Friday, 25 May 2012

How naar Bed Bugs Kill

Bed bugs zijn kleine insecten die een plat lichaam en ovaal van vorm zijn. De grootte van een volwassen bedwants is een vierde van een duim, terwijl de larven is van de grootte van een rijstkorrel. Ze leven in het donker scheuren en spleten van onze huizen en voeden zich op de warme bloed van mensen en huisdieren. Bed bugs komen in de open toen we 's nachts slapen en zuigen bloed uit ons lichaam. Bed insectenbeten irritatie veroorzaken, en als ze slecht dan krassen kan leiden tot andere huidinfecties. Die mensen die nieuwsgierig zijn om te weten hoe naar bed bugs thuis te doden, wil ik om hen te waarschuwen bij het begin dat het een moeilijke taak, en je moet veel tijd en moeite moeten investeren voordat je kunt zien geen bevredigende resultaten . Lees meer over wat zijn bed bugs.
Hoe te doden Bed Bugs Yourself?
In dit gedeelte gaan we discussiëren over de home remedies naar bed bugs te doden. Je moet beginnen met de behandeling zodra u sporen van hun aanwezigheid. Je moet elk van de volgende methoden meerdere malen te herhalen voordat u kunt succesvol bed bugs te elimineren van uw huis.
Het doden van Bed Bugs in matrassen; De matrassen moeten worden gestofzuigd grondig dagelijks tot u hebben gekregen ontdoen van de bed bugs volledig. Gebruik een stofzuiger met een bijlage die kan verwijderen bed bugs uit de matrassen alsmede de omliggende gebieden die meestal moeilijk om uit te reiken, zoals bed staat, achterwanden, bed naden, enz. Zodra je klaar bent, gooien de stofzuiger zak na het verpakken het in een plastic zak. Vervolgens verzegelen de matras binnen een omhulsel. Het omsluit de matras en dus het bed bugs die gevangen zitten, niet kunnen eten krijgen en uitgehongerd tot de dood. Je moet de matrassen te houden in deze toestand vele maanden, omdat ze bed bugs kunnen blijven leven zonder voedsel voor zo lang als een jaar.
Het doden van Bed Bugs in Kleding; Was alle besmette beddengoed en kleding met warm water (met een minimum temperatuur van 120 ° F) en droog onder de hitte van de zon naar de bed bugs te doden. Als de kleding kan drogen alleen schoongemaakt worden ze vervolgens warmte voor ongeveer een half uur in een wasdroger voor hetzelfde effect. Bed bugs kan bezweken aan een extreem lage temperatuur en op voorwaarde dat ze onder de koude toestand voor ongeveer twee weken. Hiervoor moet je spullen alle getroffen beddengoed en kleding in een plastic zak en sluit deze goed aan. Plaats deze vervolgens in de vriezer. Na twee weken, neem ze uit en was ze zoals gewoonlijk in een wasmachine. Lees meer over het wegwerken van bed bugs van kleding.
Het doden van Bed Bugs in tapijten; De tapijten en de tapijten gereinigd moeten worden met behulp van stoom reiniger. De warmte die door de stoomreiniger zal doden het bed bugs evenals hun eieren. Commerciële stoomreiniger zijn beschikbaar op huur basis. Als je niet kunt krijgen een stoomreiniger, plaats ze dan in hete en zonnige buitenlucht voor een dag of twee. Verpak ze in plastic zakken voordat je ze onder de zon. Wanneer de temperatuur van de zakken verder zal gaan dan 120 ° F, zal het bed bugs sterven. U kunt gebruik maken van deze twee technieken op de stoffen en de meubels ook.
Het doden van Bed Bugs Using Products; Spray bestrijdingsmiddelen in de scheuren van de muren en de vloeren aan het bed bugs liggen binnen hen te doden. Lees de aanwijzingen op het etiket voordat ze te gebruiken. Probeer niet om ze te gebruiken in matras of dergelijke dingen die in direct contact komen met je lichaam. Als u op zoek bent naar een antwoord op hoe natuurlijk doden bed bugs, dan is het antwoord diatomeeënaarde. Het is een niet giftige stof die kan doden bed bugs. Het is beschikbaar in de vorm van stof. U moet alle verspreiden over de hele omtrek van het besmette kamer. Wanneer het bed bugs door het stof, ze bedekken hun lichaam mee. Als gevolg daarvan, het poeder absorbeert de lipiden uit de wasachtige buitenste laag van de bed bugs en veroorzaken ze uitgedroogd raken en uiteindelijk sterven ze. Vind meer informatie over het wegwerken van bed bugs natuurlijk.
Voor meer informatie, lees dan verder:, Bed Bugs - How to Get Rid van hen; Getting Rid van Bed Bugs: Home Remedies; Als al deze maatregelen over hoe het naar bed bugs te doden niet voldoet aan een verschil te maken, dan is het tijd om te bellen een goede ongediertebestrijding professioneel. Dit kan een dure optie en vergt enkele uren van de behandeling. Vóór de komst van de professionele, verplaatst u de meubels maken ze minder rommelig, vul de naden en kieren op de muren en vloeren, en grondig eenmaal het huis schoon.

No comments:

Post a Comment