Tuesday, 29 May 2012

Aloë Vera Gel voor Face

Aloë Vera is een vetplant die behoort tot het geslacht aloë, die bestaat uit ongeveer 400 soorten. Hoewel de meeste soorten van dit geslacht zijn inboorlingen aan de Afrikaanse regio's, kunnen deze planten nu te vinden in het grootste deel van de droge gebieden van de wereld. Tussen de verschillende soorten die behoren tot het geslacht aloë, aloe vera is de meest populaire en de naam betekent ware aloë. Het gebruik van Aloë Vera kan worden teruggevoerd naar de tijd van de oude Egyptenaren, die deze plant afgebeeld in de muur houtsnijwerk. Deze plant stond bekend als de 'plant van onsterfelijkheid' en het blad van deze plant werden begraven met overleden farao's. Het werd ook gebruikt voor de genezing van wonden en kneuzingen en ook als een laxeermiddel. Er is waargenomen dat aloë vera is een van de belangrijkste ingrediënten van plantaardige geneesmiddelen van verschillende regio's van de wereld. Met de tijd, hebben meer en meer voordelen voor de gezondheid van dit kruid is erkend door de mens. Nu is aloe vera gebruikt in verschillende vormen, zoals, gels, sappen, supplementen, enz., als een effectief rechtsmiddel voor verschillende omstandigheden, met name voor huidverzorging.
Aloë Vera Gel voor Gezicht
Zoals hierboven vermeld, is Aloë Vera gebruikt in verschillende vormen, zoals, sappen, gels, supplementen, etc. In feite, aloë-gel is een van de gemeenschappelijke ingrediënten in veel schoonheid producten, met name, die in verband met huidverzorging. Afgezien van het feit een effectief rechtsmiddel voor brandwonden en snijwonden, acne en eczeem, aloë vera is ook goed voor huidaandoeningen, zoals, droogheid, irritatie, jeuk, rimpels, enz. Het verzacht de huid en vermindert ontsteking en irritatie van de huid, wanneer topicaal toegepast. Nu weet u dat aloe vera kan worden toegepast op de huid en dit omvat het gezicht ook. Behalve het maken van de huid glad en soepel, het is ook gezegd dat aloe vera kan rimpels verminderen. Studies tonen aan dat aloë vera verbindingen bevat, zoals, polysacchariden, mannanen, anthrachinonen en lectinen, die verantwoordelijk zijn voor de voordelen voor de gezondheid. Kortom, aloë vera gel voor gezicht gunstig zijn bij het verbeteren van de textuur en de teint van de huid. Dit blijkt uit het feit dat tal van beauty producten aloë vera als ingrediënt bevatten. De volgende zijn enkele van de voordelen van aloë vera gel voor het gezicht. ; Aloë vera gel voor het gezicht is goed voor het verlichten van de gevolgen van zonnebrand op de huid. ; Het is een goede vochtinbrengende agent voor de huid en is gevonden dat zij heilzaam zijn voor mensen met een droge en gebarsten huid. ; Aloë vera gel voor het gezicht is ook nuttig voor het verwijderen van dode huidcellen, zodat de gezonde ingrediënten te krijgen in de huid efficiënter te maken. ; Aloë vera is zeer rijk aan vitamine C en vitamine E, die de huid te voeden en te voorkomen dat veroudering. ; Aloë vera gel voor het gezicht kan ook verlichting van de donkere vlekken op het gezicht en zodoende de pigmentatie. ; Regelmatig gebruik van aloë vera gel voor het gezicht kan ook verminderen acne en acne littekens. Aloë vera gel gebruikt behoren onder meer haar rustgevende effect, wat kan verminderen de ontsteking veroorzaakt door acne. Lees meer over aloë vera gel voor acne. ; Dus, aloë vera gel voor het gezicht maakt de huid glad en stralend en ook voorkomen of te verminderen rimpels en donkere vlekken. Als u een voorgeschiedenis van allergieën, breng dan een kleine hoeveelheid van aloë gel op je arm en laat deze voor bepaalde tijd. Als u geen allergische reacties, probeer toe te passen op je gezicht. Begin met zeer kleine hoeveelheden, die geleidelijk kan worden verhoogd. Echter, dergelijke reacties op aloë vera gel is zeer zeldzaam, tenzij de gel is niet puur of ook andere allergische ingrediënten. Lees meer over:; Aloe Vera Gel Benefits; Aloë Vera en acne; Aloë Vera Juice Benefits; Hoe Aloë Vera gel gebruiken voor Face?
Aloë Vera Gel is beschikbaar in de markt onder verschillende merknamen. U kunt ook kiezen voor pure aloë vera gel voor het gezicht, die kan worden gewonnen uit verse aloe vera bladeren. Alles wat je hoeft te doen is verwijderen van de groene schil van de bladeren en gebruik maken van de pulp erin. Kunt u maaien openen de bladeren en rechtstreekse toepassing van de gel of verwijder de schil en gebruik dan de gel. Toe te passen op het gezicht en was het na dertig minuten. U kunt ook houden de gel 's nachts. You kunt ook commercieel beschikbare aloë gels en andere aloë vera producten, zoals, scrubs, crèmes, lotions en zepen. Maskers kunnen ook worden bereid met aloë gel. Je kunt je voorbereiden een door het mengen van gelijke hoeveelheden (een eetlepel) van aloë gel, gemalen haver, honing en gemalen amandelen. Breng het op het gezicht en hals en spoel af met lauwwarm water na twintig tot dertig minuten. De zuivere kan men de beste aloë vera gel voor het gezicht, maar, als je merkt dat sommige commerciële versie meer nuttig is, kunt u kiezen voor het laatste.
Nu weet u meer over de voordelen van aloë vera gel voor gezicht. Dit artikel gaat over actuele toepassing van de gel. Inname van Aloë Vera in welke vorm moet worden gestart nadat het verzoek om advies van uw arts en volgens de instructies van een gekwalificeerde beoefenaar kruiden.

No comments:

Post a Comment