Friday, 4 May 2012

Beheersing van gedrag in relaties

Het is altijd een pijn om rond mensen die domineert, maar er zou iets slechter dan het hebben van een relatie met deze persoon. Mensen die show beheersen gedrag, met name in relaties, worden veracht over de hele wereld. Maar doen mensen echt de psychologie van een persoon die zeggenschap gedrag te begrijpen? En is het echt mogelijk om te leven met een dergelijke persoon en toch genieten van een normale relatie? Hier is een sneak peak in de geest van een controlerende, dominante persoon ...
Oorzaken van Controlling gedrag in het huwelijk en relaties
Nu we kennen ze allemaal en haat hen. Het is die mensen die behoefte hebben om van minuut tot minuut updates hebben op uw leven, willen de dingen zoals ze het leuk vinden, wil dat je meer tijd met hen doorbrengen, onnodige oordelen over je vrienden doorgeven wanneer je niet echt om vragen, enzovoort, enzovoort. Daar heb je je stereotiepe symptomen van de controle op het gedrag bij mannen en de controle van het gedrag bij vrouwen.
Maar wat maakt de persoon die een control freak? Waarom is er deze affiniteit voor detail en een behoefte aan controle in zo'n persoon?
Naar mijn mening moet de onveiligheid zijn de nummer een oorzaak van de controle gedrag in echtgenoot of partners. De meeste mensen die niet zeker bent van de manier waarop hun relatie is panning out zou zijn geneigd de controle gedrag. Het is een eenvoudig genoeg lijn van denken. Als een persoon in staat is om de relatie te beheersen, dan zal de dingen niet verkeerd gaan. Misschien kunnen voortvloeien uit een gebrek aan vertrouwen in een schijnbaar flirterig partner, of een gebrek aan zelfvertrouwen. Een van beide manier, zal de persoon display controle gedrag ervoor te zorgen dat hij of zij niet gewond raken in de toekomst.
De tweede oorzaak van de controle gedrag is wanneer mensen een aangeboren verlangen om hun omgeving controle hebben, niet vanwege de onzekerheid, maar omdat ze lijken tot bizarre kick aan ontlenen. Vergeet niet dat pesten op school? Er zijn een aantal mensen die lijken een goede deal van tevredenheid af te leiden door de wetenschap dat ze in de controle van de dingen en de mensen gehoorzamen hun elke opdracht.
Als je het mij vraagt, zijn de dingen gemakkelijker voor de partner van een persoon die aantoont controle gedrag van het voormalige reden dan de laatste reden. Met een beetje van de zorg en het vertrouwen injectie kan de mensen in de eerste groep worden veranderd van hun onzekere wegen en worden gemaakt kunnen minder controlerend gedrag in de toekomst weer te geven. Maar omgaan met de laatste kan worden oh-zo-omslachtig. Hoezo? Omdat de kansen van deze mensen te veranderen zijn vrij laag en het zal een sensationele set-terug te nemen om hun eigenzinnige manieren veranderen.
Vervoer over het probleem
Nu, terwijl de meeste mensen zal u adviseren om het schip, misschien een te verplaatsen, zodat drastische springen als een relatie verbreken is goed voor geen van beide partijen. Als het probleem is opgelost in de vroegste stadia, is er misschien enige hoop dat de persoon zal veranderen. Als deze tendens is toegestaan ​​om gedurende een lange tijd, dan is er kans dat de controlerende partner weldra een onrechtmatige partner.
Beheersing van gedrag is een psychologisch probleem en als het geval is met een psychologisch probleem is het belangrijk dat de persoon die je komt en bespreekt zijn / haar problemen. Als de persoon weigert te erkennen het probleem, dan geen vooruitgang kan worden gemaakt in de behandeling van dit probleem. Als de controlerende persoon of de partner erkent het probleem, dan is de controlerende persoon zal proberen en aan te passen voor zichzelf en een situatie creëren die geschikt is voor beide. Lees verder voor relatie advies.
Voor meer informatie over de controle relaties, lees dan verder. ; Controlling mannen; Tekenen van een zeggenschapsverhouding; Kenmerken van een Controlling Persoonlijkheid; Dus nu weet je over het probleem van de controle gedrag in relaties. Beheersing van gedrag is een psychologisch probleem, ja, maar het kan worden beteugeld in met enkele corrigerende behandeling. Maar zoals ik al zei, moet worden geïnitieerd door de controlerende persoon.

No comments:

Post a Comment