Sunday, 20 May 2012

Het nemen van een pauze van een relatie

Nemen van een pauze van een relatie is niet een alternatief voor het sorteren van uw vraagstukken. Want als je kapot gaan als je problemen hebt, zullen ze last van je als je elkaar weer ontmoeten. Als je van iemand houdt om een ​​dergelijke mate dat Nothing Else Matters, je zeker verwachten dat de persoon om u de liefde op dezelfde manier. Dit is precies waar al uw problemen wortel schieten. Koppels beginnen met elkaar als vanzelfsprekend en geleidelijk fall out van de liefde op hun eigen ego groter dan hun liefde voor elkaar. Op dit punt van de tijd je nodig hebt om te praten met elkaar, en uitzoeken uw problemen, voordat u besluit te breken en enige tijd te geven aan uw relatie.
Waarom Take a Break?; Is het nemen van een pauze van een relatie te werken? Aanpassingen en compromissen spelen een belangrijke rol in het bedrijf relaties samen. Je moet vergeven en uw partner de fouten te vergeten en toch van ze houden, als je wilt dingen te werken. Als u denkt dat het nemen van een pauze in relaties is de enige manier om het op te slaan, dan kun je ook overwegen. Neem een ​​kijkje bij enkele van de redenen voor het nemen van een pauze. ; Als u net begonnen met het zien van iemand en de dingen te snel gaan met de persoon met vroege tekenen van inzet, kun je praten over het nemen van een pauze van de relatie door gewoon blijven vrienden voor bepaalde tijd. Dit zal helpen u overwegen niet alleen de kans op het krijgen van weer bij elkaar, maar je zult ook realiseren als jullie beiden verenigbaar zijn als geliefden. ; Als je vecht voor het kleine redenen, wanneer een van beide u kunt aanpassen, maar je denkt dat de ander moet, kan leiden tot ernstige problemen vooruit. U kunt vallen van liefde en vervelen van tijd doorbrengen met elkaar. Als u geen onderwerpen om over te praten en belanden pleiten voor geen enkele reden, is ook een hint voor een pauze. ; Als de andere persoon is niet geven je genoeg ruimte en handelt over de bezittelijke voor geen enkele reden of zelfs krijgt argwaan te vroeg, praten met je partner en probeer om ze te laten begrijpen dat geloof en vertrouwen vormen de basis van elke relatie. Vertrouwen is een belangrijke factor in een gezonde relatie en als je je vertrouwen niet te bouwen in iemand, moet je de relatie geef het wat tijd. ; Elke relatie moet een bepaalde hoeveelheid compromissen van beide kanten te leveren aan het werken. Maar als je voelt dat je de enige persoon op de compromitterende einde, bitterheid en wrok ten opzichte van elkaar zou kunnen kruipen en verstoren de relatie. Als je op een podium als deze is het beter om te praten met je partner en laat hem / haar weten over uw situatie in plaats van springen in de conclusies en het maken van overhaaste beslissingen te nemen een pauze. ; Lees meer over de relatie tussen advies: wanneer uiteenvallen en emotionele relaties.
Wat doet een pauze neemt in een relatie Mean?; Nemen van een breuk in een relatie kan redden van de relatie van het vernietigen van volledig. Nemen van een pauze betekent niet om wat tijd in beslag nemen af ​​van uw partner en uw geluk te beproeven met iemand anders. Het maakt ook niet zeggen dat jullie beiden elkaar niet meer lief te hebben en alleen kunnen wonen. U kunt uzelf de tijd om te heroverwegen over de onderwerpen die volgens u een pauze te nemen, en vind manieren en middelen om dingen uit te werken. Probeer om jezelf bezig, tijd doorbrengen met je familie en vrienden meer dan met hem / haar. In plaats van gefrustreerd over de hele situatie, probeer om eventuele negatieve gevoelens uit je geest te verlichten en optimistisch over je relatie.
Als je weet dat dingen zijn bitter dat bedrag tussen de twee van u, moet you communicate met je partner want dit zal hem / haar bewust of de problemen die u ondervindt. Beide kun je een gemeenschappelijk besluit over hoe u uw problemen op te lossen, als het nemen van een pauze is geen gebruik zonder oplossen van uw verschillen. Want als je weer bij elkaar en vinden dezelfde kwesties kruipen weer tussen u, kan het meer frustrerend. Lees meer over het omgaan met een depressie in relaties.
Communicatie is de enige manier waarop je kunt discussiëren over de veranderingen die zijn gekomen in je relatie. Als het bespreken van de problemen leidt niet tot een oplossing, na te denken over het nemen van deze extreme stap om een ​​breuk. Het is belangrijk om hem / haar te begrijpen wat de reden is en hoe is het nemen van een pauze van een relatie een goed idee. Het kan een lastige klus zijn, maar je moet ermee om te gaan met de zorg. Meer over de mededeling van stijlen in relaties.
Als je gaat je partner vertellen de reden voor de breuk, moet je zitten met hem / haar en geleidelijk maken begrijp het punt. Bespreken wat bracht u dicht bij elkaar en wat maakte je verliefd. Praten over de gemeenschappelijke belangen van zowel je deelt en liefde te doen als u samen bent. Vertel de dingen die je dwars zit zijn de laatste tijd en vraag hem / haar ongeveer hetzelfde. Overtuig je partner dat elkaar niet zien al enige tijd zal willen jullie beiden om terug te gaan naar elkaar, waardoor het versterken van uw relatie. Vertel hem dat je niet over een keuze en die je gemaakt hebt uw beslissing. Komen tot een gemeenschappelijk begrip en vasthouden aan uw inzet. Lees meer over hoe je een relatie duren en om over een breuk tips.
Het nemen van een pauze van een relatie: Citaten; Hieronder gegeven zijn enkele nemen van een pauze van een relatie tussen aanhalingstekens.
Geloof me, geen verleden liefde is zo heerlijk als een gebroken hart kan hen te zijn. Onbekend
Ik kan omarmen mezelf, mijn eigen hand te houden, hou van mij - maar ik kan niet kijken in mijn eigen ogen en voel mijn eigen ziel lift me up. Onbekend
Elke gelukkige paar heeft ten minste een breakup achter hen. Onbekend
Als mensen zijn echt, Madly, Deeply in liefde met elkaar, zullen ze een manier vinden. Onbekend
Tis beter om bemind en verloren dan nooit helemaal hebben liefgehad. ~ Alfred Lord Tennyson
Als je echt iets op het gratis. Als het terugkomt is het van jou, zo niet het was niet bedoeld om te worden. Onbekend
Sommige mensen denken dat het bedrijf op dat maakt een sterke, soms is het loslaten. Onbekend
Je moet vergeven te vergeten, en vergeet, om weer te voelen. ~ Onbekend
Nemen van een pauze van een relatie kan heel moeilijk zijn voor zowel u als uw partner als het gaat om een ​​grote inzet en verantwoordelijkheid. Als u last heeft van problemen in je relatie, bespreek deze met je partner. Als dat niet helpt denk dat het geven van de relatie enige tijd uitgeschakeld.

No comments:

Post a Comment