Tuesday, 1 May 2012

African American Haaruitval

De primaire oorzaak van Afrikaans-Amerikaanse haaruitval bij vrouwen is de manier waarop het haar is gestyled. Andere redenen voor haaruitval zijn erfelijk, dieet, medicatie en aanverwante levensstijl. De beste manier om haaruitval te behandelen is om ze te bestrijden van binnenuit. Men moet het nemen van preventieve maatregelen voordat de situatie uit de hand. Neem een ​​kijkje op deze African American haarverzorging tips.
Afro-Amerikaanse haarverlies veroorzaakt
Kapsels: Afro-Amerikaanse haarstijlen veroorzaken haaruitval als gevolg van breuk. Dit komt omdat de vlechten strak gebonden zijn stress veroorzaken bij de haarwortel en hoofdhuid. Kapsels die weer strak te trekken van het haar zijn ook verantwoordelijk voor vluchtende haar lijnen.
Haarproducten: Afro-Amerikaan moet het haar zware styling. Daarom, overmatig gebruik van gels, stijltangen, enz. het haar veroorzaken om te zwak wordt. Deze maken ook de hoofdhuid vies en gevolg haarzakjes verstopt raken, wat uiteindelijk leidt tot haar val.
Slechte eetgewoonten: Haargroei hangt af van wat we eten, een gezond dieet ervoor te zorgen dat er voldoende voeding voor het haar om te groeien. Geen bedrag van de externe producten kunnen het haar groeien. Als uw dieet is rijk aan junk food en vetten, dan is je haar niet verkrijgen van de vereiste voeding. Een goede voeding is erg belangrijk voor de juiste haarverzorging voor zwarte vrouwen.
Gezondheid Voorwaarden: Op sommige momenten bepaalde medicijnen kan leiden tot haaruitval, bijvoorbeeld chemotherapie voor kankerpatiënten. Sommige mensen hebben aanleg voor erfelijke kaalheid. Bijwerkingen van medicijnen en bepaalde ziekten, zoals schildklier ziekten zijn de voornaamste oorzaken van dit soort van Afrikaans-Amerikaanse haaruitval.
Afro-Amerikaanse haaruitval
De beste behandeling voor haarverlies Afro-Amerikanen is het vaak voorkomen sportieve kapsels die het haar te breken kan veroorzaken. In plaats van het gebruik van andere haarverzorgingsproducten, kiezen voor natuurlijke haarproducten voor Afro-Amerikanen. Deze producten zijn veel zachter op haar en niet uitdrogen van het haar. Het dieet moet men dat rijk is aan de voeding te zijn, omvatten enkele haargroei vitaminen voor Afro-Amerikaanse vrouwen in uw dieet. Drink veel water, bezuinigen op vet en vet voedsel, en eet veel groene groenten. In plaats van het behandelen van het haar met agressieve chemicaliën, moet men alleen kiezen voor natuurlijke haarverzorging voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Als men lijdt aan een gezondheidstoestand dan door de behandeling van de ziekte kan men haar val te behandelen.
African American haarverzorging tips
Dit zijn enkele van de tips die je kunnen helpen bij het voorkomen Afro-Amerikaanse haaruitval. Alter kapsels elke maand, kiezen voor meer natuurlijke kapsels waar het haar niet strak gebonden. Dit zal u helpen voorkomen dat een terugwijkende haarlijn ook. Ze wast haar haren om de andere dag en het gebruik goed haar moisturizers voor de Afrikaanse Amerikaanse haar. Je moet haar met olie olijfolie of kokosolie. Drink veel water om het haar gezond en ook veel eiwit in uw dieet. Vermijd shampoos die reinigingsmiddel gebaseerd. Bescherm je haar wanneer ze buiten in de zon en tijdens het slapen door het dragen van een hoofddoek. Een van de meest effectieve haargroei tips voor Afro-Amerikanen is het verminderen van het gebruik van styling producten. Gekapt op de gels en stijltangen. Regelmatige lichaamsbeweging is ook een must voor gezond haar.
Lees meer over:; haaruitval preventie; natuurlijke haaruitval rechtsmiddelen, Als al het andere faalt, kan men altijd nog naar een professionele en krijg haartransplantaties en andere soortgelijke behandelingen gedaan om te gaan met Afro-Amerikaanse haaruitval. In ieder geval, in plaats van het branden van een gat in uw portemonnee, waarom niet de nodige voorzorgsmaatregelen om haaruitval te voorkomen in de eerste plaats!

No comments:

Post a Comment