Saturday, 26 May 2012

Waarom mensen liegen - Psychologie

Als je rondkijkt, vindt u vele mensen die vele malen liggen gedurende de dag. In feite wordt gezegd dat bijna alle mensen op deze planeet liggen op de een of andere punt van hun leven. Men is van mening dat de omstandigheden op dat moment dwingt de mensen te liggen. In de meeste gevallen, mensen liegen om hun persoonlijke belangen te beschermen. Echter, er zijn mensen die liegen om anderen te misleiden, terwijl sommige anderen zijn gewoon verslaafd aan liegen. Er zijn veel mensen die liegen om elke vorm van kritiek vanuit de samenleving te voorkomen. Gegeven in de volgende paragrafen zijn de redenen waarom mensen liggen in relaties. Lees meer over tekenen van dwangmatig liegen.
Waarom mensen liegen in de relaties?
Het kan heel moeilijk te begrijpen waarom mensen liegen over zichzelf in relaties. De voornaamste reden hiervoor kan zijn, dat ze bang zijn dat de partner hen zou verlaten als ze open te stellen hun geheimen. Mensen liegen in relaties met de negatieve aspecten van hun persoonlijkheid verborgen hun partners te houden. Veel mensen niet toegeven over hun vorige relaties of een extra martial-affaire, omdat ze niet willen dat hun partner zich te mengen in hun dagelijkse activiteiten. De reden waarom mensen liegen en bedriegen in relaties is omdat ze een minderwaardigheids-complex en zou niet willen dat hun partners weten. Angst in de hoofden is verantwoordelijk voor het maken van de mensen liggen. Kan bijvoorbeeld een man die liegen over zijn financiële positie, de jaarlijkse winst en activa te houden zijn relatie stabiel met een vrouw. Hier, de angst is van de vrouw het lopen van de relatie, als ze te weten komt over de waarheid. Het meest grappige is dat mensen liegen, hoewel ze weten dat ze zullen worden blootgesteld op een bepaald punt in hun leven. Echter, de leugen gesproken geeft tijdelijk verlichting en een vals gevoel van prestatie en slim, die deze mensen genieten. Meer informatie over manieren om te vertellen als iemand liegt.
Waarom mensen liegen op het werk?
Er zijn vele redenen voor de vraag - waarom doen mensen liggen op het werk. De snede om de keel de concurrentie om de taken te voltooien en het bereiken van de hogere posities, vaak maakt mensen vertellen een leugen. Een leugen wordt ook gebruikt door veel mensen voor slechte sabbelduur de rivaliserende werknemers, om hun positie te krijgen of voor hen te krijgen. Het geven van valse redenen voor het niet invullen van de doelstellingen is waargenomen in vele plaatsen. Mensen liggen ook op de werkplek voor de verbetering van hun slechte imago. Veel mensen liggen voor het maken van snelle financiële winst. Kan bijvoorbeeld een winkel eigenaar liegen tegen zijn klanten over de kwaliteit van de goederen die hij verkoopt al. Meer op leugenachtige kinderen.
Wat meer redenen waarom mensen liegen
De redenen waarom mensen liegen en manipuleren kan niet altijd negatief zijn. In sommige gevallen, is een leugen gesproken aan het welzijn van een persoon te garanderen. In veel situaties, men niet de tijd om de hele situatie uit te leggen aan de tegenovergestelde persoon en hem ervan overtuigen dat wat er gedaan wordt is goed. In veel gevallen kan een leugen helpen om een ​​bepaalde situatie te controleren verergeren. U kunt meer lezen op:; dwangmatige leugenaar Symptomen; dwangmatige leugenaar Syndroom; dwangmatige leugenaar stoornis; dwangmatige leugenaar Behandeling: Zo, kunnen we concluderen dat het begrijpen waarom mensen de psychologie liggen, is erg moeilijk. Er moet echter een leugen gesproken voor een goed doel kan niet worden gezien als een oneerlijk gedrag. Nog steeds, voor zover mogelijk, moeten we vermijden liegen want het schept een slechte indruk en maakt het moeilijk voor de andere mensen om ons vertrouwen.

No comments:

Post a Comment