Saturday, 26 May 2012

Bindingsangst

Het merendeel van de mensen in hun leven hebben is gedateerd een verbintenis fobische of angst het zelf. De gevreesde C-woord voor zowel mannen als vrouwen impliceert het verlies van vrijheid, compromissen en niet op de duidelijke kans op financiële verwoesting vergeten. Hoewel er vele manieren te definiëren commitment fobie of de angst voor intimiteit, de oorzaak ervan ligt in de fobie te investeren in een emotionele relatie.
De meesten van ons proberen om onze inzet problemen met de hit te vermijden en dating pattern lopen. Echter, bindingsangst in relaties die langdurige en ernstige niet alleen legt op een dichte muur tussen twee mensen, maar kan worden verwoestende voor de partner ook. Ja, waarom precies doen mensen vrezen commitment en wat zijn de oorzaken van dit psychologisch probleem? Voordat we kunnen kijken naar de redenen voor vastlegging fobie bij mannen en vrouwen, laten we kijken naar enkele van de klassieke commitment fobie tekenen.
Bindingsangst Signs
Ben jij in liefde en toch bang dat engagement kan je verliest je vrijheid? Krijg je koude voeten met de gedachte van het huwelijk? Mannen en vrouwen die toezegging kwesties display bepaalde soortgelijke tekenen van inzet fobie. ; Dating emotioneel niet beschikbaar mannen en vrouwen; Wezen in korte relaties vooral vóór het blijkt ernstig; Wanting de partner te perfect of overkritisch van hem / haar; Problemen met intimiteit; heen en weer in dezelfde relatie; poging om de relatie te saboteren door kwetsen van een persoon, Betrokkenheid in alle andere relaties ook; De angst van het engagement ligt in een angst over de afwijzing, mislukking en verlies. De verbintenis fobische kan een angst niet in staat om de relatie te werken of zorgen over het verlies van vrijheid. Dit kan worden gevoed door slechte ervaringen uit het verleden, zoals een echtscheiding van de ouders of een gewelddadige relatie in het verleden. Meer over bindingsangst tekenen.
Bindingsangst bij mannen
Commitment fobische mannen zijn niet erg ongewoon. In feite uit de tien jongens die je datum, ongeveer acht blijken te zijn die met een intense angst van het engagement. Dus voordat je kunt zelfs zeggen dat het M woord zou je het vinden van de man loopt de deur uit. De voornaamste reden aangehaald door bijna alle mannen is een angst voor het verlies van vrijheid (Deze vrijheid vertaalt zich in het controleren van andere vrouwen) en persoonlijke ruimte. Dat betekent dat op te hoeven geven de jongens 's nachts outs, kick ass actie slagen en een fortuin spenderen aan auto's en fietsen. Ik denk dat een van de engste dingen voor mannen op de rand van de verbintenis is de gedachte van een enkele seksuele partner voor de rest van het leven. Maar dingen zoals een slechte echtscheiding, vreemdgaan of een gebrek aan vertrouwen kan vonk uit de bindingsangst ook. Lees meer over bindingsangst bij mannen.
Bindingsangst bij vrouwen
Bindingsangst is niet zomaar een jongen ding. Terwijl vrouwen zijn ideaal in verband met noties van opvoeder en moeder en worden verondersteld te nemen om de familie manier van leven vrij gemakkelijk is dit stereotiepe beeld nu verbrijzeld. In feite, vrouwen zijn bang commitment net zoveel als mannen doen en zijn soms nog erger. Terwijl de bruid de bruidegom te slepen zou zijn geweest een gemeenschappelijk scenario in het verleden, vandaag met vrouwen die financieel onafhankelijk is en willen dat hun ruimte en vrijheid zo veel als mannen, is streven naar een lange termijn relatie genomen een achterbank. In feite, inzet lijkt te staan ​​tussen dit verlangen naar onafhankelijkheid en een controle over hun beslissingen. Als bij mannen, ook vrouwen kunnen een wantrouwen gebaseerd op eerdere relaties. Deze angst is bijzonder krachtig als de vrouw ziek is geweest behandeld of misbruikt in het verleden. Lees meer over bindingsangst bij vrouwen.
Voor het overwinnen van bindingsangst in relaties, is het het beste om eerst goed te begrijpen het probleem en vervolgens naar het veranderen van uw houding te werken. Inzicht in de reden achter je angst kan u helpen omgaan met deze relatie kwestie. Professionele begeleiding en openlijk te praten met je partner kan u helpen bij het overwinnen van de fobie.

No comments:

Post a Comment