Sunday, 27 May 2012

Juiste tabel

Oké. niet alleen is het erg belangrijk om een ​​goede tafel instelling hebben, is het ook gezond. Er wordt gezegd dat het recht tabel, leidt tot de juiste eten etiquette en omgangsvormen. Het recht eten zeden, leiden tot eten, gewoonten en een goede gezondheid te corrigeren. Nou, nu die net tabel instellingen brengt in een nieuw alle belangrijke licht, nietwaar? Dus, laten we beginnen de juiste tabel methode begrip.
Wat is de juiste tabel Etiquette?
Als een concept, goede tabel etiquette is de praktijk van het plaatsen van de borden en bestek op tafel op de juiste manier en plaats. Deze posities zijn heel gemakkelijk te onthouden als je eenmaal begrijpen van het concept erachter. De juiste tabel in orde is dat de bestekken is vereist, vanaf de buitenkant. Als in, de ultraperifere gerechten degenen die het eerst worden gebruikt, tijdens de starters. Duidelijk genoeg? Nee Nou, laten we in meer details van de beantwoording van wat betamelijk is tabel etiquette.
Juiste tabel Etiquette; Idealiter is een maaltijd tafel zou 14 soorten bestek voor de persoon die wordt dineren aan de tafel te houden. Elk van deze 14 moeten worden geplaatst in de juiste volgorde volgens de juiste tabel etiquette. ; Serviette (servet); Service plaat; soepkom op de plaat; Brood en boter plaat met boter mes; Water glas; Witte wijn: Rode wijn, Vis vork; Diner vork; Salade vork; Service mes; Vis mes; Soep lepel; Dessert lepel en vork cake; Ja, ik ben me ervan bewust dat niet elke maaltijd vergt het diner om ze allemaal te gebruiken. Het is echter gebruikelijk dat de gastheer voor alle de hele set te houden op de tafel voor het gemak van het diner.
De dienst plaat wordt geplaatst voor het diner, de soepkom op. Naar links, (naar binnen naar buiten) wordt de bestelling salade vork, diner vork, vis vork, servet. Aan de rechterkant van de dienst plaat (buiten) het bevel dienst mes, vismes, soeplepel zijn. Boven de dienst plaat (van boven naar beneden) zal het dessert lepel en vork cake zijn. Boven de messen aan de linkerkant zal het water, witte wijn en rode wijnglazen (in volgorde van binnen naar buiten) zijn. Ten slotte, boven de servet aan de rechterkant, zal het brood en boter plaat met boter mes.
Ziet, is niet de juiste tabel net zo makkelijk! Het is echter ook belangrijk om te weten dat het water glas is de grootste glas, dan de rode wijn glas, en de kleinste is de witte wijn glas. Onder de vorken, het diner vork is de grootste, gevolgd door de vis vork en vervolgens de salade vork. De vis mes is kleiner dan de dienst mes. Ten slotte is de soeplepel is groter dan de dessertlepel. Hopen dat alle van de grootte en het uiterlijk gebaseerd twijfels zijn gewist. Nu moet het echt niet moeilijk om te weten hoe je een tabel goed is ingesteld, gelijk!
Dineren Etiquette; Sinds ik nogal wat van de pen gaf meer dan de bespreking van tabel instellingen, vermoed ik, een beetje inkt op de juiste eten etiquette is opgeroepen. Traditionele tafel zo thuis zou dicteren dat men altijd moet wachten voor iedereen te eten te beginnen, voordat men begint te eten. Echter, zoals per tafel etiquette, moet men beginnen met eten wanneer de maaltijd warm is. Ja, in geval van koude maaltijd regelingen of buffetten, moet men wachten tot de gastheer voor het diner aan te kondigen, en het hoofd gast eet te starten. Lees meer over eten etiquette.
Niet schraap je lepel, vork of mes op de plaat hard genoeg voor haar om een ​​geluid te maken. Tafel en eten etiquette vereist voor een persoon absoluut minimum geluid te maken met behulp van het bestek op de tafel. Men moet niet praten als men voedsel heeft in de mond. Men moet wachten tot ze hebben gekauwd en doorgeslikt het eten, om te praten. Dit zijn de etiquette dat de meeste van ons hebben geleerd sinds kindertijd als tafelmanieren voor kinderen. Het is belangrijk om te weten dat het recht eet gewoontes, een concrete en sterke persoonlijkheid, een die zou prettig om te weten te vertegenwoordigen.
Lees meer over de juiste tafel setting voor een formeel diner.
Hoop dat dit artikel je geholpen heeft antwoord op de meeste van uw juiste tabel etiquette gerelateerde vragen. Dit is waar ik aftekenen! Gelukkig eet!

No comments:

Post a Comment