Saturday, 12 May 2012

Cute Love Quotes

Het is zo waar dat liefde is een dergelijk complex gevoel! Wanneer u probeert om iemand te imponeren, Wordsworth en Shakespeare lijken te wonen, met u, maar als dat eenmaal iemand is onder de indruk, zelfs de alfabetten lijken te verdwijnen! En dat is bij korte schattige Love Quotes, romantische liefde citaten en allerlei andere citaten komen om uw hulp! Als u last heeft hetzelfde dilemma, doe dan verwijzen naar deze schattige quotes voor de liefhebbers, want deze houdt hem / haar onder de indruk voor een lange tijd! Meer op beroemde citaten.
Cute Love Quotes voor Hem
Liefde is de enige gezonde en bevredigende antwoord op het probleem van het menselijk bestaan. - Eric Fromm.
Het leven heeft ons geleerd dat liefde niet bestaat in het staren naar elkaar, maar bij het zoeken naar uiterlijke samen in dezelfde richting. - Antoine de Saint.
Liefde: De meest plezier je kunt hebben zonder te lachen. - Anoniem.
Als je wilt dat ik val voor je,, je moet me iets waard struikelen. - Anoniem.
Love is in staat om de arm in arm lopen.; Zelfs als u niet oog in oog te zien. - Anoniem.
Denk aan liefde als een kaartspel: ten eerste, te ontdoen van de jokers,; gooi de harten; houd de diamanten ...; dan proberen om een ​​koning te krijgen. - Anoniem.
Liefde is het antwoord,, maar terwijl je zit te wachten op het antwoord,, geslacht werpt een aantal behoorlijk goede vragen. - Woody Allen.
Als de liefde niet is waanzin, is het geen liefde. - Pedro Calderon de la Barca.
Laat uw liefde zijn als de mistige regen, komt zacht, maar overstromingen van de rivier. - Malagasi spreekwoord.
Heb ik hou van je omdat je bent mooi,; Of bent u mooi omdat ik van je hou?; - Oscar Hammerstein II.
Zwaartekracht is niet verantwoordelijk voor mensen die verliefd worden. - Albert Einstein. (Meer over Albert Einstein aanhalingstekens)
Want ziet u, elke dag dat ik hou meer van jou; Vandaag meer dan gisteren en minder dan morgen.; - Rosemonde Gerard
Lees meer op:: leuke Quotes for Girls: leuke Quotes voor je vriendje; lief en schattig Love Quotes; Cute Love Quotes voor Haar
Liefde is niet te weten wat je het over hebt. - Charles Schulz.
Als niemand van je houdt, heb je te doen alsof dat iedereen van je houdt. - Charles Schulz.
Falling in love is alsof je door de bliksem getroffen.; U kunt niet meer maken strike, je dan je kunt vermijden. - Sean Patrick Flannery.
Liefde is een aardbeving;. Onvoorspelbaar, een beetje eng,, maar toen de harde deel voorbij is,, besef je hoe gelukkig je bent. - Anoniem.
Elke man die veilig kan rijden terwijl zoenen een mooi meisje is gewoon niet waardoor de de aandacht het verdient kus. - Albert Einstein.
Liefde is als het schrijven van zijn naam; op een beslagen autoruit ...; Het kan vervagen met de tijd, maar als je kijkt diep genoeg is, zal er altijd zijn. - Anoniem.
Vermenigvuldigen met oneindigheid, neem het mee naar de diepten van Forever en je zult nog steeds maar een glimp van hoe veel ik van je hou. - Anoniem.
LOVE: De onweerstaanbare verlangen om onweerstaanbaar te wensen over. - Mark Twain. (Meer over Mark Twain aanhalingstekens)
Een kus is een prachtig truc ontworpen door de natuur naar spraak stoppen wanneer woorden overbodig geworden. - Ingrid Bergman.
Liefde is als het spelen van de piano. Eerst moet je leren spelen door de regels, dan moet u vergeet de regels en speel vanuit je hart. - Anoniem.
Ik heb onlangs gelezen dat de liefde is; volledig een kwestie van chemie.; Dat moet de reden zijn waarom mijn vrouw; mij behandelt als giftig afval. - David Bissonette.
Een archeoloog is de beste; man een vrouw kan hebben;, hoe ouder ze wordt,, hoe meer interesse hij in haar. - Agatha Christie.
grootste geluk Het leven is te overtuigd dat we geliefd zijn. - Victor Hugo.
Je trouwt niet met iemand die je kan leven met - u trouwen met de persoon die je niet kunt leven zonder. - Anoniem.
Een man wordt verliefd op door zijn ogen, een vrouw door haar oren. -Woodrow Wyatt.
Wij geloven niet in reuma en ware liefde tot na de eerste aanval. - Marie E. Eschenbach.
Liefde is een besmettelijke ziekte verspreid over de hele wereld, krijgt iedereen die besmet door haar een keer in hun leven. De meeste van de tijd baby's zijn opgenomen in het arrangement. - Anoniem.
U kunt een prijskaartje niet op liefde, maar je kunt op alle bijbehorende accessoires. - Melanie Clark.
Kun je niet kopen liefde, maar je kunt zwaar betalen. - Henny Youngman.
Lees meer over:; Love Quotes en Gezegden voor Haar; Love Quotes en Gezegden Hem; Love Quotes van Shakespeare; Dat waren enkele van de leuke liefde citaten voor je vriendje of vriendinnetje. Om deze liefdecitaten meer bijzondere, kunt u een kaart en versier het met sommige van deze citaten!

No comments:

Post a Comment