Saturday, 19 May 2012

Meisjes slaapkamer decoreren ideeën

Decoreren een slaapkamer is altijd leuk en spannend vooral als het is voor een jong meisje. Een meisje in de slaapkamer is haar heiligdom en moet een plaats die een weerspiegeling is van haar persoonlijkheid, een plaats voor fantasie die inspireert en motiveert haar. Er zijn een groot aantal meisjes slaapkamer decoreren ideeën om uit te kiezen. Je kunt spelen met verschillende kleuren, thema's en ontwerpen om een ​​omgeving te creëren die kick je kleine meisje. Het vinden van ideeën voor meisjes slaapkamers, dat uw kleine prinses houdt niet moeilijk te zijn. Het beste is om de slaapkamer thema design volgens haar interesses en hobby's. De volgende zijn een paar tips die u in de slaapkamer decoreren helpen met alles, van meisjes slaapkamer verf ideeën om meisjes slaapkamer beddengoed ideeën.
Meisjes slaapkamer decoreren ideeën
Kleine ballerina!; Voor een jonger meisje dat houdt van dansen en houdt van ballet, waarom niet geef haar een kamer die een ballet thema heeft. Dit is een van de slaapkamer decoreren ideeën voor meisjes die zeer eenvoudig te ontwerpen en iets dat je kleine prinsesje zal zeker genieten. Een ballet studio kan niet compleet zijn zonder spiegels, dus voor een muur gewoon gebruik maken van stick op spiegels en een barre zodat het lijkt precies volgens haar eigen balletstudio graag, en natuurlijk de kamer kleur moet roze. Hang echte balletschoenen aan de muur en het gebruik roze gekleurde netmateriaal als een bed rok. Top it off, met meer roze en crème beddengoed en voila, de perfecte ballet kamer is klaar!
Surf's Up!; Een andere keuze voor meisjes slaapkamer decoreren ideeën is het strand thema. De meeste tweens en tieners liefde om te surfen of gewoon lounge op het strand. Dus, waarom niet aanmaken slaapkamer decoreren thema's die het strand weerspiegelt? Use kleuren zoals blauw, die een representatie van het water en voor het zand kun je de kleur bruin gebruiken, en als u of uw dochtertje is het creatieve type, verf zeesterren, oceaangolven, meeuwen of een zonsondergang boven het water op de muren . U kunt zich ook hechten muur appliques, zoals hibiscus bloemen of surfplanken voor een directe stoot van de eilanden. Selecteer bed vloerbedekkingen en gordijnen dat de kleur keuzes wedstrijd en accentueert het strand thema. Raffia franjes zijn niet alleen eenvoudig toe te passen, maar ook een Hawaiiaanse hula look te geven aan waar je ze gebruiken, of is het bureau, dressoirs, of venster valletjes. You kunt plakken, schelpvormige feestverlichting in het hoofdeinde of langs een raam volant.
Bon Voyage!; Als your meisje heeft een passie voor reizen dan nog een van de ontwerp ideeën voor meisjes bedrooms, is het creëren van een bedroom dat haar kan ongeveer de hele wereld. Bijvoorbeeld kiezen uit een paar plaatsen die haar droom bestemmingen zijn en laat elk deel van de ruimte weerspiegelen een bestemming. U kunt een Eiffeltoren bed met een muurschildering van de piramides van Giza en een hemelbed als gevolg van de tropen. Het enige wat u hoeft te doen is gebruik je fantasie op de proppen komen met een een van een soort kamer. Lees meer op de slaapkamer ontwerpen voor tweens.
Splash van kleur!; Voor een meisje, de kleur speelt een belangrijke rol in haar leven en persoonlijkheid. Dus, een andere een van de klassieke meisjes slaapkamer decoreren ideeën is om haar favoriete kleur gebruik en een slaapkamer stijl die net zo uniek als haar te maken. Maar in plaats van het gebruik van alleen haar favoriete kleur, selecteer een andere kleur die deze kleur een aanvulling. In plaats van simpelweg het schilderen van uw muren een effen kleur, overweeg dan schilderen strepen, stippen of wolken of het gebruik van stencils op een decoratieve rand langs het plafond te creëren. Je kan ook een muurschildering op een van uw muren. Match gordijnen, beddengoed en accessoires voor deze kleuren. Girly betekent gezellig en glamour, maar ook als vrouwelijk. Maak een eigen hoekje lezen door middel van een hoek gedeelte van de kamer en opknoping een zachte fantasie Bower over het gebied. Een witte shag tapijt en veel zachte kussens completeert de bijzondere plek. Lees meer op de slaapkamer kleuren voor meisjes
Deze waren een paar meisjes slaapkamer decoreren ideeën. Er zijn een groot aantal andere ideeën die u kunt kiezen. Boven alles, het belangrijkste te herinneren wanneer versieren voor een tiener is gebruik te maken van zijn of haar inbreng. Op deze leeftijd, kinderen willen een omgeving die uitdrukt wie ze zijn te creëren. Dus, ga je gang en selecteer een van de bovenstaande thema's en het gebruik uw interieur ontwerpen vaardigheden en een persoonlijke heiligdom voor je kleine meisje.

No comments:

Post a Comment