Friday, 11 May 2012

How to Get Rid van muggen

Muggen zijn die vervelende klein dat zweven over voedsel dat onbedekt vliegen. Het is niet alleen voedsel, maar vuile riool, onrein spoelbak in de keuken en de hoeken van het huis, dat vochtig blijven, dat muggen aan te trekken. Niet dat deze wezens veroorzaakt geen ernstig probleem. Maar deze vliegen komen in zwermen en hun aanwezigheid, als de buzz rond in het huis, kan heel vervelend zijn. Degenen die hebben geconfronteerd met het probleem weet hoe vervelend hun aanwezigheid kan worden. Dus, hier zijn enkele manieren voor degenen die willen weten hoe zich te ontdoen van muggen in het huis.
How to Get Rid van muggen; Hier zijn enkele eenvoudige manieren die u helpen om zich te ontdoen van muggen.
Trap Them!; Hoe af te raken van muggen snel je vragen? Een manier om zich te ontdoen van muggen is om ze te lokken met wat zij de liefde - eten! Plaats een stuk fruit in het huis waar u verwacht muggen to swarming komen inch Het zou slechts een kwestie van enkele minuten duren voordat zie je honderden van deze kleine vliegende insecten over het fruit. Spuit wat chemisch agens op. Dit zou direct doden de muggen. Een andere populaire valkuil dat je kon gebruiken voor het wegwerken van muggen in uw huis is de banaan val. Leg een stuk banaan in een kom. Giet wat water in de kom. Dek de kom af met een stuk papier en zet het papier rond de kom met een rubberen band. Maak een paar gaatjes in het papier en laat het een nacht in het huis. De volgende ochtend u zou vinden een groot aantal muggen verdronken of nog steeds gevangen in de kom.
Gebruik azijn; De meesten van jullie moet hebben gehoord over het gebruik van azijn om zich te ontdoen van muggen. Degenen die willen weten hoe zich te ontdoen van muggen met azijn, hier gaan we! Muggen hou van de geur van azijn en zijn gemakkelijk tot hen aangetrokken. Vandaar dat ze ook vaak aangeduid als de azijn vliegt. Zich te ontdoen van muggen vul een fles met wat azijn (niet vullen tot de rand). Maak een paar gaten in de dop en laat de fles in de keuken. Muggen worden aangetrokken door de geur van azijn. Ze zouden proberen om de fles te gaan. Zij zouden in slagen om dat te doen, maar zal niet in staat zijn om terug te klimmen om de fles. Als gevolg hiervan zal een groot aantal van hen verdronken in de azijn. Een andere manier om met azijn te ontdoen van muggen is snel aan een mengsel van azijn en zeep te maken in een kom. Muggen krijgt aangetrokken door azijn in de kom. Zodra ze proberen te landen op de vloeistof, zullen ze vast komen te zitten als de zeep oplossing zal niet laten de muggen weg te vliegen.
Gebruik een haardroger, Ja, u kunt uw föhn voor andere doeleinden gebruikt dan alleen het drogen van het haar en een van die toepassingen is zich te ontdoen van muggen. Hou de föhn met zijn rug naar de zwerm muggen. De zuigkracht gemaakt op de achterkant van de föhn zal trekken in deze vervelende insecten inch
Hoe te voorkomen van het krijgen van muggen in het huis?; De beste manier om muggen uit het huis is voor het milieu vrij te houden van de dingen die hen aan te trekken. Zoals reeds vermeld, voedsel is een van hen. Vandaar dat er geen eten is 's nachts buiten blijven staan. Zelfs als je een aantal uit de koelkast te verlaten, er zeker van dat het is gedekt. Laat geen ongewassen vaat opstapelen in de gootsteen. Houd de prullenbak vallen. Reinig de spoelbak en het legen van de vuilnisbakken regelmatig. Houd gebieden onder de gootsteen of andere plaatsen waar water zich verzamelen, drogen. Ervoor te zorgen dat de riolering in uw plaats vallen.
Andere dan deze, moeten deze met kamerplanten hebben gemerkt dat deze vliegen worden aangetrokken door de potten. Dus hoe zich te ontdoen van muggen uit planten? Nou het is simpel. Zorg ervoor dat u niet over-water uw kamerplanten doen. Stilstaand water in de pot van de planten is wat kunstaas muggen. Een andere optie is om wat zand bak en zet in de potten. Echter, je moet er zeker van dat dit niet de bodem eisen van uw planten te veranderen en ook dat het zand is vrij van insecten! Meer informatie over het wegwerken van muggen buiten.
Voor degenen die willen weten hoe zich te ontdoen van muggen, ik denk dat deze methoden zal volstaan! Echter, zoals we altijd zeggen dat voorzorg is beter dan genezen, zorg dat uw huis schoon is. Dit is de beste manier om deze vervelende kleine insecten op afstand!

No comments:

Post a Comment