Sunday, 6 May 2012

Dag van de Doden Tattoos

Tatoeages zijn geworden als een van de noodzakelijke dingen die je nodig hebt, als je probeert om een ​​stijl statement te maken. En waarom niet? Tatoeages er stijlvol, cool en een geheel nieuwe look te geven aan de persoonlijkheid! Er zijn tattoo ontwerpen dat past bij bijna alle persoonlijkheden. Als je van subtiele ontwerpen, er zijn bloemmotieven en engel tattoo designs en ook het hart tatoeages. Als je de durf type, zijn er tribal draak tatoeages, schedel tatoeages en de dag van de doden tatoeages voor jou. Een andere reden waarom tatoeages zijn zo populair is dat men kan experimenteren veel met enige vorm van tatoeages. U kunt wijzigingen aanbrengen in het oorspronkelijke ontwerp of maak een geheel nieuw ontwerp! Laten we eens een kijkje op een relatief nieuwe ontwerp van de dag van de doden tatoeages, die in feite heeft een lange geschiedenis.
Zin van Dag van de Doden Tattoos
De naam van de tattoo zelf is zeer mystieke en interessant. Wat zijn deze dag van de doden tatoeages? Waar komen zij vandaan? Deze vragen zijn er zeker van te komen in een geest, wanneer zij deze vreemde naam horen. Maar de betekenis van deze tatoeages zijn volledig verschillend van wat hun naam doet vermoeden. Dag van de doden is een ceremonie gevierd in Mexico in het geheugen van de dode mensen. Dag van de doden tatoeages is een symbool van die dag. Skull, is de belangrijkste ontwerpen van een dag van de tatoeage. De enige betekenis van de genomen schedel is gevaar. Maar in de Mexicaanse cultuur, het is niet zo. Ze geloven dat de schedel van de dode mensen symboliseert. Het laat zien dat ze niet fysiek aanwezig zijn, maar zijn nog in leven in de geest. Schedel tatoeages hebben ook een aantal andere betekenissen zoals, macht, kracht, bescherming, de macht om de dood te overwinnen, enz. Hoewel je kan elke kleur gebruiken voor de tatoeage, onthoud wel dat elke kleur een aantal specifieke betekenis heeft, bijvoorbeeld; rode kleur symboliseert offer, roze symboliseert vreugde en viering, wit symboliseert hoop en zuiverheid van de geest, paarse symboliseert verdriet en de pijn van het verlies. Geel wordt beschouwd als een zeer belangrijke kleur, omdat het symboliseert de dood. Deze tatoeages zijn ook wel bekend als 'El Dia de los Muertos'.
Dag van de Doden Tattoo Designs; Er zijn nogal wat uitvoeringen verkrijgbaar in de dag van de doden tatoeages. Uiteraard allemaal kijken 'gevaarlijk'! Hier zijn enkele dagen van dode tattoo ontwerpen voor u om uit te kiezen.
Schedel Schedel is het meest populaire ontwerp. Maar er is een verschil tussen de schedel afgebeeld in dag van de doden tatoeage en de andere schedel ontwerpen. Als Mexicaanse mensen geloven dat de schedel hen eraan herinnert dat de dode persoon is niet meer aanwezig is fysiek, maar hij leeft in de geest, ze versieren de schedels. De schedels afgebeeld in dag van de doden tatoeages zijn felgekleurd en ook gekleed, en zij over het algemeen worden getoond vervoer van een aantal muziekinstrumenten. Een verscheidenheid van de schedel ontwerpen zijn ook beschikbaar als kleurrijke schedels of een groep dansende skeletten.
Gezicht; Face is een andere populaire ontwerp gevonden in de dag van dode tatoeages. Deze gezichten zijn afgebeeld in de helft van het vlees en de helft van de schedel. Net als alle andere dag van de doden tatoeages, deze tatoeages hebben ook een specifieke betekenis. Het vlezige deel van het gezicht symboliseert de aanwezigheid van de dode mensen, in geest en de schedel face herinnert dat de persoon niet meer is.
Vrouwelijke Dag van de Doden Tattoos; Zelfs meisjes kunnen krijgen schedel tatoeages gedaan. Er zijn speciale uitvoeringen voor meisjes waarbij de schedel wordt gegeven een vrouwelijke look door decoreren met roze strikken en linten. De schedel voor vrouwelijke tattoo ontwerpen zijn ook uitvoerig gekleed in een chique jurk. U kunt ook uw schedel tatoeage door middel van graveren harten of vleugels aan uw schedel tatoeage.
Dit was alles over de dag van de doden tatoeages. Deze tatoeages zijn over het algemeen gedaan op de arm, maar je kunt ook proberen een aantal andere plaatsen zoals de rug of de enkel. Welke locatie en het ontwerp u ook kiest, vergeet niet om een ​​goede tattoo verzorgen, als je wilt wil het bestaan ​​van de geesten te vieren, en niet een van hen!

No comments:

Post a Comment