Wednesday, 30 May 2012

Hoe kan ik een kater voorkomen

Heb je gezien de film The Hangover? Na die film een ​​hoop van mijn vrienden realiseerde de werkelijke ernst van het hebben van een kater. Nou, ik zou zeggen die film moeten hen stoppen met het drinken van alcohol in de eerste plaats. Hoe dan ook, er zijn manieren om een ​​kater te voorkomen. Het is vreselijk als er een echt leuke avond wordt gevolgd door een absoluut verschrikkelijke dag van katers. Dus, om te garanderen dat al uw drinken sessies zijn kater vrij, hier zijn een paar stappen om een ​​kater te voorkomen, dat je moet nemen. Echter, voordat we in op preventie, lees dan dit artikel over hoe je over een kater.
Hoe kan ik een kater te voorkomen: Stap 1; de eerste plaats moet men zich bewust zijn van hun limiet. Niet iedereen kan consumeren dezelfde hoeveelheid alcohol en nog steeds houden hun drankje. Dus, luister naar je lichaam. Als je het gevoel alsof je hoog genoeg, stoppen met drinken. Slechts 75% van de mensen ervaring met katers. Die verder gaat om te laten zien dat 25% van de mensen weten wanneer te stoppen met drinken. Ofwel neem je het heel langzaam, of dat je niet helemaal te krijgen verspild te maken.
Hoe kan ik een kater te voorkomen: Stap 2; Men is geneigd om een ​​kater als gevolg van uitdroging van het lichaam. Dus, om de kater te voorkomen, zorg ervoor dat je drinkt veel water drinken tijdens uw sessie. Meng de alcohol met water en neemt slokjes water tussen drinken. Meer nog, koppeling uw drankjes met fruit helpt je ook om gehydrateerd te blijven, en kater vrij. Lees meer over kater symptomen en remedies.
Hoe kan ik een kater te voorkomen: Stap 3; Eet voordat je alcohol drinkt. Eten voor of samen met de alcohol vermindert de absorptie van de alcohol door het lichaam. Dit verlaagt niet alleen de mogelijkheid krijg je volledig verspild, maar het geeft ook uw lichaam genoeg kracht om een ​​kater te voorkomen. Meer nog, eten voordat je drinkt, zal de hoeveelheid alcohol die u verbruikt en te verminderen. Check deze kater huismiddeltjes.
Hoe kan ik een kater te voorkomen: Stap 4; Probeer te voorkomen dat het drinken van geconcentreerde alcohol. Hoe minder geconcentreerd de drank, hoe minder haar kansen waardoor je een kater. Bijvoorbeeld, in plaats van te gaan voor een whisky on the rocks, kunt u met water. Probeer een rum en cola in plaats van rum netjes. Deze stappen zullen u helpen te genieten van je drankje, zonder dat je een kater. Lees meer over het wegwerken van een kater.
; Lichter gekleurde drankjes zijn minder waarschijnlijk om een ​​kater te veroorzaken ten opzichte van donkerdere Stap 5: Hoe een kater voorkomen. Het kiezen van een wodka of gin over een rum of whisky is een betere optie om een ​​kater te voorkomen. Meer nog, bij het mengen van de drank, kiest mixers die niet-koolzuurhoudende. Koolzuurhoudende mixers de alcohol absorptie. Check deze home remedies voor katers.
; Niet vermengen uw drankjes Stap 6: Hoe een kater voorkomen. Als u bent begonnen de avond met een bepaalde alcohol, met stok. Heb je geen verschillende soorten alcohol drinken tijdens dezelfde sessie. Ja, zal het je een gemiddelde and fun hoog. Het zal echter u ook misselijkheid veroorzaken tijdens de sessie, en een verschrikkelijke kater de volgende ochtend. Dus, vermijd het mengen van dranken. Lees meer over hoe zich te ontdoen van een kater.
Hoe kan ik een kater te voorkomen: Stap 7; Het is vaak gemerkt dat een persoon die een gelukkig hoog is minder gevoelig voor een kater in vergelijking met een persoon op een depressief hoog. Net als in, als je in een goede stemming tijdens het drinken, niet alleen krijg je de controle op uw stemming en alcohol, zult u ook voorkomen dat de kater. Echter, als je boos en verdrietig tijdens het drinken, zul je de neiging om meer te drinken, en hebben een verschrikkelijke kater ook.
Als u er niet in slagen te voorkomen dat de kater, kijk dan op deze manier om een ​​kater te snel en Katerremedies dat werk te genezen.
Deze 7 eenvoudige stappen kan echt helpen bij het voorkomen een kater. Het is voor iedereen belangrijk om te onthouden dat het niet uitmaakt hoeveel plezier je kan hebben tijdens het drinken, een kater volledig kan het geheugen van ze te vernietigen. Dus, de beste ding om te doen is drinken in de controle en de andere stappen om een ​​kater te voorkomen. Op deze manier, je plezier, zal geen negatieve invloed hebben op de volgende dag. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment