Wednesday, 23 May 2012

Mood Ring Kleuren

Heb je niet tegenkomt stemming ringen die beweren dat ze kleur in overeenstemming met uw stemming veranderen! Nou, stemmingswisselingen ringen zijn ringen gebaseerd op het concept dat de onderdelen van thermotrope element in de ring, bijvoorbeeld vloeibare kristallen worden gewijzigd met een verandering in de temperatuur. Dit thermotrope element in de ring meet de lichaamstemperatuur van de drager en verandert van kleur in reactie op de lichaamstemperatuur van de ring drager. Mood Ring kleuren zijn naar verluidt indicatoren van de stemming van de persoon en emotionele toestand van de geest.
Uitvinding van The Mood Ring
Mood ringen worden vaak gevonden in juwelierszaken, echter zeer weinig mensen zich bewust zijn over de genese van de stemming ringen. Mood ringen hebben een zeer interessant oorsprong. Het was in 1975, toen Marvin Wernick, een ontwerper van Jewelries, haastte zich, samen met een arts te maken met een geval van nood. Met het oog op het kind temperatuurmeter, de arts nam een ​​strook van thermotrope materiaal en plaats het op het voorhoofd van het kind. Direct onze man, Wernick wist dat hij goud gevonden!
Hij ingekapseld kleine korrels van de thermotrope materiaal binnen helder glas en glazen koepels cameeën die werden vastgesteld in geborsteld zilver en goud ring bands. Menselijke warmte fluctueert met emotionele toestand van de drager, dat is het concept achter deze ring. Schommelingen in temperatuur zorgen dat de vloeibare kristallen naar verschillende golflengten van het licht, die op hun beurt de kleur van de ring weer te geven. Dus dit was de manier waarop de vloeibare kristallen thermometer die kan gedragen worden op de vinger was uitgevonden. "Wouw! Praat over 'out of the box' denken!
Mood Ring Kleuren Betekenis Grafiek
Hoewel zeer populair in de jaren 1970, houd deze stemming ringen op en neer een keer in, terwijl in populariteit. Echter, hoe weten we wat zijn de verschillende Mood Ring kleuren en wat ze betekenen? Gewoon de aankoop van de ring en niet in staat om de code van mode ringen kleuren te ontcijferen zou worden zoals het kopen van een heerlijke krab en niet in staat om de sappige vlees binnen, te wijten aan gebrek aan kennis van hoe om het te kraken genieten. Dus laten we snel het hoofd tot Mood Ring kleuren en stemmingen met hen verbonden.
ColorMood Associated; BlackNegative emoties zoals stress, angst, mysterieus, overwerkt of boos (Echter, zwarte kleur kan ook betekenen dat beschadigd of inactief ring); BrownRandom denken, ontroerd, angst, zorgen, emoties verwarmd, anticipatie of rusteloos; RedExcited, opgewonden, gespannen , gepest, angstig, avontuurlijk, passie, verleiden, opgewonden, verontrust of geschrokken; AmberMixed emoties, betrokken, lief, oprecht, koel, afstandelijk, verdrietig, een beetje zenuwachtig of zelfs verward; YellowBored, onzeker, afgeleid, vage, matige stemming, voorzichtige , angstig of fantasierijke; GreenCalm, gevoelige, gemiddelde stemming (niet al te slecht, niet al te best), gemakkelijk geamuseerd, opzet, ambivalente of zelfs jaloers en jaloers; BlueContent, ontspannen, blij, tevreden, vredig, lief, in de liefde, romantisch of rustig; VioletMischievous, sensueel, romantisch, in de liefde, passie, emotioneel opgewonden, mystieke; GrayAt gemak, kan koelen, weinig emotie, onverschillig of het ook betekenen moe, verdrietig, depressief, bang, angstig en onrustig; WhitePhilosophical, meditatieve, onbezorgd, onverschillig , gematigd of kan ook staan ​​voor nadenkend, gefrustreerde, extreem bang, verward en gespannen
Lees meer over:; mode-sieraden; Mood Ring Kleur betekenissen; Mood Ring Kleurenkaart; Mood Ring kleuren daadwerkelijk duiden op een persoon lichaamstemperatuur, echter deze ringen zijn niet apparaten die kan meten of te voorspellen van een persoon stemming. De reden hiervoor is simpelweg omdat je lichaamstemperatuur laag kunnen zijn of hoger dan normaal ook te wijten aan de omgevingstemperatuur. Op dag een warme zomer, zal de atmosferische warmte ervoor zorgen dat de lichaamstemperatuur stijgen en de stemming ring zal de kleur versa geven dienovereenkomstig en vice voor de koude winterdagen. Naast de kleuren die overeenkomen 5 tot 10 stemmingen per stuk, het is zeker niet mogelijk om te begrijpen van de drager stemming. Dus, stemmingswisselingen ringen zijn niet 'waterdicht devices' en niet beginnen te het humeur van mensen te voorspellen door de kleur op de ring. Niettemin, het concept van de stemming ringen is heel intrigerend en schattig. Dus laten we de uitvinding te genieten zonder een beroep op het te veel!

No comments:

Post a Comment