Wednesday, 2 May 2012

Home Elektrolyse Ontharing

Vrouwen zijn met behulp van verschillende ontharingsmethoden zoals harsen, scheren, epileren, etc. om zich te ontdoen van lichaamshaar. Maar deze ontharingsmethoden opnieuw niet permanent en regrow binnen een paar dagen of een maand van ontharing. Nieuwste technieken, zoals elektrolyse en laser ontharing permanent verwijderen van het haar en dus zeer veel gebruikt voor ontharing deze dagen. Sinds laser ontharing kan heel duur is, veel vrouwen kiezen voor elektrolyse ontharingsmethode. Als u wilt weten hoe elektrolyse ontharing thuis doen, dan is hier het huis elektrolyse ontharing procedure.
Home Elektrolyse Ontharing Procedure
Voordat u begint met het huis elektrolyse ontharing procedure, is het zeer belangrijk dat de plaats die u selecteert voor het uitvoeren van het, moet comfortabel en embedded met fel licht of natuurlijke zonlicht. Vergeet niet te lezen en de instructies vermeld op de home elektrolyse ontharing systeem te volgen, als ongepast technieken van ontharing kan blijvende schade aan de huid veroorzaken. Ook, houd een vergrootglas handig, omdat het zal helpen bij het verwijderen van kleine haren die met het blote oog zou kunnen missen.
Exfoliate de huid; De eerste stap van thuis elektrolyse ontharing procedure, is goed schoon en peelen het gebied van de huid waar het haar moet worden verwijderd. Voor deze, neem een ​​douche met warm water, zodat de huid poriën open zijn. Vervolgens exfoliëren van de huid gebied met behulp van een exfoliërende reiniger en een synthetische spons schrobben. Afschilfering helpt bij het verwijderen van de dode huidcellen, en dus leidt tot een betere ontharing. Na de peeling is voltooid, schar een vochtinbrengende lotion op de huid.
Het opzetten van de kit; het elektrolyse kit bevat de batterij, een pincet en een naald. De batterij moet worden aangesloten aan de achterkant van de kit met het oog op het op te zetten.
Begin met kleine delen van de huid; Bij het doen van elektrolyse thuis, altijd kiezen voor een kleine huid en start de behandeling. Houd de naald in de kit met uw vingers en soepel schuif hem in de haarfollikel. Vergeet niet om de naald naar beneden te houden, dient te worden in dezelfde richting als het haar groeit. Het vinden van de haarwortel en follikel kan heel uitdagend zijn, maar met de praktijk en goed lezen en de instructies te volgen op de kit, je zult in staat zijn om het goed te doen.
Zodra u de haarwortel te vinden, moet u de elektrolyse kit weer op nummer vier. Je zou een tintelende sensatie ervaren wanneer de kit is ingeschakeld op nummer vier, maar in sommige gevallen kan het nodig worden verhoogd tot zes of zeven met name als het haar wordt dikker. Een witte vloeistof scheidt uit de haarwortel, is dit een indicatie dat de naald heeft de haarwortel bereikt en dat u doet de elektrolyse goed. Zodra de witte vloeistof naar buiten komt, neem de naald uit de haarwortel.
Tweeze het haar; Net als in de vorige stap, blijven dezelfde elektrolyse proces in andere delen van de huid. Als het kan behoorlijk vermoeiend, kunt u elektrolyse op een lichaamsdeel per dag. Na de haren op een lichaamsdeel werden zapped, neemt u de pincet in de kit en trek de dode haren vanaf de wortel. Het haar zal gemakkelijk naar buiten komen als de naald correct is gebruikt.
Herhaal het proces; Nadat u klaar bent met haar te verwijderen van alle lichaamsdelen, moet u wellicht om het hele proces nog eens herhalen, een aantal keren. Dit is omdat haar groeit in cycli en je zou kunnen hebben gemist een paar van haar tijdens het verwijderen. Het zou u zes maanden tot een jaar, om het haar volledig te verwijderen uit uw lichaam.
Do's en Don'ts van Home Elektrolyse Ontharing; Terwijl het uitvoeren van deze procedure kunt u pijnstillers gebruiken om de pijn te verlichten. ; De naald en het pincet moeten worden gereinigd en opnieuw en opnieuw gesteriliseerd door alcohol tijdens de gehele procedure, omdat het helpt bij het voorkomen van infecties. ; Juiste inbrengen van de naald in de haarfollikel is essentieel, als het echter doordringt de huid erboven, kan dit leiden hobbels en zwelling in de huid. U hebt misschien hulp nodig van een andere persoon om haar te verwijderen uit gebieden die u niet kunt bereiken. ; Bij het doen van gezicht en lichaam ontharen thuis, altijd beginnen met de benen eerst als de huid op het gezicht is relatief erg gevoelig, dus zelfs als er iets misgaat, de huid op de benen is in een betere positie om de schok verwerken. ; Home elektrolyse ontharing procedure heeft betrekking op het gebruik van elektriciteit, dus je moet heel voorzichtig zijn tijdens het doen. ; Ten slotte blijkt uit het huis elektrolyse ontharing recensies, alleen die producten moeten worden gebruikt voor elektrolyse die laat de naald de haarzakjes als andere producten in te voeren in de markt alleen het haar te verwijderen van de top, en dus het haar groeit terug in een maand tijd. ; Lees meer over:; ontharingsmethoden; Permanente ontharing thuis; Facial Ontharing voor mannen en vrouwen; Deze waren een paar dingen die moeten worden bewaard in het achterhoofd als u van plan om naar huis te elektrolyse ontharing doen. De hele procedure elektrolyse is heel vermoeiend en vergt veel vaardigheid. Dus als je niet zeker weet of u kunt het thuis doen, is het aanbevolen dat je het gedaan bij een professionele want het is beter het zekere voor het onzekere.

No comments:

Post a Comment