Wednesday, 30 May 2012

Droge gebarsten voeten

Algemeen bekend als de hiel kloven, droge gebarsten voeten bedoeld is een aandoening van tientallen mensen. Deze scheuren, maar niet schadelijk in de natuur kan zeer pijnlijk zijn en lelijke. Ze kunnen zelfs bloeden wanneer de persoon staat en kan geïnfecteerd raken. Droge huid kan een dikke eelt dat is geel-tot donkerbruin van kleur. De huid op de binnenkant van de hiel zal verschijnen iets donkerder. Deze dikke droge plekken op de huid te voorkomen dat hydraterende bestanddelen van het krijgen van opgenomen in de onderliggende aandoeningen van de huid. De meeste mensen kijken naar droge voeten kraken als hinderlijk en cosmetisch probleem en droge voeten veroorzaakt schaamte wanneer ze buiten op het strand of in een gezellig samenzijn.
Droge gebarsten voeten Oorzaken
Gekraakte voeten is een zeker schot indicatie van verwaarlozing van de voetverzorging. Alle lopende rond om dingen uiteindelijk gedaan oorzaken slijtage van de zolen van de voeten te krijgen. Ze worden om uit te harden en crack, de hele tijd te geven het signaal dat de voeten wat aandacht nodig hebben. Enkele van de andere oorzakelijke factoren die leiden tot gebarsten voeten zijn als volgt:, diverse huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis kan de huid van de voeten te drogen, verdikken en barsten veroorzaken. ; Permanent gedurende enkele uren of met banen die gaat staan ​​voor langere tijd, zoals onderwijs, werken als een verkeersagent, die werkzaam zijn in een laboratorium, een fabriek, enz. resulteert in inspanning van veel van de druk van de voeten waardoor de huid kraken. ; Zwaarlijvige mensen hebben veel van het lichaamsgewicht gericht op de benen en voeten. Het extra gewicht zorgt ervoor dat de zweetklieren om beschadigde en leiden tot scheurvorming. ; Inactieve zweetklieren in de voeten kunnen ook redenen zijn om droge voeten kraken. ; Het dragen van open rug sandalen op een dagelijkse basis kan ook leiden tot slijtage en van de hiel huid scheuren. , Wandelen zwaar op de ene voet zorgt er ook voor droge gebarsten voeten. ; Voorwaarden zoals hypothyreoïdie, diabetes, vitaminetekorten behoren ook tot de andere gebarsten hielen oorzaken. ; Droge gebarsten voeten Behandeling
Als nalatigheid van de voeten zorg kan tot het geven van gekraakte voeten, dan het geven van een goede voetverzorging kan de situatie te keren droog. Toevlucht te nemen tot een goede droge huid remedies kunnen helpen berging van de situatie. Laten we eens kijken naar een eenvoudige droge gebarsten voeten rechtsmiddel dat kan men gemakkelijk uit te voeren thuis.
Stap 1; Was uw benen met water en zeep en daarna genieten ze in lauw water. Als je wilt kun je een paar druppels olijfolie toe te voegen aan het water waarin je gedoopt uw ​​voeten. De olijfolie werkt als een rustgevende agent en glad de huid. Je kon een kopje honing toevoegen aan een liter water en laat je voeten in. De honing hydrateert de huid en werkt als een natuurlijke antiseptische, waardoor de genezing van de droge gebarsten voeten bloeden. Lees meer over droge huid op de voeten.
Stap 2; Na zodat de huid inwerken voor 15 - 20 minuten zachtjes scrub uit de gedroogde huid met een puimsteen. Wees echter voorzichtig te houden zacht als krachtig schrobben kan alleen erger maken. Als u grote hoeveelheden van een droge huid, vermijd het gebruik van puimsteen als het kan meer schade dan goed veroorzaken. Lees meer over gekraakte voeten huismiddeltjes.
Stap 3: met behulp van een schone handdoek, droog uw voeten goed met veel aandacht voor het drogen van de huid tussen de tenen. Dit is nodig omdat vochtige gebied tussen de tenen kan fungeren als een podium voor de fokkerij bacteriën en tot het geven van infecties. Tijdens het drogen ook zacht, opdat u wilt meer schade veroorzaken. Meer op droge voeten te genezen.
Stap 4; Breng een voet zalf-, voet-crème of vochtinbrengende lotion. Deze lotions zijn meestal gunstig voor de droge huid, echter niet erg effectief in het geval van ernstig gedroogde huid. Deze lotions helpen vullen van de huid met glycerine en beschermen de huid met de paraffine. Ze hebben ook hydrateren de voeten en het herstel van de beschadigde weefsels van de voeten. Toepassing van een mengsel van baby Johnson en Johnson lotion, heeft 5 druppels groene munt olie en 5 druppels van eucalyptus olie op droge gebarsten voeten bleken ook heel effectief. Lees meer over beste lotion voor droge huid.
Stap 5; Nu dat je voeten zijn gehydrateerd, zou de volgende stap te zetten op schone, witte katoenen sokken. Het katoen materiaal helpt garde weg vocht, terwijl de witte kleur voorkomt irritatie van de huid als gevolg van enige kleurstoffen. Het is het beste om te slapen in je sokken, omdat dit zal uw voeten voelen heel zacht in de ochtend.
Lees meer over:; droge gebarsten handen, droge gebarsten lippen en het uitvoeren van deze droge gebarsten voeten verzorgingsroutine op een regelmatige basis kan u helpen verzorging van uw voeten te nemen aan de meest passende wijze. Bovendien, het innemen van een vitamine A rijke voeding en veel water drinken helpt ook houden de huid zacht en soepel. , Terwijl de behandeling met uw voeten gekraakt, wees geduldig. Niet ongeduldig en stoppen de verzorging van uw voeten. Some ongeduldige mensen krijgen een schaar of messen en weggesneden de droge huid. Echter, dit is een verkeerde praktijk die meer schade kan veroorzaken. Laat je voeten te genezen in hun tijd.

No comments:

Post a Comment