Wednesday, 16 May 2012

Moth Infestation

Het kan een hele vervelende ervaring om uw favoriete expensive wollen trui, die genadeloos werden gekauwd door griezelige kruipende wezens te zien. Als dat nog niet erg genoeg, uw ontbijtgranen heeft een ongenode bezoeker zwevend in de kom. Dit zijn de verklikker tekenen van besmetting mot in het huis. Er zijn twee soorten van ongedierte plaag: een die teistert kleding en stoffen en de andere, waarvan de larven besmetten droge levensmiddelen zoals meel, granen en havermout. Omgaan met mot besmetting is makkelijk als je je bewust bent van wat je eet motten en de verschillende technieken die betrokken zijn bij het uitbannen van huis mot besmetting. Lees meer over de verschillende soorten nachtvlinders.
Moth Infestation: Kleding
Het doek motten leggen hun eieren op een dierlijke stoffen zoals wol, bont, haren en veren. Zodra de eieren zijn uitgekomen, de larven gedijt op het materiaal door te kauwen, tot onregelmatige gaten in kleding en tapijten te maken. De eerste stap is het lokaliseren van de bron van besmetting mot. Als je graaft in je kast om gaten in je wollen dragen, dat is een eerste indicatie van mot besmetting te vinden. Andere indicatoren zijn de aanwezigheid van volwassen motten, maden-achtige larven, gedroogd zijden buizen of gevallen, en uitwerpselen. Zodra u ontdekt de tekenen van besmetting mot, snel handelen door het vinden van manieren om het te elimineren. Meer weten over hoe zich te ontdoen van motten. De eerste stap, als je eenmaal hebt ontdekt, de locatie is het reinigen van de aangetaste gebied met water en zeep. Stofzuig de plek om de eieren van motten te verwijderen of larven en gooi het vacuüm zakken. Was de kleding met warm water. U kunt ook bevriezen of droog schoon te motten, eieren of larven aanwezig zijn op de kleding te doden. Dit elimineert ook kans op herbesmetting. Kleding kan worden opgeslagen voor een lange tijd, door ze in een luchtdichte container met behulp van mottenballen of ceder chips. Mottenballen effectiever zijn dan ceder chips, zoals de laatste moet worden ververst met ceder olie per jaar. Kleding die vaak worden gebruikt kan worden geplaatst in de kast. Ervoor te zorgen dat mottenballen of ceder chips worden geplaatst onder de kleding.
Andere dan deze mot technieken, zijn er diverse andere gadgets worden gebruikt bij de bestrijding van de mot bedreiging. Relatieve vochtigheid van 70-80% rassen motten. Extra droge omgeving helpt bij het elimineren mot besmetting. Gebruik een ontvochtiger mottenpopulatie in uw woning. Het voorkomen van besmetting mot is makkelijker dan het elimineren is. Hoge druk natrium lampen zijn uitstekend te motten houden van uw huis. Het is bewezen dat een hoge druk natrium lampen plagen als motten afstoten. Cedar kasten bieden een langdurige onderbreking van mot besmetting. De geur afkomstig was van het cederhout is bekend dat motten af ​​te weren. Lees meer over insecten.
Moth Infestation: Pantry
Motten, die de keuken onveilig worden genoemd als Indische meelmot. Als u een volwassen motten fladderen in uw keuken, bewust, het is het eerste teken dat mot besmetting in de bijkeuken geeft. Motten leggen eieren op het gedroogd en opgeslagen voedsel zoals granen, granen, noten en gedroogde vruchten. De larven kauwen het oppervlak en de vorm van een web rond deze voeding. De sleutel tot succesvolle eliminatie van motten besmetting in de bijkeuken is het lokaliseren van de bron. De andere tekenen van motten aantastingen banden in de hoeken, granen bijeengehouden door plakkerige afscheiding, en kleine gaatjes in de containers. Als je eenmaal hebt ontdekt de borden, is het tijd om de mot besmetting zelf aan te pakken.
Het schoonmaken van de aangetaste gebieden en schrobben met zeep te water is essentieel weg te wassen de mot eieren en larven. Stofzuig de kasten en de planken door de extra aandacht besteed aan alle hoeken en gaten. Gooi korting op alle droge en zelfs onverpakte levensmiddelen. Larven van motten kunnen opeten papier, plastic en karton te krijgen om het voedsel. Als u niet meedogenloos in te gooien uit de voeding, zal de larven verspreiden en het zal moeilijk zijn om ze te besturen. Droogvoer moet goed worden opgeslagen in schone, luchtdichte containers. Voedingsmiddelen die niet worden geopend en worden gebruikt minder frequent kunnen worden opgeslagen in de koelkast. Voor een effectieve controle mot, gebruik dan een feromoonvallen in de keuken. De geur trekt de motten en eenmaal ze op de kleverige oppervlak, dat ze gevangen zitten.
Door het volgen van deze eenvoudige mot besmetting technieken, vernietiging van kleding en voedsel kunnen worden voorkomen. Als deze niet helpen, dan is het tijd om de bestrijding van ongedierte team bellen.

No comments:

Post a Comment