Sunday, 6 May 2012

Cornrow Stijlen

Cornrow is een soort van traditionele kapsel, waarin haar vlechten in de buurt wordt gedaan / zeer dicht bij de hoofdhuid. Cornrows zijn ook bekend als track vlechten. Cornrows blijven plat op de hoofdhuid en het haar kan worden gestileerd in diverse patronen. The cornrow kapsels hebben hun oorsprong in Afrika. De verschillende cornrow kapsels werden echter populair in de USA door hip hop artiesten. The cornrow ontwerpen kan variëren van Simple & Straight degenen die met complexe en ingewikkelde patronen. Iemand van mannen, vrouwen kinderen kunnen de sport de verschillende cornrow stijlen. Lees meer over vlecht kapsels.
Cornrow Styles; De verschillende stijlen cornrow kan worden gezien in vormen, zoals rechte lijnen, zigzag ontwerpen, geometrische patronen, enz. Deze cornrow stijlen kan worden versierd met schelpen, kralen, etc. In de sub-Sahara Afrika, cornrows waren een gebruikelijke manier van styling het haar. Variaties of verschillende stijlen van cornrows werden gebruikt om de sociale status van een persoon weer te geven. Deze stijlen ook geholpen bij het differentiëren tussen mensen van verschillende etnische afkomst, religie, leeftijd, verwantschap, etc. Going door de wijzigingen en variaties die tot stand worden gebracht in geometrische cornrow stijlen, zou men geneigd zijn te achten ze als moderne stijlen. De artefacten uit de oudheid die zijn opgegraven in Afrika echter een ander beeld voor ons. De afbeeldingen op deze artefacten tonen duidelijk aan dat geometrische cornrows gangbaar waren zelfs in de oudheid. Lees meer over:; Cornrow Braid Styles; Hoe Cornrows Do; Cornrows voor vrouwen; De cornrows bij vrouwen kan vele variaties. Enkele van deze stijlen worden hieronder besproken. In een van de cornrow stijlen, zijn de voorste haren gevlochten, terwijl de rest links zonder enige vorm van wijziging. Als een persoon wenst te stileren het overige haar, de verschillende opties zoals curling, het creëren van golven en plooien kunnen worden beschouwd. Weave extensions kunnen worden toegevoegd aan deze stijl van cornrows. Vlechten de voorste haren naar achteren en de rug haren omhoog is een andere manier van stilering. De losse eindjes zijn samengebonden in een broodje na de voltooiing van het maken van cornrows.
Cornrow stijlen voor mannen, de meeste van de cornrow stijlen zijn vernoemd naar beroemdheden die populair zijn. Cornrow stijlen voor vrouwen werd populair lange tijd geleden. Echter, tegenwoordig ook mannen zijn geïnteresseerd in cornrows. The cornrow stijlen voor mannen die populair zijn onder de Sean Paul kapsel, Beckham Cornrows, Belgische wafel Cornrows, Justin Timberlake Cornrows, Ludacris Cornrows, Allen Iversion Cornrows, enz. Het toont aan dat cornrows niet alleen beperkt tot enkele hip hop artiesten en beroemdheden, maar ook aan sport persoonlijkheden. De cornrow stijlen voor kinderen zijn ook populair in tijden van vandaag. Er is veel variatie te zien in de verschillende kapsels waarin patronen van cornrows bij kinderen. Lees meer over cornrow vlechten van alle stijlen.
Zorg voor Cornrows, dat ten cornrows te houden in een goede conditie, regelmatig wassen is noodzakelijk. Het moet worden gezien dat het haar niet wreef hard terwijl ze gewassen. Een veel voorkomende problemen die mensen met problemen cornrow kapsels is dat de vorm van vlechten veranderen als gevolg van te trekken. Met betrekking tot de haar met bandana's of sjaals tijdens het slapen is een optie om dit te voorkomen.
Lees meer over:; wendingen en Vlechten; Tree Braids Kapsels, zoals: Hoe je eigen haar vlecht; De cornrow stijlen zijn een van de oude vorm van kapsels. De opleving van Black Pride in de Verenigde Staten in combinatie met hip hop cultuur, leidde tot de stijging van hun populariteit. Daarna werd aanvaard door gewone mensen en vandaag is het een van de meest gebruikte kapsels.

No comments:

Post a Comment