Wednesday, 9 May 2012

Geurende Geranium Care

Geurende geranium planten hebben kleine, kleurrijke en zeer aantrekkelijke bloemen. Geurende geraniums zijn ook bekend geurende Pelargoniums. Pelargoniums zijn een groep van planten die meer dan 200 soorten, die een geurstof en geurloos planten behoren te hebben. Vlinders, vogels en bijen zijn het meest aangetrokken tot de bloemen van de geranium geurende plant. Alvorens in te gaan geurende geranium zorg, laten we eens een korte blik op de wetenschappelijke indeling van de scenteds. ; Koninkrijk: Plantae; Divisie: Magnoliophyta; Klasse: Magnoliopsida; Orde: Geraniales; Familie: Geraniaceae; Genus: Pelargonium, zoals: Hoe Geurende Geraniums groeien?; Bepaalde factoren zijn essentieel voor een gezonde, kleurrijke bladeren van geurende geranium planten groeien in uw tuin. De volgende nuttige tips, toegelicht in lengte, zal je ook toestaan ​​om de geurige geraniums, het hele jaar door genieten. Laten we gaan over hoe de zorg voor uw geranium plant.
Geplant; planten geurende geraniums is een gemakkelijke taak, zoals je kunt laten groeien, zowel binnen als buiten. Als de geurende geraniums zijn geplant in koude plaatsen, moeten zij worden beschermd tegen vorst. Als ze worden opgepot, kun je altijd krijgen ze binnen in de winters. Ze zijn verkrijgbaar in diverse felle kleuren zoals roze, wit, rood, magenta, oranje, etc. Als je ervoor kiest om plant ze binnenshuis, zorgen dat ze voldoende zonlicht krijgen te maken. Vensterbanken maken de beste oplossing voor geurende geraniums te zitten en zelfs, maak het raam kijken aantrekkelijker. Als u van plan om deze buiten de fabriek in uw tuin, een patroon en kleuren, terwijl planten te selecteren. Bijvoorbeeld, kunt u plant ze om de vorm van een alfabet, of een ster, of als een tuin grens maken, met behulp van verschillende kleuren geurende geraniums.
Bodem; goed gedraineerde bodem moet worden gebruikt om uw geraniums geurende plant. All-purpose bodem beschikbaar in de markt, niet alleen houdt het water, maar ook het riool het, op hetzelfde moment. De bodem moet bestaan ​​uit voldoende voedingsstoffen, die helpt bij de geurende geranium zorg. Compost kan ook stimuleren van de geurende geranium to dikker bloesems hebben.
Meststoffen; Wanneer de geraniums worden gekweekt in potten, ze moeten worden gegeven juiste bemesting, zoals de scenteds zijn zware feeders. Meststoffen moet worden gegeven, ten minste eenmaal per maand, of na elke twee weken. Een goede methode voor het bemesten is de meststof mengen met een bepaalde hoeveelheid water, en het giet in de pot, zodat het oplost in de bodem. Voor de juiste geurende geranium care Controleer of het pH niveau van de bodem maximaal 5,5. Stikstof is een noodzaak voor de geurende geraniums, die, indien niet aanwezig is, zou kunnen leiden in de plant geel.
Water; Watering moet worden gedaan met een kruik of een blik, als de bladeren geen water als op hen. Water in de plant, zoals dat het droog blijft tussen drenken van de dieren. Te veel water maakt de wortels rotten. Water de geraniums in het begin van de dag. Geurende geranium zorg is makkelijk, als ze kunnen gaan voor een lange tijd zonder al dorst. Als op enig moment, heb je over-gedrenkt, net de plant te verwijderen uit de pot en laat het drogen in de zon voor een uur tot de wortels droog aanvoelen, en dan plant het terug. In de zomer, tweemaal controleren de potten of driemaal per dag, afhankelijk van de temperatuur, om de plant te voorkomen dat ze uitdrogen.
Hoe Geurende Geranium olie te maken?; De meest voorkomende methode van de winning van geraniumolie wordt door stoomdestillatie. Etherische oliën worden gebruikt in cosmetica, parfums, aromatherapie, en ook voor spa massage.
Dingen die je nodig
geurende geranium bladeren; 8 oz. van olijfolie of sesamolie; brede mond glazen pot; kleurstof (facultatief); flessen en kurk EEN WERKWIJZE
Neem een ​​glazen pot met een grote mond en vul deze met de verse geranium bladeren. Voeg olijfolie samen met de bladeren in de pot. Zorg ervoor dat elk blad is doorweekt en overdekt met olijfolie. Houd een nota van de dag van dit proces. Plaats de pot op een krant of een kom te voorkomen vlekken. Houd dit mengsel op een zonnige plek voor ten minste 14 tot 15 dagen. Na deze, neem een ​​dikke doek die geschikt zijn voor de olie uitlekken en leg hem op de mond van de kom. Giet de olie uit het potje langzaam op het doek over de kom. Laten we deze olie te zitten voor twee dagen, om het vocht in de bladeren te krijgen verzameld op de bodem mogelijk te maken, zodat het kan verwijderd worden tijdens het bottelen. U kunt ook 1 of 2 druppels van kleur toe en roer het. Nadat de olie is afgetapt, giet het in een glazen fles en sluit met kurk deksel. Je kunt schrijven de ingrediënten op een kleurrijke stick nota en plak het op de fles. U kunt dit gebruiken als een geschenk voor uw vriend.
Deze lichte, schattige en lage onderhoudskosten planten zijn must-haves voor elke tuin. Zorg voor geurende geraniums op een goede manier, zal zeker doen geur aan uw tuin. Bovendien kunt u gebruik maken van de geurende geranium zorg tips, om deze planten te laten groeien in bloempotten.

No comments:

Post a Comment