Friday, 25 May 2012

Vermageren Jurken

Er zijn verschillende manieren waarop een plus-sized persoon kan kleden, en nog steeds pronken een sexy en gewelfde zoeken in een kleding. Met zoveel opties beschikbaar om af te slanken jurken, kan men in de war raken. Daarom is het belangrijk dat je winkel voor deze afslanking jurken voor vrouwen, die past bij uw frame en selecteer je de beste body heeft. Hier zijn enkele tips om u te begeleiden in de juiste richting.
Selecteren van Slimming Jurken voor Vrouwen
De factoren die je moet onthouden bij de aankoop van vermageren jurken of plus-sized kleding voor vrouwen zijn hieronder opgesomd.
Kleuren: Probeer altijd te gaan voor vaste donkere kleuren, bij het zoeken naar een cocktailjurk of kleding voor een formele partij. Black is een klassieke keuze en de andere kleuren die u kunt kiezen, behoren navy blauw, bordeaux en donkergroen. U kunt proberen verschillende kleuren in casual kleding, maar zorg ervoor dat de patroon en stof van de jurk is rechts.
Ontwerp en Stitch: Het ontwerp of daling van de jurk, moet zodanig zijn dat het je beste lichaam accentueert functies en verbergt uw lichaam die gebieden die onnodig de aandacht te slaen. Bijvoorbeeld, als u grote heupen, dan is het dragen van een jurk die laat zien van je schouders, of hoogtepunten je decollete zijn een goede keus. Je zou ook kunnen kiezen voor een jurk die je benen hoogtepunten.
Stoffen: Kies altijd een doek voor kleding die precies past bij je lichaam, bij het kiezen van het zelfde voor avondjurken. Voor casual jurken kunt u terecht voor lichte katoenen of satijnen soort materiaal die vrij valt op je lichaam.
Patronen: Voor formele jurken, ga in plaats van te experimenteren met patronen op je jurk voor vaste donkere kleuren, of een beetje borduurmotief rond de nek of armen van de afslankende jurk. For casuals, kunt u volop van het patroon, maar gaan voor verticale strepen in het geval u een kort lichaam frame.
Hals Lines: Als u grote heupen of billen, dan met een zijwaartse hals of V hals zal enorm helpen. V decolletes zijn ook een goede keuze bij het zoeken voor een aantal zwangerschaps-kleding voor feesten. Een kant stijlvolle hals met een gesp, zal de nadruk leggen je schouders en vermijd onnodige aandacht te vestigen op delen van het lichaam.
Accessoires: Met accessoires kan je echt een verbluffende look, en een slanker lichaam uitstraling. Hoge hak knie lengte laarzen op een jurk die tot knie lengte of een beetje onder zal u verschijnen groter en sexier. Accessoires zoals een ketting met de ketting rust in het centrum van uw borst, kan ook een grote uitstraling en benadrukken dat bepaald deel van je lichaam. Riemen zijn een ander goed idee, in het geval u een korter frame of wilt u uw taille te benadrukken.
Afslanken onder de kleding: Om een ​​soepele uit uw uitstulpingen, en til je je borsten u kunt winkelen voor een aantal corsetten te dragen onder een jurk. Zorg ervoor dat u koopt goede kwaliteit waren, zoals sommigen van hen kan erg ongemakkelijk en de elastische kan een allergie te geven. Koop beugel-bh's als u wenst om je decollete te markeren.
Beste Afslanken Jurken Choice
Hier zijn een aantal keuzes van vermagering jurken die je kunt kopen van de vrouwen de kleding afdeling. ; A-lijn jurk met een flatterende hals, in zwarte kleur voor formele partijen. ; Rijk taille vermagering jurken voor vrouwen die een grote buik en heupen. ; Een patroon jurk, in satijn of zijde materiaal met V-hals en een kanten onder de borsten. ; Een mini jurk met knie lengte met hoge hakken laarzen; Een knie lengte jurk met een riem en een effen kleur aan de binnenkant, en een andere kleur op de zijkanten naar krommen te markeren. ; Wanneer je gaat winkelen om af te slanken jurken voor vrouwen, zorg ervoor dat je rekening houden met de bovenstaande tips voor het selecteren van vermageren jurken voor de plus vrouwen. Probeer zo veel jurken als je wilt, maar in gedachten houden om die kleren die passen bij uw lichaam frame, en selecteer de juiste degenen te kiezen. Houden altijd een oogje in het zeil voor de hierboven genoemde vermageren beste jurken!

No comments:

Post a Comment