Monday, 7 May 2012

Hoe Minimaliseren Poriën

Smet gratis, mooie huid is een droom voor veel vrouwen, vooral degenen die de strijd met een aantal huidproblemen elke dag. Veroorzaakt door genetische factoren, het verouderingsproces, of een over de blootstelling aan de zon, grote huid poriën zijn een gemeenschappelijke gezichtsverzorging probleem dat een aantal mensen te maken hebben met. Niet te vergeten dat de grotere poriën zijn meestal een voorloper van de lelijke mee-eters, acne en puistjes. Hoewel er geen permanente maatregel is om de poriën te verkleinen, te weten hoe te minimaliseren poriën natuurlijk kan u helpen de grootte van de poriën en voorkomen dat de acne problemen, huiduitslag en ontstekingen die erop volgen.
Hoe Minimaliseren Poriën at Home
Voordat een fortuin spenderen aan salonbehandelingen of op cosmetica, kunt u proberen een paar stappen die u kunnen helpen begrijpen hoe het minimaliseren van de poriën op natuurlijke wijze het gezicht.
Zuiveringszout Behandeling, een van de beste manieren om de verschijning van poriën op het gezicht is met behulp van zuiveringszout. Niet alleen verminderen de poriegrootte, maar is ook zeer effectief in het verwijderen van de opbouw van dode huidcellen en vuil van je gezicht. Voor het gebruik van zuiveringszout behandeling, moet u eerst het gezicht schoon te maken. Gebruik een mild schoonmaakmiddel of een zelfgemaakte zeep die is vrij van kunstmatige parfums, kleurstoffen en chemicaliën. Was je gezicht en dep ze droog. Meng nu twee eetlepels zuiveringszout met wat water in de palm van je hand. Zachtjes masseren het op het gezicht in cirkelvormige bewegingen. Doe dit voor ongeveer een halve minuut en dan afspoelen met koud water. Gebruik een zachte, schone handdoek dep je gezicht droog. Een week van reguliere behandeling en u ziet een zichtbare vermindering van de poriegrootte.
Tomaten Facial Mask; Tomato maskers zijn een goede manier om niet alleen het verminderen van de poriën in het gezicht, maar heeft ook een blekende werking ook. Voor het maken van deze tomaat masker, moet u eerst slice en de-zaad van de tomaten. Pureer de tomaten en toepassen op het gezicht. Laat het masker zitten voor tien minuten, spoel het af met warm water. Als je een droge huid hebt, voeg dan wat yoghurt om het masker voor een hydraterende werking.
Ei en Orange Juice Face Mask, een van de populaire, home remedies voor porie vermindering is het masker gemaakt van eieren en jus d'orange. Eiwit heeft de huid toning en de teint verbeteren van ingrediënten tijdens het sinaasappelsap is een goede bleekmiddel. Meng twee eieren met een half kopje sinaasappelsap en mix het mengsel. Breng het aan de huid en laat het nog steeds voor ongeveer twintig minuten. Later, afspoelen met lauw water. Lees meer over hoe te verminderen poriën.
Naast deze zelfgemaakte gezichtsmaskers voor de vermindering van poriën, kunt u ook proberen een aantal preventieve maatregelen te nemen in uw regime van de huidzorg die kunnen helpen bij het minimaliseren poriën en te elimineren uitslag en puistjes ook. ; De beste manier om zich te ontdoen van lelijke grote poriën is door vast te houden aan een goede reiniging routine. Was je gezicht elke dag of zelfs twee keer per dag met een milde reiniging zeep of een gezicht te wassen, vooral als je makeup gebruikt. Deze reiniging van de huid zorg zal helpen ontstoppen de poriën door het verwijderen van het vuil en laat de huid ademen. Laat nooit sporen van make-up als u gaat slapen. ; Scrubben en versteviging van de huid helpt bij het verwijderen vuil van je gezicht, terwijl de afsluiting van de poriën en het aanscherpen van de huid. Met een milde exfoliaters met salicylzuur is een van de beste manier afstoot dode huidcellen gevangen in de poriën, terwijl toning helpt bij het beperken van de poriegrootte. Meer op exfoliëren gezicht thuis. ; Gebruik een zonnecrème met een minimum SPF van 30 om te voorkomen dat de poriën verschijnen groter dan ze zijn. ; Bevochtig uw huid dagelijks, zelfs als je een vette huid hebt. In het geval u een vette huid kijken voor olievrije, gel op basis van moisturizers. ; Weten hoe te minimaliseren poriën op het gezicht van nature helpt u stralend te krijgen, smet gratis huid die je altijd naar verlangde. Vergeet niet dat de meeste van de binnenlandse rechtsmiddelen niet onmiddellijk resultaten in tegenstelling tot de microdermabrasie en cosmetische procedures. Echter bij regelmatig gebruik en wat geduld je kunt bereiken gladde vlekkeloze teint zonder om te gaan met de lelijke bijwerkingen van de verschillende behandelingen voor de huid.

No comments:

Post a Comment