Wednesday, 2 May 2012

Afwerking kelderwanden

Kelder is meestal een plaats worden gebruikt door vele voor opslag of wasgoed. Veel tijd deze ruimte wordt verspild en wordt een verzameling van spinnenwebben. Met de toenemende hoeveelheid objecten in huis waar je zou kunnen vinden tekort aan ruimte. In een dergelijk geval een mogelijk plan om een ​​groter huis te vinden of voeg uw gazon of patio om uw huis om de huishoudelijke artikelen te passen. Terwijl je kijkt naar deze opties worden de kelders vaak vergeten. Ja, kan de kelder een klassieke verlengstuk van uw huis en biedt veel meer andere dingen dan de nutteloze dingen. Werken van de muren is een essentieel onderdeel van kelder remodeling. Hier zijn enkele ideeën voor het afwerken van kelderwanden die u kunt implementeren en hebben een klassieke omgeving klaar om gebruikt te worden net als elke andere kamer in uw huis.
Beste opties voor het afwerken van kelderwanden; Vergeet niet dat voordat je begint basement afwerking moet je al het materiaal nodig om dit te doen in de kelder zelf te houden. Dit is omdat, de kelder zal waarschijnlijk een enkele ingang en trap, die kunnen het moeilijk maken om de instrumenten en materiaal naar beneden te brengen opnieuw en opnieuw, en misschien ook een hoop tijd verbruiken.
Afwerking kelderwanden: bedrading en loodgieterswerk, een van de de kelder afwerking ideeën is dat voordat u start met het schilderen van de muren, herinner me om afwerking van de bedrading voor stopcontacten en schakelaars. Ook af geen loodgieterswerk voordat je gaat voor de verdere afwerking van de wand. In het geval van drywalls, kiezen voor gipsplaten schroeven in plaats van nagels. U kunt kiezen voor akoestische tegels die een van de beste manieren om geluiddichte kelderplafond. Deze hebben niet alleen te blokkeren geluidsoverdracht maar helpen verbergen kabels en leidingen. Deze helpen om leidingen en de elektrische bedrading zonder enige noodzaak van het vernietigen van delen van de muur en het plafond.
Afwerking kelderwanden: Gipskarton; Het merendeel van de kelderwanden zullen worden vochtig. Om zich te ontdoen van dit probleem is de eerste stap, terwijl u basement wandafwerking plan. Dus maak je installeerde een gipsplaat en zich te ontdoen van het probleem. U moet de totale oppervlakte van de muren maatregel om een ​​raming van de kosten van het installeren van een gipsplaat te krijgen. U kunt de gipsplaat installatie tips en technieken of te huren professionals om het werk op. Zodra de gipsplaten is geïnstalleerd kun je kiezen voor verschillende gipsplaten afwerking technieken en hebben een klassiek uitziende basement muur klaar.
Afwerking kelderwanden: Schilderen; Wall kleuring is het meest essentieel onderdeel van kelder wandafwerking. Schilderen ze in nieuwe kleur slagen zal de kelder ziet er fris en helder. Zorg ervoor dat de kelders lichte, koele tinten hebben. Je moet volledig te vermijden donkere tinten Voor kelderruimten wandafwerking. Kiezen voor faux schildertechnieken is een geweldige manier om kelderwanden klaar en hebben een elegante basement klaar. De verschillende schildertechnieken voor wand zijn spons of doek, rollen, persen, kammen en wassen kleur.
Afwerking kelderwanden: behang en de gordijnen; Kiezen voor wallpapers voor de afwerking van kelderwanden is ook een geweldig idee. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren, zodat u zeker vinden van een perfecte een voor uw kelder muren. Een ander idee is om gordijnen toe te voegen aan een van de beschilderde muren. U kunt gesaldeerd, transparante of donkere gordijnen aan de muur, de uitbreiding van de vloer tot het plafond die een hoogte zal geven aan het gebied. Deze kunnen worden gebruikt als partitie voor grotere kelders.
Lees meer over:; Basement Afwerking kosten; Guide to Finishing een kelder; Met de bovengenoemde ideeën over afwerking kelderwanden kunt u gemakkelijk sparren-up van uw kelder gebied en hebben een fantastische kamer te gebruiken. Zorg ervoor dat u vast al in de schappen, lampen en andere programma's aan de muur voordat u start met ze af te maken. Verken uw creativiteit en geven een grand kijken naar de muren te maken uw kelder een van de beste kamers in uw huis.

No comments:

Post a Comment