Tuesday, 22 May 2012

Rechtzetten Haar met krultang

Ontwikkelingen in de gezondheidszorg, medische en cosmetische wetenschappen hebben het mogelijk gemaakt om een ​​complete makeover hebben en verbeteren je uitstraling. Straighten van haar, die leek te zijn heel moeilijk in de oude dagen, is nu gemakkelijk geworden, op grond van de uitvinding van de moderne technieken en apparaten, speciaal ontworpen om deze taak te doen. Er zijn vele methoden waarmee men kan rechtzetten haar en zich te ontdoen van die kroeshaar, die zeer moeilijk te beheren. Een van deze technieken, die wordt gebruikt omdat een behoorlijk lange tijd is het, krultang. Eigenlijk, krultang is een substituut voor steiltang. Mensen, die niet over een stijltang kunt gebruik maken van de krultang voor het doel van haar ontkrullen. Maar de belangrijkste vraag in dit betreft is, hoe je haar steil met een krultang? Nou, hier is een gedetailleerd antwoord op deze bezorgdheid ... Lees meer over stijltangen en haar ontkrullen technieken.
Rechttrekken haar met krultang
Zijn gemakkelijk en veilig te! Behulp van een krultang voor het strekken van haar is niet uitdagend, noch ingewikkeld, net als de andere methoden. Hier is hoe om haar recht te buigen met krultang. ; De eerste en belangrijkste stap in het rechtmaken van haar met krultang is, was het haar met een goede kwaliteit vochtinbrengende shampoo en goed kam hen. U kunt een kwast gebruiken, zelfs voor dit doel, maar zorg ervoor dat je haar, (hoewel krullend) zijn klitvrij. ; De volgende stap is om het haar gelijkmatig te laten drogen en grondig. ; Verder Breng wat haarlak gelijkmatig over je haar. ; Neem de krultang en pas dan de temperatuur. Nu beginnen met de werkelijke rechtmaken proces. ; Eens, start je haar ontkrullen kunt u wat meer haarlak toe te passen, om zo vast en het proces te vergemakkelijken. Lees meer op haar strijkijzer. ; Hoe te kiezen krultang Maten
Je hebt net gezien, hoe gemakkelijk het was om haar recht te buigen met krultang. Echter, hier moet je zorgen dat de krultang, je hebt geselecteerd jouw haartype en lengte wedstrijden en nuttig zou zijn in uw geval. Voor dikker haar, is een krultang met meerdere warmte-instellingen op grote schaal voorgesteld. Aan de andere kant, moeten de mensen verlangen naar een grote krullen kiezen voor een grote krultang. Een dunne of kleine krultang is perfect geschikt voor degenen met dun haar. Voor kortere haar een korte krultang is meer geschikt dan een ander type. Krultang zijn er in verschillende maten. Krultang van grootte 5 / 8 inch is een betere optie voor strakke en gladde krullen, terwijl een 3 / 8 inch krultang is geschikt voor pony en zachte en strakke krullen. 1'', 1 ¼'', 2''zijn enkele andere maten van krultang, beschikbaar in de markt. Je moet degene die uw haar past te kiezen.
Belangrijke tips voor het straighten van haar met een krultang
De procedure voor het rechtmaken van haar met krultang is eenvoudig. Echter, voor een veilige en effectieve ontkrullen, moet u een aantal tips te volgen, terwijl de procedure is. Hier volgen enkele tips voor het rechtmaken van haar met krultang. ; Zie dat de temperatuur juist zijn en veilig, omdat te hoge temperatuur misschien niet alleen je haar schade, maar ook schadelijk voor de hoofdhuid. Volg de instructies van de fabrikant voor dit doel. ; Bij het rechttrekken proces is op en je bent schuiven de krultang door je haren, zie dat je het een enkele richting, maken geen schokkende bewegingen en niet te stoppen in het midden. Daarbij zou voorkomen scheve merken op het haar, eenmaal de procedure is afgelopen. ; Even en goede rechttrekken is de sleutel. Dus zorg ervoor dat je de onderkant van je haar krullen zo goed! Niet beperken tot het rechttrekken activiteit naar het bovenste gedeelte van het haar. Lees meer over haar te ontkrullen tips. ; Dus hoe om haar recht te buigen met krultang? Nou, ik denk dat je weet dat het nu beter en je kon ook je vrienden gids in dit verband. Naar aanleiding van de bovengenoemde procedure en vasthouden van de om tips oplevert u de gewenste resultaten.

No comments:

Post a Comment