Saturday, 19 May 2012

How to Get Rid van Kakkerlakken

Kakkerlakken, of gewoon kakkerlakken, zijn winterhard groep van bugs die zich in de loop van miljoenen jaren resistent geworden om zo veel dreiging mogelijk. Het is heel moeilijk om kakkerlakken te elimineren van uw huis als gevolg van vele factoren. Allereerst hebben ze resistentie ontwikkeld tegen een groot aantal pesticiden. Ten tweede, ze heel snel voortplanten. Ten derde kunnen ze bijna een maand overleven zonder voedsel en water. U kunt echter niet zomaar laten vullen uw huis en maak je het leven zuur. Je moet om ze te doden met alle mogelijke middelen. Hier zijn enkele van de effectieve methoden bewezen de beste antwoorden op hoe zich te ontdoen vasten van kakkerlakken.
Verschillende manieren voor het wegwerken van Kakkerlakken in Uw Huis
Gecko; De beste manier over hoe zich te ontdoen van kakkerlakken zonder gebruik van chemicaliën is het gebruik van een gekko. Het is een onschuldige hagedis die zich voedt met insecten zoals kakkerlakken. Breng een en laat het los in je huis. Het zal eten kakkerlakken en hun bevolking te verminderen in een paar keer dag. Als de gekko zal niet genoeg voorns in uw huis, zal het beginnen met haar zoektocht naar voedsel buiten. De opknoping van de gekko meer in de open geeft aan dat uw huis of heeft verlost van of heeft een zeer klein aantal van de kakkerlakken. Het kader van een dergelijke voorwaarde, kunt u de gekko voeden met krekels die gemakkelijk zijn te vinden op elke dierenwinkel. Houd de gekko voor een paar dagen om zich te ontdoen van kakkerlakken van uw huis compleet.
Diatomeeënaarde; Diatomeeënaarde bevat fijngemalen versteende schelpen van microscopisch kleine organismen genoemd diatomeeën. Het is reukloos en niet giftig. De diatomeeën zijn zeer fijne, scherpe randen. Bij contact of inname van het diatomeeënaarde stof, de kakkerlakken 'exoskelet uitdrogen. Na een uurtje of zo, de kakkerlakken uitdrogen en sterven. Dit is hoe, diatomeeënaarde u vrijstelling van kakkerlakken. Deze methode is een van de meest effectieve en veilige methodes over hoe zich te ontdoen van kakkerlakken in je huis.
Voorn-doden Spray; Het antwoord op hoe te ontdoen van kakkerlakken altijd is om uw huis altijd schoon. beste Probeer uw niveau van de vloeren, balies, kasten te houden, enz. en schoon droog. Store eetwaren in glazen potten of in een verzegelde plastic containers. Laat nooit een lekkage zonder af te vegen met een natte doek. Houd alle elektronische gadgets in je huis, vooral in de keuken en badkamers schoon te maken. Fix lekkende spie-einden, indien van toepassing. Spray uw huis met voorn-doden verbindingen op een regelmatige basis. Al deze dingen zullen zeker helpen u niet alleen het verwijderen van kakkerlakken van uw huis als ze op afstand te houden voor altijd.
Boorzuur en suiker; Breng een kleine hoeveelheid van boorzuur. U kunt krijgen van een hardware-of een apotheek te slaan. Meng de boorzuur met gelijke hoeveelheden suiker, maïsmeel of bloem. Strooi dit mengsel rond de hoeken van je huis, vooral in de keuken, kelder en badkamers. Plaats het in het bijzonder onder gootstenen, op de zijkanten van plinten, achter het gasfornuis, enz. Laat geen ruimte waar je kakkerlakken in beweging en verstoppen zonder een aas van dit mengsel. Dit mengsel werkt als een gif voor de kakkerlakken. Ze sterven binnen een uur of zo na het eten van boorzuur. Lees meer over ongediertebestrijding.
Suiker en bakpoeder; Maak een mengsel van suiker en bakpoeder in gelijke verhouding. Een hoeveelheid van een kopje is voldoende. Zet kleine hoeveelheden van dit mengsel in de hoeken van je huis, of waar u vermoedt dat de kakkerlakken schuilplaatsen. Als de kakkerlakken voeden zich met dit mengsel, het zuiveringszout gas, die hun spijsvertering verstoort produceert. Als eindresultaat, de kakkerlakken sterven en je te ontdoen van hen. Als u de behoefte voelen om, kunt u het gebruik van deze zelfgemaakte mix te herhalen na een week of zo. Dit is echt een geheim hoe zich te ontdoen van kakkerlakken snel.
Lees meer over:; House Cleaning; Kakkerlak Control Remedie van het Huis; How to Get Rid van kakkerlakken; Door nu, weet je wat vast ter been manieren over hoe zich te ontdoen van kakkerlakken. Gebruik een of een combinatie van deze methoden om succes te krijgen in het elimineren van de overgrote meerderheid van de bevolking Roach van uw huis. Zodra u klaar bent met de afschaffing deel, moet je best doen uw niveau te houden uw huis schoon en goed gespoten naar een andere aantasting door kakkerlakken te voorkomen. Altijd, bedenk dan dat met de nodige zorg en het beheer, kunt u uw huis een bug-vrij en hemelse plek om te wonen te maken

No comments:

Post a Comment