Tuesday, 8 May 2012

Hoe kan ik foto's Hang

Wanddecoratie is nooit compleet zonder de fotolijstjes. Of het nu een dure kunstwerk van een bekende artiest of een schilderij gedaan door jezelf, het siert de muur op een unieke manier. Bovendien zijn deze nog nooit oud geworden. Foto gemakkelijk grijpt uw ​​aandacht en verfraait de ruimte. Misschien heb je een verzameling van foto's en opknoping ze op de muur is een eenvoudige klus. Ja, opknoping ze is zeker een gemakkelijke baan, maar de manier waarop je ze hangen, maakt een enorm verschil. Er zijn veel dingen die je moet overwegen wanneer u hangen de foto's. Laat het ons weten meer over hoe om foto's te hangen.
Hoe maak je een schilderij op te hangen
Hoe te hangen foto's: de juiste hoogte; Het eerste wat je nodig hebt om te overwegen, terwijl je hangt een foto is de hoogte waarop het moet worden vastgesteld. Het plaatsen van het te hoog of te laag weg kan nemen van de schoonheid van het kunstwerk. Zorg ervoor dat, terwijl je hangt het schilderij, het iets moet boven ooghoogte. Nu u zich misschien afvragen hoe precies, dat u besluit de 'ooghoogte'? Consider ooghoogte terwijl u zit of terwijl u staat? Vergeet niet dat als het een slaapkamer of een woonkamer, het oog niveau dat wordt beschouwd is, terwijl u zit op de bank of sofa. In het geval van de keuken, patio's, entree, gang of trap, waar je niet zitten, overweeg dan de ooghoogte als je staat. Lees meer over wanddecoraties.
Hoe te hangen foto's: Grootte en plaatsing; Terecht het plaatsen van de foto aan de muur van essentieel belang is om het het beste kijken. Terwijl u beslist hoe je een schilderij op te hangen in de eerste plaats van mening grootte van het beeld. Vervolgens zien welke zijn de lege muren of die op uw lijst met opties. Nu, in gedachten te houden niet voor een groot frame op een klein muurtje en vice versa te hangen. Als een muur is groot, gevuld met enkele muur kunsten, slaat het idee van de inpassing in het grote frame. Vergeet niet dat terwijl je een frame te hangen, moet je om te zien dat er genoeg lege ruimte wordt overgelaten aan alle kanten, tenzij u de vorming van een groep. Een uniek idee over hoe een afbeelding op de muur, vooral de grote, hang is om het te hangen aan de muur of focal In plaats daarvan hangen aan een muur om die muur het brandpunt muur te maken. Opknoping aan de muur boven de open haard is ook een geweldig idee.
Hoe te hangen foto's: Plaatsing Patronen; U kan vormen klassieke patronen door opknoping een paar frames samen op een muur. Als u zich afvraagt, hoe op te hangen een zware foto, dan is hier een idee. Afgezien van de vaststelling van de juiste noten, nagels en ondersteunt om op te hangen, dan kan je een stijlvolle patroon te maken op de muur met behulp van deze. Hang dit in het centrum van een grote lege muur en hang kleine foto's er omheen. U kunt ze op de hoeken van deze ene, waardoor een kleine ruimte. Een ander idee is tot 4-5 frames van dezelfde grootte samen plaats op een muur. U kunt willekeurig hang ze, waardoor kleine ruimte in tussen de een tot een mooi patroon te vormen. Opknoping frames in stair patronen of in een lijn is veel gemeenschappelijk. Vergeet niet dat je nodig hebt om te wegen goed als ze veel verschillen in maten, stijlen en kleuren schilderen.
Hoe te hangen foto's: nadruk; Hoewel het beeld is uiterst catchy en zeker uw aandacht er naar toe te trekken, kunt u altijd verder te benadrukken met behulp van diverse technieken. Klassieke beelden die komen in een breed scala van verscheidenheid moet worden uitgecheckt. Niet kiezen voor een jazzy frame dat de aandacht zal het beeld uit. De uitwerking moet eenvoudig en elegant. U kunt gebruik maken van een mix van frames, terwijl opknoping frames in een groep. Maar houd in gedachten dat ze moeten elkaar aanvullen. Volgende belangrijke ding is verlichting. Met behulp van een perfecte belichting in de kamer is veel van essentieel belang. Ook, met aparte verlichting voor de frames is een goed idee. In het geval u ze hangen samen, een enkele, brede en goede wattage licht kan worden gebruikt. Kiezen voor speciale decoratieve verlichting voor frames en zorg ervoor dat ze niet verblinding. Lees meer over DIY lijstenmaker.
Nu dat u de bovenstaande tips over hoe om foto's te hangen lezen, zou u graag Spice up your muren met hen. Dus, maak je klaar met de juiste hulpstukken en geef uw kamer een ultieme look.

No comments:

Post a Comment