Friday, 11 May 2012

Hoe je een meisje vragen om uw vriendin

Dit is een moeilijke. Hoe je een meisje te vragen om je vriendin te zijn, heeft wel een antwoord, maar de moed vereist is, is ieder zijn eigen. Veelvuldig, mannen vinden het object van hun verlangen, angstaanjagend. Wat je nodig hebt om te begrijpen is, het meisje dat je wilt is niet je echte angst. Je echte angst is angst voor afwijzing, angst voor verlies van en de angst van de verbintenis. Al deze dingen samen, maak je steek uw wensen en uw wensen te onderdrukken. Echter, is het leven echt geleefd, als je niet hebt geprobeerd om wat je begeren te krijgen? Naah ..Ik denk dat je beter kunnen doen. Ja, zou u hebben gevraagd haar uit en je nog steeds niet. Laat maar. Hier is hoe een meisje te vragen om je vriendin, vereenvoudigde voor je. Lees verder voor dating tips voor mannen.
Een besluit nemen; Je ken haar al sinds mensenheugenis. Je samen gefeest, je in vertrouwen in haar en u heeft gedeeld enkele van de beste momenten samen. Geleidelijk aan is er een zachte hoekje voor haar in je hart. Kijk je uit voor haar elke keer dat je bij elkaar zijn, controleren op haar, horen haar uit, ga uit van uw manieren om dingen te doen om haar en iedere kans die je krijgt om tijd met haar te grijpen. Nou, dit zijn zeker zingt dat je verliefd bent en je moet een zet te doen, voordat u de 'beste vriend' categorie. Om de volgende stap, moet u een vast besluit te nemen. Te krijgen in rechte, die u wilt haar de jouwe te maken en te delen op elk moment samen. Dating haar is het volgende ding op je geest.
Subtiele hints; Voordat je de bom laten vallen, moet je haar wat subtiele hints te geven. Popping de vraag, in een willekeurige manier kan schokken of haar van streek. Subtiele hints is flirten. Doe alle flirten tips en trucs die je ooit hebt bekend om de goede nu gebruiken. Er zijn miljoenen van flirten lijnen voor mannen, flirten tips voor verlegen jongens en flirten tips voor sms'en die kan genezen u veel om uw grond werk te doen. Als ze reageert op uw flirten, ook zij is romantisch geneigd naar u toe. Goed werk!
De vraag; Nu komt de laatste stap waar u behoefte aan een perfecte hoe een meisje te vragen om je vriendin te zijn. Er kunnen leuke manieren om een ​​meisje te vragen om je vriendin of romantische manieren om een ​​meisje te vragen om uw vriendin te zijn, maar een originele manier voor de manier waarop naar een vriend vragen om je vriendin te zijn, werkt het beste. Origineel te zijn in wat dat je gaat doen, terwijl het stellen van een meisje uit. De enige suggestie die ik kan maken is, vrouwen zijn romantische freaks, om te proberen dit moment zo romantisch, afgelegen en prive mogelijk te maken. Wij vrouwen zijn liefde creativiteit en romantiek meer dan weelderige show omheen. Vind het juiste moment, dicht genoeg en zonder verspilling van een seconde, net haar vragen om je vriendin te zijn.
Terwijl het werken op hoe je een meisje te vragen om je vriendin te zijn, te weten hoe u zelfvertrouwen te krijgen. Vraagt ​​een meisje met vertrouwen, laat zien hoe stabiel je bent in je gedachten en acties. Het geeft een beeld van een persoon, die kan ook zorgen voor zichzelf en de partner. Maak een oogcontact maken en onderhouden. Houd haar hand stevig in de jouwe, ga een beetje dichter naar haar toe en de vraag te stellen met een schaduw van twijfel. Ik durf te wedden, zal ze geen nee zeggen voor een antwoord! Veel Succes!

No comments:

Post a Comment