Sunday, 13 May 2012

Belang van teamwerk

Wanneer een team de individuele prestaties ontgroeit en leert team vertrouwen, excellentie wordt een realiteit.; Joseph Vincent Joe Paterno, Voetbal Coach.
Het concept van teamwork is vanzelfsprekend, een groep van mensen die werken voor een doel, waarbij elke individuele voortbrengt zijn / haar vaardigheden in een geconcentreerde wijze en coördineert met anderen vaardigheden, het produceren van een wenselijke einde. Men kan begrijpen hoe paramount dit concept is, bijna overal is dan geldig voor een baan de mogelijkheid om te leiden of een teamspeler is erkend als een essentiële vaardigheid, en een conditio sine qua non ook. Het belang van teamwork is ingebakken in ons sinds de kindertijd. As kinderen, zijn broers en zussen vaak geleerd om te werken en te delen, als studenten hebben we geleerd om samen te werken aan projecten of het winnen samen spelletjes, zelfs een huwelijk wordt verondersteld om een ​​team te zijn en eindelijk onze werkplekken waar onze 'passend in het team' is voortdurend verwacht. Samen te werken de hele tijd ervoor moet belasten, maar er is een reden waarom teamwork is altijd op gewezen in elke fase van ons leven. Maar dit is niet om te zeggen dat individueel talent en vaardigheden zal leggen op afval zonder teamwork, zal het niet. Wat teamwork is is het bouwen van je persoonlijke vaardigheden.
Belang van teamwork voor Kinderen: Een kind leert alles over teamwork eerste van zijn / haar ouder. Dus wanneer ouders gezond partnerschap vertonen, kinderen aanslaan. Hoe u als ouders omgaan met conflicten, problemen en zelfs woede zal worden gekopieerd door de kinderen. Als ze je zien communiceren door middel van problemen en werken samen om ze op te lossen, zullen de kinderen leren een waardevolle les voor het leven. Scholen en atletische ontmoet zijn een paar meer plaatsen waar kinderen moeten worden aangemoedigd om te werken als een team ingesteld en doelstellingen om doelen te bereiken.
Misschien wel het grootste voordeel van het werken in een team is om te leren vroeg in het leven te vertrouwen, te leren risico's te nemen en uit te brengen leiderschapskwaliteiten. Belang van teamwork in het onderwijs hangt af van de manier waarop onderwijs wordt bijgebracht. Opvoeders die de leerlingen aanmoedigen om samen te werken aan academische projecten, en tegelijkertijd de nadruk op het concurrentievermogen zal teamwerk alsmede leiderschapsvaardigheden te bevorderen.
Lees meer over teamwork activiteiten voor kinderen.
Belang van teamwork op de werkplek; Zoals onze werkplek is waar we de meeste van onze dag door te brengen, helpt het om open te staan ​​het concept van samen te werken als een team. Naarmate bedrijven uit te breiden en te groeien, kan men niet meer rekenen op een individuele inspanning om te slagen. Mensen hebben om samen te werken, en met een bedrijf draaiende Global, een team kan niet altijd fysiek aanwezig te zijn om elkaar heen. Dit is de reden waarom de mogelijkheid om een ​​team en werken als een team te leiden is het noodzakelijk voor de groei van elke werkplek.
Teamwork verbetert onze vaardigheden van coördinatie, communicatie en op een manier dwingt ons om het grotere plaatje, waar de individualistische dromen te overstijgen in de collectieve wil. Vertrouwen is van vitaal belang voor het houden van een team samen, met name door mislukkingen. Mislukkingen zijn onvermijdelijk, maar in zijn gezicht hoe een team omgaat, overleeft en baant een winnende pad is waar het team ligt de kracht. Teamwork op het werk leidt tot betere leerresultaten, werkverdeling, gezonde concurrentie, en immense jobtevredenheid.
Lees meer over het belang van teamwork in het bedrijfsleven en hoe teamwork te verbeteren.
Belang van teamwork is niet alleen tot uiting in wint het team, maar ook in individuele groei. Een team in de ware zin kan niet worden gebouwd in een dag, ieder lid moet leren en elkaar, evenals individuele beperkingen begrijpen.

No comments:

Post a Comment