Wednesday, 2 May 2012

Eye Body Language

De ogen zijn de spiegel van de ziel is een beroemde Jiddisch spreekwoord. Een persoon door zich bedreven in lichaamstaal kan zelfs nep zijn / haar lichaamstaal. Echter, de ogen zijn spiegel voor de ziel en gemakkelijk weggeven van de emoties of gevoel dat een persoon doormaakt. Ogen zien als de persoon is moe of een fris gevoel. Vers un-vermoeide ogen zullen gloeien en aan de andere kant een persoon die moe is zal hebben doffe ogen vaak gepaard met donkere kringen. Het is heel moeilijk voor een persoon om nep het oog lichaamstaal, maar u kunt het oog lichaamstaal nog steeds gebruiken om uw eigen voordeel. Bijvoorbeeld, als je in een vermoeide mood dan kunt u voorkomen gaat een belangrijke vergadering, als de persoon die u de vergadering met in staat zal zijn te zien via uw vermoeide houding, die ook kan wijzen op een gevoel van belangeloosheid. Hieronder zijn de verschillende ogen lichaamstaal signalen geïnterpreteerd.
Verschillende Eye Body Language signalen; Hier is een lijst van de verschillende ogen lichaamstaal signalen die u zal helpen bij het beter aankunnen lezen.
Looking Up: Wanneer een persoon op zoek is naar omhoog, het geeft aan dat de persoon denkt. Een persoon bij het zoeken naar linksboven, kan aangeven om de persoon te herinneren een herinnering. Op zoek naar omhoog en naar rechts kan aangeven dat een persoon is een denkbeeldige foto van maken, en dus kan betekenen dat een persoon liegt. Dit oog signaal is ook een teken van verveling. Gebogen hoofd naar beneden en de ogen te kijken, zijn een teken van onderwerping met oogcontact van de attractie.
Naar beneden te kijken: naar beneden kijkend kan een signaal worden dominant of onderdanig zijn. Toch zal het teken van zijn dominante en krachtige vaak gepaard met een lichte kanteling van het hoofd, terwijl de inzending zal worden wanneer een persoon op zoek is naar beneden zonder oogcontact te maken.
Op zoek naar Sideways: Op zoek naar zijwaarts betekent vaak dat er iets is een bron van belang of de dreiging, het kan ook betekenen dat een persoon niet in de goedkeuring met wat je zegt.
Contact met de ogen: Doe ogen, die een lichte onscherpe look met ontspannen oogspieren, kan betekenen seksueel verlangen. In dit opvallende lichaamstaal van de liefde, kan een persoon ook glanzende ogen, en de leerlingen kunnen verschijnen verwijde. Het maken van oogcontact laat ook zien dat een persoon is geïnteresseerd in anderen, terwijl het breken van oogcontact kan betekenen dat de persoon wordt beledigd of probeert te flirten wanneer het hoofd wordt gehouden zedig laag. Lange oogcontact kan betekenen veel dingen, zoals veel aandacht, die je leuk vindt bepaalde persoon, proberen te begrijpen als een ander persoon is geïnteresseerd in u, etc. Lange oogcontact te kijken heen en weer tussen de twee ogen, geven attractie.
Loensen: Een persoon kleiner zijn / haar ogen kan die persoon niet gelooft wat je hem vertelt / haar. Vandaar dat deze in het oog lichaamstaal teken dat wordt gebruikt om te beoordelen of een persoon liegt of niet. Het kan echter ook betekenen dat iemand moe is, en wanneer deze in het oog lichaamstaal gaat gepaard met het verlagen van de oogleden en gooien het hoofd terug met rimpelen lippen, terwijl de persoon is nog op zoek naar iemand kan de persoon bedoeld wordt romantisch. Meer over liegen lichaamstaal.
Pupilgrootte: De pupilgrootte in het oog van lichaamstaal is een subtiel teken, dat seksueel verlangen kan betekenen. Als een persoon de ogen verwijden en een andere persoon de ogen verwijden als reactie, kan dit betekenen dat de twee zijn tot elkaar aangetrokken.
Blik: keek kan duiden de richting van een verlangen, bijvoorbeeld staren naar een muur in een vergadering of openbare plaats kan betekenen een persoon wil verlaten de plaats. Het kan ook betekenen dat iemand geïnteresseerd is in jou, en heeft de wens om met je praten.
Staring: Staring agressief kan zijn, aanhankelijk of misleidend. Echter, wanneer het ontcijferen van de emotie achter een blik is het belangrijk dat u de bijbehorende lichaamstaal tekenen te begrijpen.
Het sluiten van de ogen: Het sluiten van de ogen gesloten houdt, dat een persoon is geschokt of ontzet van het tafereel voor hem en wil niet om het te zien. Het kan ook betekenen het vermijden of negeren een andere persoon tijdens een gesprek.
Knipogende: Knipogen kan een doelbewuste gesture suggereert complot zijn. Soms is het ook een suggestieve oog lichaamstaal te ondertekenen, wijzend naar een groet, die soms mannen of jongens te gebruiken. Lees meer over de liefde heeft zijn eigen lichaamstaal.
Vochtige ogen en tranen: Vocht in de ogen kan te wijten zijn aan vermoeidheid, of kan een onderdrukte teken van huilen, angst of extreme verdriet zijn. Tranen zijn een teken van overvloedige emoties, die kan te wijten zijn aan extreme verdriet, pijn of vreugde.
Dit waren de verschillende ogen lichaamstaal signalen geïnterpreteerd. Het is echter belangrijk dat bij het analyseren van de verschillende signalen ogen, de bijbehorende gebaren te overwegen. Dus denk eraan de betekenis achter deze onbewuste ogen lichaamstaal tekenen, en u in staat zullen zijn om mensen beter te begrijpen.

No comments:

Post a Comment