Friday, 18 May 2012

Passive Aggressive Mannen

We hebben allemaal tegenkomen passief-agressieve mannen op enig moment in het leven. Echter, het leven met een passief-agressieve eerste plaats onopgemerkt blijft voor een lange periode van tijd, en ten tweede wordt het moeilijk nadat je het hebt gemerkt. Echter, zulke mannen zijn onweerstaanbaar als ze komen over als alles wat je ooit zou willen dat ze zijn. Zij zullen betrouwbare vrienden, bankabele buddies, zeer behulpzame collega's en naadloze liefdevolle, zorgzame en romantische partners. Het is precies dit gedrag dat hen helpt maskeren hun ware aard. Een passieve agressieve man is meestal het gevolg van een disfunctionele familie achtergrond of een onveilige omgeving tijdens de kindertijd. Laten we eens kijken wat er in het maken van passieve agressieve mannen. Lees meer over persoonlijkheidsstoornissen.
Geschiedenis van Passive Aggressive Mannen
Zoals ik al eerder zei, passief-agressieve mannen komen uit gezinnen waar de vrije meningsuiting altijd werd gehinderd. In dergelijke gezinnen, kan een van de ouders blijkt ingetogen gedrag, terwijl de andere zal een passieve agressief gedrag te tonen. Dit gebeurt omdat de partners in dergelijke huwelijken zijn volledig tegenpolen van elkaar, leven in een geloof zullen ze in te vullen ontbreekt kwaliteiten van de andere. Dit creëert een gezin, waar een persoon is een control freak en de andere is volledig passief. Als kinderen leren om hun ouders na te bootsen, krijgt het kind bang voor de bazige moeder en neemt een beroep te doen op passieve gedrag. Hij zoekt naar andere manieren om dit uit te drukken onderdrukte gevoelens, wat leidt tot agressie in de passieve vorm. Laten we een paar van de manieren waarop passieve agressieve mannen uiten.
Uitingen van Passive Aggressive Mannen
Passief-agressieve mannen in Relaties; Een passief agressieve man zal kiezen voor een partner, die een totaal tegenovergestelde van hem. Alle passieve agressieve mannen, niet in staat zijn hun gevoelens vooraf. Daarom zal ze op zoek naar partner, die is direct en eerlijk. Naarmate de tijd verstrijkt en de relatie verliest zijn nieuwheid, zal een passieve agressieve man mokken, elke keer als zijn partner drukt zich uit. Een eerlijke verklaring van woede, irritatie of een van haar problemen met betrekking tot de relatie, zal zeer negatief worden genomen door hem, het verzenden van zijn partner op een schuldgevoel. Aangezien dit maakt hem ook slachtoffer, zal hij zoeken naar manieren om zijn wonden te helen. Deze neemt hem mee op de gevaarlijke weg van extra affaires. Lees meer op de passieve agressieve trekjes.
Passive Aggressive Mannen en Zaken; Omdat je passief-agressieve man is gekwetst en gewond door uw harde woorden, hij gaat uit te vinden een emotionele ondersteuning. Echter is hij niet van plan om zijn waanzin te doen gelden en is hij nooit zal opkomen voor zichzelf. Hij zal sluipen achter je en begint socialiseren met andere vrouw vrienden. Tegelijkertijd zal hij alles doen wat in zijn vermogen om het te verbergen van je. Dit is zijn payoff en uw terugverdientijd. Passief-agressieve mannen en bedriegen, is een veel voorkomende eigenschap van zulke mannen. Lees meer op emotionele vreemdgaan in een relatie.
Passief-agressieve mannen op de werkplek; Passief agressief mannen op de werkvloer, is de zekerste recept voor gaan down the drain. Nogmaals, passief-agressieve mannen zijn de meest behulpzame collega's. Zij zullen gaan van hun manier om dingen te doen voor je. Maar, zal hij ook vechten tot zijn laatste adem om je pull-down en je beeld bederven, want hij heeft een hekel aan je te zien klim op de ladder van het succes. Hij zal saboteren je elk plan heel slim. Zijn samenzwerende regelingen nauwelijks merkbaar zijn, vanwege zijn charmante persoonlijkheid.
Helaas, passief agressieve mannen gebruik andere manieren van expressie, zoals gekonkel, als ze kunnen nooit leren opkomen voor zichzelf. Ze kunnen nooit zeggen, 'dit is wie ik ben'. Ze leven in modderpoelen van zelfmedelijden en zoeken naar onverdiende aandacht. Het je in een relatie met een passieve agressie man, begrijpt zijn achtergrond, en help hem veranderen zijn mentaliteit. Hoe langer je man woont in deze passieve agressief gedrag, hoe moeilijker het gaat worden voor hem om get over it.

No comments:

Post a Comment