Monday, 21 May 2012

Dingen om Make You Happy

We leven allemaal met het doel gelukkig zijn, onze levens zijn allemaal verschillend en toch hetzelfde. ~ Anne Frank
Als je terugkijkt op momenten dat u geweest bent de gelukkigste, zult u zich realiseren dat 10 dingen die je gelukkig maken, zijn de meest eenvoudigste dingen. Gelukkig zijn is state of mind. Wat nog belangrijker is, het is een keuze die een maakt en steekt door het in de meest moeilijkste tijden. Elk doel in het leven is gericht op iemands geluk en tevredenheid. Dus als alles is gericht op gelukkig zijn, waarom doen we last hebben van aanvallen van verdriet? Glut if prioriteiten, teveel vraag van zichzelf, and wily vergelijkingen are some of the oorzaken we through moments of depression. Tegelijkertijd, gelukkig voor altijd is niet mogelijk. Opvallend een evenwichtige balans is wat zaken op de lange termijn. Hier zijn een paar dingen te maken je gelukkig te midden van een onzin, dat leven heet. Lees over positief denken.
Dingen om te doen je glimlachen
Ontwikkelen van een hobby, een zeer goede vriend van mij is een aas fotograaf. Hij wist sinds, wat lijkt voor eeuwig, dat hij wilde een mode fotograaf. Vandaag, bijna 10 jaar later, is hij een van de meest populaire fotografen in de mode-industrie. Er is geen vreugde wilt, het nastreven van je hobby als een carrière-optie. Ik bedoel, wat kan beter dan betaald krijgen om te genieten van iets? Zeker, op wat je wilt is een van die dingen om je lachen. Het is alsof je een taart en eten het ook. Voor diegenen die zeggen, nooit mix je hobby en beroep, zeggen ze, want ze kan niet goed zijn op een van beide. Zet uw hart in het doen van iets wat je liefde en je niet langer zorgen te maken over dingen die je gelukkig maken. Is er een betere manier van hoe gelukkig te zijn met jezelf?
Onbelangrijk Vergelijkingen; het is waar dat kleine dingen je gelukkig maken, maar vergelijkingen "zijn zeker niet een van hen. Geen twee personen in deze wereld zijn hetzelfde. Dit is wat maakt ieder van ons uniek. Vergelijkingen zijn alleen maar om dingen moeilijker voor je. Vergeleken met jezelf, maak brengen van uw negatieve aspecten of maak je volop genieten van je eigen glorie. En dan zou je afvragen hoe gelukkig te zijn. In plaats daarvan richten zich op persoonlijke prestaties en zelfverheffing. Geloof me in de lijst van dingen die je gelukkig maken, is je eigen groei in een intellectuele, geestelijke en sociale manier. Lees op zelfverbetering.
Prioriteren uw behoeften; Boeddha zei, als men leert te laten gaan verlangens, geluk zou haalbaar zijn. Het bekijken van dezelfde in een realistische zin, moet men weten het belang van de prioriteiten te bereiken voor geluk. Niet dat elke behoefte is even belangrijk als de andere. Vandaar prioriteren u nodig heeft kan u helpen uw doelen te zoeken en brengen geluk in meer praktische manier. Bovendien geeft een goed bedoelde plan is altijd gemakkelijk om op te lopen, dan een wankele een. Achteraf zou de prioriteiten die u ongedaan te grappig zijn dingen die om je lachen.
Making Memories; In de race om onze doelen te bereiken, de meesten van ons vergeten gezinnen, kinderen, familieleden en vrienden. Zou echter momenten gedeeld met de mensen een aantal dingen te maken je gelukkig, een paar jaar onderaan de lijn. Vastleggen van deze momenten zou je foto's die je gelukkig maken. Ontdek wat maakt je zo gelukkig bent en je deze activiteiten. Tijd doorbrengen zal ook het versterken van uw obligaties, het maken van uw relaties gelukkig en gezond Ones.
Ik hoop dat u van mening dat deze dingen je gelukkig maken in uw reis van het leven. Aan het einde zou ik willen zeggen, gewoon je hart volgen en geluk zijn weg zal vinden naar jou. Wensen u een gelukkig leven gevuld met liefde, plezier en geluk!

No comments:

Post a Comment