Friday, 4 May 2012

Hoe gelukkig single zijn

Als we het wonder van een enkele bloem duidelijk zien, zou ons hele leven te veranderen. ~ Boeddha Het leven dat we schonken met echt een wonder is. Deze nauwkeurige wonder krijgt overschaduwd met tegenstellingen die we leven. Tegenstellingen als de jonge wil oud en de oude wil weer jong; het donker wilt eerlijk zijn en de beurs wilt donker; de korte wilt zijn hoog en de grote die hebben hun eigen problemen; eveneens de single wil om zich te mengen en degene met de partners willen breken, gewoon dingen compliceren. Dus als je een zelf vloeken single, kun je niet zien het geluk om je heen, het leven zal altijd lijkt een te slepen.
Hoe gelukkig single zijn is een kunst van te beseffen dat het verleden gegaan, de toekomst moet nog komen aanwezig is en wat je nu hebt. Dus, hier is wat je hoeft te doen is je echt wilt weten hoe om gelukkig te zijn single. Lees op zelfverbetering.
Wat is er mis met Single?; Neem een ​​kijkje om je heen, naar de mensen die bezig zijn. Toegevoegd verantwoordelijkheden, overweldigende verplichtingen, aanpassingen en bijlagen worden de grenzen van deze partij. Aan de andere kant, je bent vrij. Je hebt de 'vrije wil', dat is een mysterieuze mythe voor velen. U kunt uw werk wanneer u maar wilt, zijn er geen vragen worden beantwoord als je terug naar huis, ga op elk moment en overal je wilt backpacken, geen zorgen over het opslaan omhoog of de uitgaven op iemand en een keuze om je leven te leven zoals jij wilt. Is er iets dat ik kan doen om je te overtuigen dat u beter af? En bent u nog steeds af hoe maak je jezelf gelukkig?
Just Do It; Being single kan het soms frustrerend, vooral als je niemand om mee te praten, na een actievolle week. Hoorde van de beste vrienden? Er is een hele wereld die er zijn, wie is op zoek naar het maken van vrienden voor het leven. Een vriend zal altijd stand by you, hoor je uit, haal je als je valt, verdubbel je vreugde en deel je elk verdriet. Het voordeel van single zijn is dat je nooit zorgen te maken over het krijgen van thuis in de tijd, als je betrapt wordt met vrienden. Dus bent u nog op zoek naar hoe je gelukkig zijn met jezelf? Het minste wat je kan doen is leren hoe ze nieuwe vrienden te maken en ze in elke manier die je kunt koesteren. Nou ... laat zien wat zijn nog meer manieren waarop om gelukkig te zijn single.
Waarom krijg je begaan?; Serieus, waarom trouwen mensen? Volgens een goede vriend van mij, de meeste huwelijken, over een periode van tijd, om te zetten in een arrangement van het verzorgen van kinderen. Een verbintenis banden u neer op een manier die meer dan je je kunt voorstellen. Haar beter gelukkig alleen dan vast te zitten in een sleur van een situatie. Single zijn is uw kans om een ​​self-enhancement te maken en ontdek je passies en maak iets van je dromen. Als zijn fotografie, reizen, schrijven, winkelen, het verzamelen van antiek, koken, schilderen of films, nu is het tijd om je hobby te cultiveren in een substantiële platform voor jezelf. In plaats van af hoe gelukkig te zijn single zijn, deze tijd te investeren in het maken van radicale veranderingen in je leven, die de moeite waard een poging.
Hou van jezelf, de meeste alleenstaanden zich te houden aan armoedige en onhandig levensstijl onder het mom van 'who cares'. OK, omdat je nog niet iemand gevonden nog, is het niet meer een reden waarom je zorgen moeten maken over je uiterlijk? Als u zich voordoen als een bouwvallige van een afbeelding, waarom zou iemand ooit opgevallen u? Vandaar mijn eerlijke advies aan u allen singles, is dat, stoppen vrekken en breng een beetje aan jezelf te kijken de heetste ooit. Ook in haar soort van een ego-trip hebben een ventilator volgende. En als je dus niet de moeite genomen over je uiterlijk, gewoon doen voor de kick van. Geloof me, een kleine shopping spree, zal niet alleen verander je uiterlijke look, maar je outlook ook. Dus, hier is uw kans om te vallen in liefde met jezelf weer. Dus, wie heeft iemand anders om te weten hoe gelukkig te zijn?!
Voor zover dit artikel, had wellicht het ondertonen van een cynicus er echter rekening mee, alles wat ik wil zeggen is, een enkele persoon kan net zo gelukkig als de persoon die je bezighouden. Gelukkig zijn is een bevoegdheid van de waarneming. De reden waarom je nog steeds single, omdat kan zijn dat je nog niet klaar voor een bijlage. Een enkele persoon, die is ongelukkig met de huidige situatie, stoot mensen. Een ongelukkig mens zal altijd project de donkere kant van het leven, dat is weerzinwekkend. Zo kan gelukkig veel veranderen in je. Voor starters, het zal u helpen uw sociale netwerk te verbreden dus het verhogen van uw kansen op het vinden van iemand. Maken van een paar positieve veranderingen in uw opvattingen zal op de lange termijn, u helpen samenhangen met uw gelukkig kant. Om te weten hoe gelukkig single zijn, alleen dragen een glimlach en kijk hoe de wereld verandert er voor u.

No comments:

Post a Comment