Wednesday, 23 May 2012

Hoe te Schoenen Shine

Bij ondervraagd over wat factor vormt de basis van hun oordeel over een ander uiterlijk, een van de meest voorkomende antwoorden is 'de schoenen'. Een persoon schoenen kunnen zeggen dat heel wat over hen, en een paar stoffige schoenen (op het werk of een andere formele setting) niet goed nadenken over de drager. Ik ben een leger brat, dus ik heb vele jaren doorgebracht te kijken (en soms helpen) schoenen worden gepolijst. Het proces, dat lijkt misschien belasten voor sommigen, is eigenlijk een deel van mijn dierbaar jeugdherinneringen, dus ik ben heel blij om een ​​paar schoenen glans. Aan alle mannen die er zijn, deze vaardigheid is een goede op te halen, niet alleen omdat het gemakkelijk is te doen, maar ook omdat er altijd een moment dat u hoeft te doen, of het nu een bruiloft, afstuderen of een andere dag op het werk. Een paar van goed gepoetste schoenen kunt u zich onderscheidt als een man die is netjes, grondig en zorgt voor detail. Behalve het maken van je goed kijkt stralend your shoes is een belangrijk onderdeel van hun onderhoud. Een paar leren schoenen of laarzen profiteren van shinning zoals de Poolse helpt hydrateren en waterdichte het leer, en daarmee de zijn leven. Als u wilt instructies over hoe goed schijnen schoenen, volgen ze hieronder.
Hoe Schoenen Shine een spiegelende finish; Begin met het verzamelen van alle benodigdheden die u nodig hebt om uw schoenen schijnen. Als je niet hebt, maak een lijst en ga naar de drug / schoenenwinkel. Je hebt een vloeistof of boenwas, en een borstel bedoeld voor het doel. De kleur van de vloeistof en was schoensmeer kies je moet hetzelfde zijn als uw schoenen. Wax schijnt duurt een beetje langer, maar geeft de schoenen een veel betere afwerking en glans. Vanuit uw woning, kunt u een zachte doek en vak te slaan de andere drie. ; Voordat je begint, sommige vellen krantenpapier lag op het oppervlak u van plan bent om te werken aan, om het te beschermen. Als je schoenen zijn bedekt met stof, veeg deze dan, en dan borstel alle vuil vast aan de schoen. Nu verspreid de Poolse. Vloeibare schoensmeer glijdt over de schoen, terwijl boenwas moet worden verspreid met behulp van de bladerdeeg die daarmee gepaard gaat. Breng de polish in cirkelvormige bewegingen tot de schoen ziet er troebel. ; Toen de Poolse droogt, de schoen met snelle side-to-side bewegingen borstel, met een grote kwast. Zet de schoenen, en opwrijven met behulp van een zachte doek in een stevige heen en weer beweging, totdat het schijnt. Doe hetzelfde met de achterkant van de schoen. Aangezien dit zal niet werken op de zijkanten, veeg het met behulp van een soortgelijke snelle beweging. Wegdoen al uw schoenpoets leveringen in het vak voor de volgende keer. ; Hoe Shine Schoenen Spit
Dit is de methode die ze gebruiken in het leger, maar we gaan spugen te vervangen door water. Hier is hoe je dat beroemde glanzende afwerking:; Net als voorheen, lay-out vellen krantenpapier en plaats uw schoenen op hen. Verwijder de veters uit de schoenen, en klop het even welk vuil van de schoenen gebruiken als schoen borstel. Breng een laag pasta Poolse over het gedeelte van de laarzen te spugen schitterde en laat het drogen voor 5 tot 10 minuten. ; Wikkel vervolgens een zachte, schone doek om uw index en middelste vinger, en dempen met een beetje water. Gebruik van de cirkelzaag bewegingen om de gedroogde Poolse buff, totdat de schoenen begint te schijnen. ; Daarover een dun laagje van de Poolse toepassen in een cirkelvormige beweging, en blijf wrijven zachtjes totdat een doffe glans ontwikkelt om aan te tonen, met behulp van de vochtige doek. Herhaal dit proces nog een keer. Zodra de laarzen zijn super glanzende, gebruik dan een schone, droge, zachte doek (sommigen suggereren een vrouw kniehoog nylonkous) geven het een definitieve buff. ; Lees meer over:, zoals: Hoe Poolse Schoenen; Hoe Schoon Suede Shoes; Zorgen voor lederen schoenen; Als je deze instructies volgen over hoe om schoenen te schijnen, weet je zeker dat geweldige resultaten te krijgen. Houd oude T-shirts bij de hand om te gebruiken in het proces, en als het leer is verwaarloosd al een tijdje, proberen met behulp van use alcohol in plaats van water.

No comments:

Post a Comment