ernaar. De kurk kan ook langs komen met de string. Als de string is iets dikker, net als een boot kant, kunt u op de knoop naar beneden met de hulp van een scherp voorwerp. Zodra de knoop is onder de kurk, trek de string, zodat de kurk komt ook uit. Ja, kan een string worden gebruikt in elk van de hierboven genoemde methoden om de kurk te verwijderen uit een wijnfles.
Lees meer over:; Wijnen, Wijn maken, Nu weet je hoe je een fles wijn zonder kurkentrekker geopend. U kunt ook komen met je eigen alternatieven, omdat het vereist slechts een klein beetje gezond verstand. De hierboven genoemde methoden zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Echter voorzichtig omgaan met de fles wijn, om zo eventuele breuken te voorkomen.

No comments:

Post a Comment