Thursday, 17 May 2012

Capricorn Tattoo Designs

Gelovigen van de astrologie zeggen dat ons leven worden beïnvloed door de hemellichamen. Ze verspreiden dat alle dingen die ons overkomen zijn, omdat van een aantal veranderingen die plaatsvinden in de planeten, maan en zon. Deze romantische ideeën worden gekocht door meerderheid van ons, dat is waarom de meeste culturen hebben hun eigen rekening op de Dierenriem en volg de astrologie, maar misschien met een andere naam. In Amerika, Grieks-Romeinse Zodiac is de meest bekende. In dit, zijn er twaalf astrologische tekens met elkaar een vertegenwoordiger van een bepaalde maand van het jaar. Er wordt aangenomen dat mensen die behoren tot hetzelfde teken dezelfde aard zijn, waarden, eigenschappen, sterktes, enz. Steenbok is het tiende teken van deze Zodiac.
Als u van plan om een ​​Steenbok tattoo ontwerp op je lichaam, dan is hier enige informatie over de aard van de ontwerpen die u kunt kiezen voor.
Steenbok Tattoo Designs: Betekenis
Steenbok is het tiende teken van de dierenriem en wordt vertegenwoordigd door de mythologische geit, genaamd, Amalthea, die werd geëerd door Zeus, de Griekse God voor het geven van melk aan hem toen hij een kind was. Het teken Steenbok wordt geregeerd door Saturnus, de tweede grootste planeet van het zonnestelsel.
Steenbokken staan ​​bekend als zeer conventioneel in hun gedrag. Zij geloven in hard werken en zien de samenhang in wat ze doen. Ze begrijpen de waarde van de tijd en dus nooit verspillen. Steenbokken zijn stabiel in hun relaties en de voorkeur aan de traditionele man-vrouw rollen, dwz de man als de leverancier van het gezin en de vrouw als degene die brengt kinderen en draagt ​​zorg voor het huishouden. In het algemeen, mensen die ondersteuning of akkoord gaat met deze kenmerken en waarden, gaan voor Capricorn tattoo ontwerpen op hun lichaam.
Steenbokken zijn zeer prive mensen die ook waarde hechten aan hun persoonlijke trots. Deze eigenschap is vertaald in het Capricorn tattoo ontwerpen die vertonen een geit die staat trots, met een rustige, ver weg te kijken in haar ogen. Steenbokken zijn erg behulpzaam door de natuur, zolang iemand niet ze heeft benadeeld in any way. Ze zijn ook erg stil en geloof in het doen in plaats van praten. Het Steenboktype zal zelden deel uit van een luide confrontaties, en gelooft in opvang zijn eigen bedrijf. Zelfs in partijen of sociale samenzijn, de geiten zal staan ​​aan de kant en wachten om te worden ingevoerd om de belangrijke mensen (Steenbokken liever met mensen te praten met een soort van autoriteit). De Steenbok tattoo ontwerpen moet zodanig zijn dat zij al deze eigenschappen van de geit vertonen. De ontwerpen moeten vrij zijn van rommel of frivolousness net als de Steenbokken.
Steenbok Tattoo Designs: Plaatsing, patroon en kleur
Steenbok tattoo verwaardigt kan overal worden ondersteund op het lichaam. De meest geprefereerde gebieden zijn armen, onderrug, schouders, borst, enkels en voeten.
U kunt zelf geïnkt met ofwel een tribal tattoo Steenbok ontwerp of een Steenbok Keltisch design. Hoewel Celtic tatoeages voor mannen zijn veel meer ingewikkeld gemaakt en hebben een rijke geschiedenis achter zich, het is de Steenbok tribal tattoo ontwerpen die meer populair bij jongeren. Dit komt omdat Steenbok tribal ontwerpen zijn echt innovatief. In tribale ontwerpen, is de Steenbok teken in combinatie met ontwerpen van bloemen, hartjes, kruizen, schedels, sterren, maan en zon.
Soms is de Steenbok teken is gecombineerd met een aantal andere zon teken van de dierenriem ook en een hart is geïnkt tussen zowel de borden link. Deze tribale ontwerp wordt breed gesteund door mensen in vaste relatie. Tribal ontwerpen zijn meestal gekerfd met zwarte inkt en hebben een zeer agressieve look dus zo'n Capricorn tattoo designs voor mannen dient te worden geplaatst, hetzij op de arm of op de borst en voor de vrouwen, op de onderrug. Lees meer over tattoo ontwerpen van sterrenbeelden.
Capricorn tattoo ontwerpen zijn uitgehouwen in vele kleuren, zoals geel, rood, groen, paars, oranje, zwart, grijs en groen. Uit deze, zwart en grijs zijn degenen die echt doen wat de Steenbok eigenschappen van ernst en conventionaliteit. Zo, deze kleuren zijn de meest populaire voor Capricorn tattoo ontwerpen.
Lees meer over:; Design Your Own Tattoo; Zodiac Tattoo Designs voor Meisjes; Tattoos for Men: Tattoo Ideeën voor mannen; Er wordt aangenomen dat iemand die is geboren onder een bepaald zonneteken dient alleen ondersteuning van haar tattoo. Maar dat is ver van de waarheid, als je gelooft in de Steenbok kwaliteiten van hard werken, de ernst, discipline, ambitie, professionaliteit en geduld, dan kun je Capricorn tattoo ontwerpen ondersteuning op uw lichaam, zelfs als je behoort tot een ander teken van de dierenriem.

No comments:

Post a Comment