Thursday, 17 May 2012

Hoe Schoon Vaatwasser

Voor een drukke huisvrouw, de vaatwasser is een zeer belangrijk home apparaat dat het leven veel makkelijker voor haar maakt. Aangezien het niet mogelijk om schraap al het laatste beetje voedsel uit de gebruiksvoorwerpen voordat u ze in de vaatwasser, dus kleine stukjes voedsel en vuil wordt gestort in de vaatwasser. Als dit gebeurt voor een langere periode van tijd, stof en vuil kan zich ophopen in de vaatwasser, die een broedplaats voor bacteriën wordt. Dus is het noodzakelijk dat u wat tijd om uw vaatwasser te reinigen om de 2 tot 3 maanden. Hier is een handleiding om vaatwasser te reinigen.
Hoe Afwasmachine buitenkant te reinigen
De buitenkant van een keuken apparaat zoals een vaatwasser relatief schoon blijft ten opzichte van het interieur. U kunt gebruik maken van een regelmatige schoonmaak spray om de voorkant en de zijkanten van de vaatwasser te reinigen. De eerste spuit wat schonere keuken op het oppervlak van de vaatwasser en dan naar beneden af ​​met een schone doek of handdoek. Zorg ervoor dat u scrub alle moeilijk te spleten van de vaatwasser te bereiken en ook de handvatten en knoppen. Alvorens de vaat en de kom in de vaatwasser, zorg ervoor dat u alle sporen van voedsel en vuil te verwijderen.
Hoe Afwasmachine binnenkant schoon te
De binnenkant van de vaatwasser, zoals de zeehond, het spinnen armen en de afvoer accumuleert een hoop puin die moet grondig gereinigd worden. De eerste stap in het schoonmaken van een vaatwasser is om de rekken te verwijderen uit de vaatwasser. Maak een oplossing van een mild wasmiddel met warm water en scrub deze rekken met de hulp van een schone borstel of vod. Spoel de rekken in stromend water en de lucht laten drogen. Dompel een spons met zeepwater warm water en het reinigen van de binnenkant van de vaatwasser. De afdichting die rond de deur van de vaatwasser misschien een groei van schimmel of schimmel. Een heel gemakkelijke manier om dit te verwijderen is met behulp van een mengsel van gelijke delen van bleekwater en bakpoeder. In een klein kopje, meng gelijke delen van bakpoeder met water, dompel een schone borstel in deze oplossing en scrub rond de dichting. Evenzo schoon rond de randen en hoeken van de deur van de vaatwasser. Lees meer over zelfgemaakte vaatwasmiddel.
Nu is de volgende stap is het reinigen van de spinnen arm van de vaatwasser. Aangezien deze wapens zijn kleine gaatjes op hen, stukjes voedsel komen te zitten in hen leidt tot verstoppingen die interfereert met de goede werking van de vaatwasser. Gebruik een potlood of een tandenstoker om duidelijk uit al het vuil of etensresten vast te zitten in deze gaten. Vermijd het gebruik van scherpe metalen voorwerp als zij zou kunnen krassen op het oppervlak van deze spinnen armen. Draag rubberen handschoenen te nemen alle vuil en puin dat hebben verzameld binnen de drain, die is gelegen aan de onderkant van de vaatwasser. Reinig alle rond de drain om ervoor te zorgen dat er geen harde stukjes voedsel aanwezig zijn die kunnen de afvoer verstoppen.
Nadat u hebt schoongemaakt alle onderdelen van de vaatwasser is het tijd om het te ontsmetten. Al die verzamelde etensresten en vuil kan geven een zeer gevogelte geur van uw vaatwasser. Er zijn een aantal manieren waarop u kunt onaangename geur verwijderen uit uw vaatwasser. Vul de zeepdispenser van de vaatwasser met citroenzuur, zoals citroen-of limoensap en voer het uit door middel van een volledige cyclus. U kunt ook onderstaand de vaatwasser beker met synthetische azijn en laat de lege vaatwasser voor een volledige cyclus. Dit heeft niet alleen helpt bij het verwijderen geur maar elimineert ook de opbouw van mineralen, alsmede watervlekken.
De beste manier om een ​​vaatwasser te houden of wat dat betreft een huishoudelijk apparaat is om het schoon zoveel mogelijk. Lees de handleiding van de vaatwasser om ervoor te zorgen dat u gebruikt op de juiste manier. Niet overbelasting van de vaatwasser met te veel keukengerei en gebruik alleen die wasmiddelen of vloeibare reiniger die geschikt zijn voor haar. Nu dat je weet hoe je vaatwasser te reinigen, het plannen van een tweemaandelijkse schoonmaak schema om te helpen de levensduur van uw vaatwasser uit te breiden.

No comments:

Post a Comment