Saturday, 12 May 2012

Hoe Oog Make-up aanbrengen

Oog make-up is een geweldige manier om een ​​geheel nieuwe definitie toe te voegen aan je mooie ogen. Volgens de tijd van de dag als de gelegenheid dat u deelneemt, kunt u proberen verschillende oog make-up stijlen en technieken die passen bij de situatie. U kunt experimenteren met verschillende make-up producten, waaronder de verschillende soorten en kleuren oogschaduw, eyeliners, enz. om uw ogen kijken expressief en mooi. Dus als u op zoek bent naar antwoorden over hoe om oogmake-up perfect van toepassing, hier zijn een paar eenvoudige stappen die u kunt volgen. Lees meer over oogmake-up technieken en oogmake-up ideeën.
Hoe Oog Make-up aanbrengen
Oog make-up begint meestal met de concealer en de basis, gevolgd door de oogschaduw als de eyeliner en eindigt met de uitvoering van de mascara. Met deze cosmetica, kunt u een eenvoudige en een dramatische look voor uw ogen. Laten we een kijkje nemen op enkele tips die u zullen helpen bij de toepassing van oog make-up. Lees meer over natuurlijke oog make-up en make-up tips voor de ogen.
Concealer en Eye Base; Zodra u de stichting op je gezicht, gevolgd door de gezichtspoeder toegepast, zal de volgende stap zijn om uw oogmake-up te starten. Voordat u begint te spelen bij de oogschaduw, is het noodzakelijk dat je de concealer en de ogen voet toe te passen. Concealer is voor mensen die het probleem van donkere kringen hebben onder de ogen. Dot het gebied onder de ogen met de concealer en start verspreiden vanuit de binnenste ooghoek naar de buitenste totdat de concealer mengt volledig met de stichting. Dit moet worden gevolgd door de ogen basis, die je een aanvraag indienen op het gehele bovenste ooglid. De rol van het oog basis is erop toe te zien dat de oogschaduw blijft op de ogen voor een lange tijd.
Oogschaduw; aanbrengen van de oogschaduw is de volgende stap van oog make-up. Oogschaduw zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen die poeders, crème en liquide zijn. Oogschaduw zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, waartussen je moet kiezen die overeenkomen met de kleur van uw ogen. Voor overdag make-up, met behulp van een lichte schaduw van Brown zal er natuurlijk uitzien. Echter, als je een nachtelijke party bij te wonen, zal het best zijn om een ​​dramatische look met de hulp van 2 te maken - 3 kleuren oogschaduw. Kies tinten die zijn licht, medium en donker, maar ziet er op toe dat deze kleuren elkaar aanvullen. Begin met de lichtste kleur en toe te passen ion het gehele ooglid, met inbegrip van de wenkbrauwen met de hulp van een platte wenkbrauw borstel. Zodra u zich heeft aangemeld het licht wenkbrauw schaduw, zal de volgende stap zijn om het medium gekleurde oogschaduw te gebruiken. Met een andere oogschaduw penseel van toepassing, de tweede kleur van de binnenste hoek van het ooglid naar de buitenste rand van het oog. Met uw vingers, mengen de twee kleuren in de buurt van de vouw van je ogen te hebben een nog kijken. Als u wilt dat een rokerige ogen kijken, kunt u ook gebruik maken van een derde kleur, anders kunt u stoppen met twee oogschaduw. Kies de donkerste kleur voor de derde oogschaduw en toe te passen, net als je deed met de tweede kleur van de ogen. Breng een donkere jas net boven de oogleden voor een groter effect. Meer weten over hoe je oogschaduw stap voor stap toe te passen en hoe oogschaduw toe te passen.
Eyeliner en mascara, Na het aanbrengen van de oogschaduw, komt de eyeliner die wordt geleverd in twee verschillende vormen. Hoewel de meest gebruikte eyeliner is de vloeistof, kun je ook gebruik maken van het potlood een tot je ogen lijn. Er zijn ook verschillende kleuren van eyeliner die u kunt kiezen. Voor een natuurlijke look, moet u gebruik maken van een potlood eyeliner die bruin van kleur. Aan de andere kant, voor 's avonds feesten, kunt u gebruik maken eyeliner kleuren die passen bij uw oogkleur. Welk type van eyeliner u gebruikt, moet je eyeliner een dunne lijn, dat is net boven je oogleden. U kunt ook een donkere oogschaduw ook gebruiken in plaats van de eyeliner. Dit wordt gevolgd door de mascara die moet worden toegepast op de uiteinden van je wimpers. Voordat u de mascara, krul je wimpers met een krultang en daarna een coating van de mascara er overheen. De toepassing van mascara niet alleen helpt bij het verduisteren van de wimpers, maar ook helpt bij het verlengen van hen. Lees meer over de toepassing van eyeliner tips en hoe eyeliner van toepassing.
Je mag graag meer over lezen:; Volkomen Gorgeous Oog Make-up; Dramatische Oog Make-up Ideeën; Eyeliner Make-up tips, ik hoop dat je twijfels over hoe oogmake-up toe te passen worden gewist met dit artikel. Hoewel het kennen van de juiste manieren van toepassing is belangrijk, de kleuren die je gebruikt voor je ogen bepalen ook het effect dat het zal leiden. Daarom moet u tijd uit te proberen en te kiezen voor kleuren die compliment uw huid toon en de kleur van uw ogen.

No comments:

Post a Comment