Monday, 21 May 2012

Juiste haarkleur voor U

Je hebt besloten om een ​​kort kapsel of een lang kapsel te dragen, en wil je haar er mooier. De beste optie om je haar er levendiger en interessanter te maken is haarkleur toe te voegen. Om de juiste haarkleur voor u, nooit gewoon gaan voor degene die je het meest. Er zijn enkele belangrijke dingen die moeten worden beschouwd.
Lees meer over:; Hair Color Ideeën - Haal het juiste haarkleur voor U; Hair Color Ideeën voor lang haar; Hair Color Ideeën voor kort haar; Het kiezen van de juiste haarkleur For You; Een meerderheid van de mensen kiezen van de juiste kapsel, maar zij krijgen veel verwarring als het gaat om het selecteren van het type van de haarkleur die een perfecte match om hun huidskleur worden. Met bijpassende de haarkleur met die van uw huid toon, moet u ook te overwegen en vergelijkt ze met de kleur schaduw van je ogen. Als u probeert om de juiste haarkleur te vinden voor u voor de allereerste keer en zijn verward over welke kleur zou passen aan uw het beste, wordt gesuggereerd dat je overlegt met een haarkleur expert. Je moet ook in gedachten houden dat het veranderen van haarkleur vaak kan je haar slecht beschadigen. Het is dus van essentieel belang voor het kiezen van een haarkleur die goed op je zoeken naar een aanzienlijke hoeveelheid tijd.
Hoe u de juiste Hair Color voor u te vinden?; Als het gaat om kleuren haar, zijn er twee keuzen in te stellen voor je. De eerste is warme kleuren en de tweede is koele kleuren. Het kiezen van de juiste haarkleur zal voornamelijk afhangen van als je een warme of koele huid toon of kleur van de ogen te hebben.
Warmere haarkleuren zijn het best geschikt voor personen die zijn bruin, goud, lichtblauw of licht-goudbruin ogen. Deze haren kleuren zien er goed uit als je roze, perzik, of gouden huid tinten hebben. Zij hebben ook goed gaan natuurlijk rood of bruin haar. Warmere tinten haarkleur zijn roodbruin, goudblond, aardbei blonde, zand en andere lichte bruine tinten. Cooler haarkleuren zijn beter geschikt voor particulieren met roze of blauwe ondertoon. Deze haarkleuren zijn voor degenen die hebben donkerbruine ogen, een bleke huid, en elke soort van nature donker of blond haar kleur.
Bij het vinden van de juiste haarkleur voor u, zou u waarschijnlijk kom heel veel verschillende tinten die je kunnen brengen in meer verwarring. In dit geval is het beter om naar een winkel en hairstyling voor een haarkleur grafiek vragen. Check out het haar kleuren waarvan je denkt dat perfect bij uw huid toon, en vraag de kapper voor een meer haarkleuring ideeën. Nadat u hebt besloten op een bepaalde haarkleur, probeer het uit op een stand van haar dat kan worden verborgen of in het algemeen niet getoond. Denk aan je haar wordt gekleurd met die kleur en hoe zou je kijkt erin. Om te beslissen over een passende haarkleur, kun je ook van toepassing zijn tijdelijke haarkleur op al uw haar, dat wordt weggeëbd in 6-7 shampoos. Als u denkt dat u niet goed passen, kunt u kiezen een andere tint.
Lees meer over:; Hair Color Ideeën voor Brunettes; Hair Color Ideeën voor Blondjes; Hair Color Ideeën voor Afro-Amerikanen; Bij het vinden van de juiste haarkleur voor u, wordt voorgesteld dat u de klus te klaren van een bekende haarstylist te krijgen. Welke haarkleur u ook kiest, gewoon zorgen dat het er goed uitziet op je en voel je je mooi en stijlvol. Zorg ervoor dat je niet in een gewoonte krijgen regelmatig wijzigen van uw haarkleur, die een slechte invloed op je haar kan hebben. Je haar gekleurd is niet het einde, moet u ook een goede haarverzorging richtlijnen te volgen om je haar gloeien.

No comments:

Post a Comment