Monday, 28 May 2012

Kids Badkamer Ideeën

De periode van de kindertijd is een van de meest bepalende periodes in het leven van een kind. Het is een fase waar alles laat een indruk op hun hoofd. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar het is waar dat men moet oppassen wat er precies gaat in het ontwerpen van een kids badkamer, in uw zoektocht voor kinderen badkamer ideeën, om zo de juiste indruk op de geest van het kind te creëren.
Onlangs hebben we besloten om mijn nichtje te geven badkamer een make-over. Met mijn liefde voor interieurdesign, heb ik besloten tot overname van het gehele project te nemen. Het duurde een tijdje om alles te compileren, zodat het het beste wat we konden. Het was een uitdaging, om haar te geven wat ze wilde toch, hulpstukken en toebehoren dat zou veilig zijn voor een 4-jarige hebben. Het kostte ons 2 maanden, dat klopt, 2 maanden, om het gehele project te krijgen voltooid. Wees niet ontmoedigd. De factor tijd is echt subjectief, afhankelijk van de schaal waarop u wilt uw kinderen badkamer te versieren.
Kids Badkamer Ideeën - Enkele thema's die we Explored
Vandaag de dag is kinderen badkamer decor geworden van een niche op zich. De verscheidenheid op de markt beschikbaar is verbijsterend. Kinderen zijn verwend, dus was mijn nichtje. Dit waren enkele van de thema's die we verkend voordat we nulpunt in op de uiteindelijke versie. ; Butterfly Thema - fladderende vlinders en kleurrijke degenen ook, allemaal in verschillende maten. ; Flower Power - Vergelijkbaar met de vlinders, een verscheidenheid aan bloemen dat de tijd doorgebracht in de badkamer een kleurrijke ervaring te maken. ; Mermaids - Een combinatie van zeemeerminnen en vis, waardoor het een perfecte onderwater ervaring. Princess - Een echte koninklijke bad voor je kleine prinses. ; Tijdens het winkelen, kwamen we ook nog over sommige thema's voor kleine jongetjes. ; Space - vervoerd naar een ander universum helemaal. ; Pirates - Voor de kleintjes die geobsedeerd zijn door piraten. ; Auto's en vrachtwagens - Perfect voor jongens geboeid door snelheid. ; Sport - Voeg in de smaak van zijn favoriete sport in zijn badkamer. ; Deze thema's van de badkamer om te toveren in een andere wereld op zich, en maak de kleintjes die weigeren om een ​​bad te nemen, wil de hele dag doorbrengen in het. Voor degenen onder u die vinden het een beetje prijzig om te investeren in volwaardige thema's, heb je een optie tot koop van een kit die douchegordijnen, handdoeken, zeep dispensers en tandenborstel houders, die behoren tot verschillende thema's, zal dat nog steeds geven de badkamer een complete look.
Kids badkamer verfraaien ideeën - Bewaar deze maatregelen in Mind
Zodra we nulpunt in op een thema, er bepaalde dingen die we moesten rekening houden met vóór verder te gaan en het versieren van de badkamer. Om een ​​kid's badkamer meer effectieve, is het van primordiaal belang ervoor te zorgen dat het veilig is. Kids badkamer decor is belangrijk, maar veiligheid eerst dient te worden op de lijst. Ook dient te worden ontworpen op een zodanige manier, zodat om het kind zelfstandig, en vermindering van stress die ouders kunnen ervaren tijdens de groeiende jaren van hun kinderen.
Onderhoud; Als je denkt aan een thema, ervoor te zorgen dat het gemakkelijk is te onderhouden, want dat is iets dat je moet doen. Zo zal met behulp van fancy handdoeken in de badkamer decor wedstrijd, niet helpen als kinderen de neiging hebben om vervuiling dingen om hen heen. Ook, als u van plan om de wallpaper te gebruiken in uw kids badkamer, zorg ervoor dat het op een hoogte dat zij niet gemakkelijk te bereiken, in staat zijn haar schoon te houden. Een andere optie is om een ​​structuurverf te gebruiken om weg te trekken de aandacht van de vlekken die kunnen worden weergegeven op de muren.
Functionaliteit; Na een thema, als onderdeel van uw kinderen badkamer ideeën, is de waarde naast het eigenlijke doel van een badkamer, dwz functionaliteit. Het is belangrijk dat uw kind in staat om alles te gebruiken gemakkelijk zonder te worstelen om te bereiken voor de dingen. Bijvoorbeeld met een krukje in de badkamer de wastafel te bereiken is een goed idee. Ik wil niet suggereren lage wastafel aanrechtbladen als kinderen hebben de neiging om te groeien in een zeer snel tempo, en het veranderen van de inrichting van de badkamer per hun groei lijkt niet erg haalbaar. Probeer anti-slip tegels en plaats anti-slip matten gebruikt om het gebied naar de badkamer om een ​​veilige plek voor de kinderen om te vertoeven Gelet lichten die worden geactiveerd op de sensoren van uw kind te redden de moeite van het bereiken van tot de lichtschakelaar elke keer als hij of zij naar de wc 's nachts.
Badkamer Opslag; Vermijd de uitoefening van het nemen van speelgoed naar de badkamer iedere keer voor een leuk bad, door het creëren van voldoende opbergruimte onder de toonbank of naast het bad voor speelgoed en andere badkamer accessoires. Probeer het gebruik van hoge rekken te voorkomen, want soms, in een poging om deze planken te bereiken, kan uw kind pijn zichzelf. Het gebruik van wasgoed bakken kan dingen handig voor u en uw kleintje.
Meer informatie kan gevonden worden op:; badkamer verfraaien ideeën: Kids badkamer decor; Badkamer Kleurenschema's en accessoires; Rubber Duck Badkamer Decor; Soms zijn we geneigd te laten meeslepen met de verscheidenheid aan thema's die beschikbaar zijn in de markt voor kinderen badkamers. Echter, wanneer kinderen op zoek naar badkamer ideeën, we vergeten dat kinderen ook deze thema's ontgroeien. Het is niet verkeerd om te investeren in een thema. De kindertijd is slechts een keer ervaren. Maar als je denkt dat je niet wilt je kinderen elke badkamer paar jaar redesign, probeer kleurcombinaties die ze zullen groeien in gebruik genomen. Accessoires zijn relatief makkelijker te veranderen, dus een thema op te nemen met deze. Wat je ook kiest, rekening houden met de hierboven genoemde factoren, terwijl uw kinderen beslissen badkamer decor. Dit zijn de basisinstellingen in de buurt die u kunt een unieke, mooie badkamer voor de appel van uw oog ontwerp.

No comments:

Post a Comment