Thursday, 3 May 2012

Ouders regelen

'Ouders weten het beste ". Of toch wel? Dit is een dilemma voor de meeste kinderen en nu deze vraag is uitgegroeid tot een fel bediscussieerd onderwerp in de psychologie. Het is waar dat als kinderen kunnen we niet in staat onderscheid te maken tussen wat er mis is of rechts voor ons en het is hier dat onze ouders met al hun ervaring en betere mogelijkheden voor het oordeel gekomen om onze hulp. Er is echter een zeer dunne lijn tussen zorg en het terugdringen van je kind vrijheid. Met meer onderzoek naar menselijk gedrag, meer en meer ouders te worden erkend als meer controlerende dan de zorg voor hun kinderen. Effecten van de controle ouders kunnen worden ongezond. Daarom is het belangrijk de beheersing van de ouders te herkennen en hoe daarmee om te gaan leren kennen.
Hebt u Controlling Ouders?; Het is heel gewoon voor kinderen die speciaal adolescenten aan hun ouders zien als ze te beheersen. Het is omdat hun wens om hun onafhankelijkheid botsingen gelden met hun ouders 'adviezen. Niettemin, het bestaan ​​van de controle ouders is een feit. Tekenen van de controle ouders zijn:; ontmoedigen argument of weigeren te luisteren naar punt van het kind te bekijken. ; Zelfs als het kind is toegestaan ​​om te spreken, zou een controlerende ouders bijna nooit accepteren dat het kind goed is. ; Loep elke actie van het kind. ; Niet toestaan ​​dat het kind om beslissingen te nemen op zijn eigen, of storende en kritiek zijn opvattingen. ; Verwacht perfectie van kinderen in elk werk. ; Niet het nemen van 'nee' als antwoord. ; Inwinnen van inlichtingen over hun activiteiten voor kinderen en de verblijfplaats van anderen. ; Ontmoedigen hun kind van bewegende out of zelfs als ze dat deed, voortdurend contact met hen. ; Goedkeuring autoritaire opvoedingsstijl met zeer strenge regels voor hun kinderen; Hoewel sommige bedrag van het bewaken van een kind het leven is OK, de ouders moeten beseffen dat hun opvoedingsstijlen moeten veranderen als hun kinderen opgroeien. Dit geldt in het bijzonder van degenen die ouderschap tiener jongens of meisjes. Lees meer over ouderschap tienermeisjes en meer informatie over ouderschap tieners.
Effecten van Controlling ouders op kinderen; Controlling ouders psychologie is waarschijnlijk ingegeven door de wens van het creëren van goed gedisciplineerd en verantwoordelijke personen uit hun kinderen. Kan echter de controle ouders hebben gehad disfunctionele jeugd zelf. Ongeacht het geval is, kan de controle van ouders effecten op kinderen worden verwoestende. Constant toezicht en hem te beletten zijn zaak pleiten berooft een kind van zijn vertrouwen. Een kind wiens ouders besluiten te nemen voor hem elke keer, niet ontwikkeling van het vermogen beslissingen te nemen over zijn eigen. Deze kinderen verliezen het gevoel van wat er mis is en wat goed voor hen. In plaats van verantwoordelijk individuen, eindigen ze op zoek naar iemand anders die zou alle beslissingen te nemen voor hen. Terwijl sommige kinderen kunnen overgeven aan hun ouders 'autoritaire stijl van ouderschap zijn er anderen die misschien net rebelleren tegen haar, en uiteindelijk gaat de verkeerde kant. In ernstige gevallen kan het display psychische problemen, terwijl andere kan eindigen met persoonlijkheidsstoornissen.
Hoe om te gaan met het beheersen van Ouders, het gedrag van de ouders de controle kan erg verwarrend zijn voor een kind, vooral omdat hij opgroeit. Hij ziet niet in waarom zijn ouders moeten inspraak hebben in elke beslissing van zijn leven! Echter, er is geen ontkomen aan de ouders, of ze nu beheersen of niet. Dus het beste om te weten hoe om te gaan met het beheersen van de ouders. Begin met het ontdekken van jezelf. Realiseer je dat je een persoon bent met bepaalde doelen en verlangens en denk aan hoe je ze gaan bereiken. Begrijp dat zelfs als je ouders kritiek op u, het is niet jouw schuld. Ook begrijpen dat je ouders niet allemaal dit doen om je pijn op doel. Probeer uit te vinden wat de oorzaak van hun beheersen gedrag. Is het dat ze zelf hadden beheersen ouders of is het gewoon hun onrealistische wens van het maken van een perfecte individuele uit u? Als je eenmaal al deze vragen opgelost, proberen hun controle tactiek te herkennen. Volgende keer dat u het gevoel dat ze dezelfde methoden veronderstelling, zitten en praten het uit met hen. Voor sommige kan dit werken, maar voor anderen, hun ouders misschien gewoon weigeren om reden te zien. Niet confronteren of in een argument van de volgende keer dat ze interfereren met uw beslissingen te krijgen. Doe wat je denkt dat goed is en als ze vraag die u over uw actie. In plaats daarvan hen gerust te stellen op een rustige manier dat wat je doet goed is. Voor sommige volwassenen strengere behandeling van de ouders kan worden verlangd. Weigeren toestemming om uw leven niet meer beheersen. Echter, wanneer u dit doet, wees beleefd en stevig tegelijk.
Meer op:; stappen om een ​​doeltreffende Ouderschap; Ouderschap Tips Galore; sleutel tot een patiënt ouder; Vaker wel dan niet, controlling ouders stellen hun standpunt uit zorg voor hun kinderen. Echter onterecht ook kan lijken, als kinderen moeten we bedenken dat toen we kinderen waren zorgden zij van ons. Als ze oud zijn kunnen we geen gebruik maken van een excuus om hen woestijn!

No comments:

Post a Comment