Monday, 21 May 2012

Make-up voor de vette huid

Vette huid probleem is een gemeenschappelijk probleem voor veel als het teveel aan olie productie is niet gemakkelijk te controleren. De talgklieren zijn verantwoordelijk voor de productie van overtollig talg waardoor de huid een vettige look. Men kan een vette huid gemakkelijk te categoriseren door de grote poriën en vettige uitstraling. Het is belangrijk om verzorging van uw huid zowel intern als extern te nemen. U kunt vitaminen B2 en B5 die nuttig in het geven van een stralende look aan uw vette huid. Houd jezelf gehydrateerd door drinken van veel water, omdat dit helpt om duidelijk afstand van de huid toxines. Afgezien van deze, de toepassing de juiste make-up voor de vette huid is een uitweg voor de behandeling van de vette huid problemen.
Do's en don'ts voor de vette huid Make Up
Leer om te weten hoe toe te passen make-up en wat zijn de goede bestanddelen van make-up voor de vette huid.
Dos voor de vette huid, vul voor de vette huid moet sericiet achtige substantie bevatten, dat helpt om de huid te verminderen poriën uiterlijk en heeft olie absorberende eigenschappen. ; Kies producten die zinkoxide als een van de bestanddelen van schoonheidsproducten bevatten en bij het kiezen van stichting Zorg ervoor dat het bevat titaandioxide of kaolien klei. ; Don'ts voor de vette huid; Breng de olie-vrij te maken ups die overmatige productie van olie zal verminderen. Bijvoorbeeld Vermijd het gebruik van cosmetica die alcohol bevatten omdat hierdoor het olieproductie. ; Gebruik geen make-ups die minerale olie bevatten. Some stichting en gezichtspoeder bevatten producten zoals bismutoxychloride. Deze stoffen zijn slecht voor de vette huid als ze blokkeren de huid poriën. Lees over huidverzorging. ; Skincare voor de vette huid
Cleanser voor de vette huid - Terwijl het kiezen van een reinigingsmiddel voor de vette huid, kopen gel reinigingsmiddelen, omdat deze zal helpen om de overtollige olie secretie van het gezicht te absorberen. Reinig je gezicht met een goede reinigingsmelk tweemaal in een dag. Als u liever met zeep als schoonmaakmiddelen is het raadzaam dat u zepen met zwavel te kopen. Zelfs kunt u gebruik maken blotting papers die extra olie genieten na het aanbrengen van make-up. Vette huid kan worden vrijgehouden worden van extra olie met deze reinigingsmiddelen. Lees voor minerale make-up.
Stichting voor de vette huid - Kies een stichting die zonbeschermingsfactor (SPF), die past bij uw huidtype is. Het merendeel van de stichtingen beschikbaar in de markt hebben een SPF van 15 tot 30. Als u liever vloeibare foundations, kiezen voor vloeibare foundations bevatten mineralen. De fundamenten die 100% mineralen bevatten, zijn goed voor de vette huid. Krijgen meer informatie over minerale make-up voor de vette huid.
Gezichtspoeder voor de vette huid - Zodra u klaar bent met het toepassen van de stichting, van toepassing poeder bij voorkeur een drukte een aan een levendige look te geven aan uw huid. Mat ras poeder zijn perfect voor een vette huid. Toepassing gedrukt poeder met een interval van twee uur, dit helpt bij het regelen van de overtollige olie van je gezicht geven van een frisse look.
Blush voor de vette huid - Het kiezen van een poeder blush zal een beste optie van make-up voor de vette huid. Hoewel de toepassing van blozen, een gebruik een make kwast en vergeet niet uw vingers of bladerdeeg gebruiken voor de toepassing van blozen. Het is beter als je kunt crème of vloeibare blush te vermijden voor je huid omdat deze soorten bloost zal verlichten vette huid problemen. Koop altijd blos van lichtere tinten als het niet zal donkerder de huid. Lees meer over make-up kwasten en hun toepassingen.
Als u meer informatie wilt maken van up tips, kunt u lezen; Make-up tips voor tieners; Makeup Beauty Tips, Probeer je make-up blunders te vermijden nadat u klaar bent met je make-up. Make-up voor de vette huid bevat ook naakt makeup die gewoon perfect in de zomers. Met zo veel tips van make-up voor de vette huid, hoeft u geen zorgen meer te maken vóór het aanbrengen van make-ups. Probeer deze make-up tips voor een gezonde gloed te geven aan uw huid.

1 comment:

  1. Vichy Normaderm is speciaal een voor dertigers bestemde crème. Deze crème Vichy Normaderm heeft een anti-rimpel effect en pakt tegelijkertijd onzuiverheden op de vette huid aan.

    ReplyDelete