Saturday, 19 May 2012

Tekenen van Liggend

De meesten van ons zijn gekomen over leugenaars ten minste een keer in ons leven, je bent gelukkig als je dat niet hebben. Sommigen van ons zijn zelfs verraden. Het leven van een verraad is als leven in een groot verlies - verlies van vertrouwen in iemand. Soms is het verantwoordelijk voor de scheiding in de sterkste van relaties terwijl sommige-andere-tijden kan leiden tot een grote hart breken. Verlies van geloof, verlating in relaties, ontrouw, onveiligheid zijn alle resultaten van een verraad. Het kan een persoon die in een depressie en hebben een potentieel om iemands mentale balans te ruïneren. Liegen is de eerste stap naar verraad. Maar hoe kunt u lezen als men liegt? Hoe je iemand op heterdaad het recht vangst in de eerste stap? Kunt u denken aan een macht die kunt u lezen de gedachten van mensen en de tekenen van liegen ze vertonen? Ooit gedacht van het vangen van iemand die liegen of bedriegen in de eerste plaats?
Ik weet hoe nieuwsgierig je de antwoorden weet op deze vragen. Hoe zit het met een vermogen dat een leugenaar die werkt sterker dan je innerlijke instincten kan vangen? Door middel van dit artikel, zal ik je helpen om alles over tekenen van het liegen te leren kennen en hoe je een leugenaar te vangen.
Het is wel verstaan ​​dat een persoon die liegt nooit zou erover praten met degene die hij liegt. Wat kan ons denken aan een leugenaar is? Lichaamstaal is het antwoord! Laat me je vertellen de lichaamstaal tekenen van het liegen:
How To Body Language van iemand Liegen lezen?; Het antwoord ligt in de vraag zelf. Het lezen van lichaamstaal is niet iets wat kan worden beoefend en verbeterd. Het is een kunst die zorgvuldige observatie van het lichaam van de persoon die de bewegingen van behoeften. Na zijn weinig lichaamstaal tekenen van liegen die het meest gevonden bij mensen wanneer ze een leugen vertellen. Let op een twijfelachtige persoon of een potentiële leugenaar en kijk uit voor de volgende punten wanneer u op uw missie van het vangen van de leugenaar!
Ongebruikelijke Body Language: Body bewegingen en gezichtsuitdrukkingen zijn de beste indicatoren voor het vangen van een leugen. Wanneer een persoon is het vertellen van een leugen zijn lichaamstaal zal lichtjes begint te veranderen. De persoon die het lichaam zou al snel stijf te krijgen vanwege de nervositeit en zijn lichaam bewegingen zal praten over zijn onbehagen. Er zal een verandering in zijn ademhaling te worden. Meestal zijn de ademhaling wordt dieper en kan hoorbaar te krijgen op keer. Er zullen bijzondere en voortijdige posturale verschuivingen in zijn lichaam. Zijn acties zullen op zoek gaan naar defensieve, met zijn schouders omhoog getrokken en ellebogen meer in zijden.
Handbewegingen: Een persoon die liegt zal twee soorten bewegingen van de hand. Het eerste type is defensief waar palmen zijn gesloten en vingers zijn strak. Het tweede type is zenuwachtig waarin een persoon een hoop zenuwachtig met zijn handen tijdens het praten. Hij zal onrustig en maakt te veel handbewegingen die gemakkelijk kunnen worden opgemerkt.
Hoge stem: Een persoon die liegt de neiging om te praten in een hogere toon dan normaal, zonder zelfs maar te beseffen. Dit gebeurt omdat een leugenaar wil duidelijk worden gehoord, zodat de luisteraar niet zal hem vragen stellen naar aanleiding van de leugenaar die zal moeten nep een ander antwoord. Een leugenaar denkt ook dat praten in een hoge stem zal laten zien dat zijn vertrouwen dat zou helpen bij het overtuigen van de luisteraar.
Dekking van de Mond / Face: Zelfs de beste leugenaars kunnen dat niet controleren bewegingen van het lichaam, zelfs wanneer ze zich bewust zijn van het feit dat ze liegen. Een persoon die liegt zal meestal betrekking op zijn gezicht, mond of aanraking zijn voorhoofd terwijl hij het vertellen van een leugen. Dit gebeurt omdat zelfs als een leugenaar is zich bewust van wat hij gaat liggen, zijn onderbewustzijn wil voorkomen dat het vertellen van een leugen, waardoor hij zijn gezicht en zijn mond, te dekken zonder zelfs maar te beseffen.
Ongebruikelijke Pauzes: De toespraak van een leugenaar zal vol ongewone pauzes. Dit gebeurt omdat, terwijl een persoon een leugen die hij moet denken aan een verhaal dat hij vals als een antwoord op een bepaalde vraag te vertellen. Denken over een beeld en het maken van een verhaal kost tijd. Zelfs een ace leugenaar duurt minstens een paar seconden te denken van een verhaal en vertellen een leugen. Dus, kijk uit voor ongewone breaks in de toespraak van een leugenaar is.
Lichte vertraging in het beantwoorden / beantwoorden: De reden achter de lichte vertraging in de beantwoording hetzelfde is als die van ongebruikelijke pauzes. Het gebeurt ook omdat de een leugenaar de zintuiglijke pattern vertraagt, terwijl het vertellen van een leugen. Op de vraag een vraag over minutieuze details, zal de persoon de neiging om defensief te krijgen bij de eerste om een ​​vertraging te vermijden bij de beantwoording. Hij zou dan, neem een ​​kleine pauze en ga het vertellen van een leugen. Men moet in staat zijn om tussen de regels lezen, dan alleen het observeren van de lichaamstaal.
Lees meer over: Liegen Body Language.
Tekenen van liegen Eyes
Ogen Omhoog en naar links: wanneer u een vraag aan een leugenaar te vragen, kon hij zijn ogen omhoog naar links. Dit fenomeen is te verklaren als Visual Toegang Cues door Richard Bandler en John Grinder in hun boek Frogs into Princes: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). In eenvoudige woorden, als je een persoon vraagt ​​om een ​​rode konijn voorstellen, kon hij zijn ogen omhoog naar links zal hij een rood gekleurd konijn in zijn gedachten visueel te bouwen. Dit gebeurt met leugenaars als ze zijn verbeelden een verhaal in hun hoofd te faken als de waarheid. Eye-beweging omhoog en naar rechts is een indicatie van de herinnering aan oude beelden. Bijvoorbeeld, als je vraagt ​​aan iemand wat gekleurde auto zag hij in de ochtend?, Zijn ogen zou doorstromen naar rechts.
Contact met de ogen: Sommige leugenaars niet zou kunnen om te kijken in je ogen, terwijl het vertellen van een leugen, terwijl sommige anderen zullen proberen om buitensporige oogcontact met je te hebben.
Too Much van Eye Knipperend: Liegen is een stressvolle effect op het lichaam van de leugenaar is. Als een persoon liegt, zijn ogen gespannen wat resulteert in te veel van het oog te knipperen.
Dit zijn de primaire symptomen van liegen en deze tekens kunnen worden gebruikt als waarschuwing om te detecteren of een persoon is het vertellen van een leugen. Elk van deze borden is te zien op een persoon, zelfs als hij nerveus is over iets. Een hoge stem of een gebrek aan oogcontact zou niet altijd te betekenen dat een persoon liegt.
Soms kan een persoon kan last hebben van dwangmatig liegen stoornis. Een dwangmatige leugenaar is iemand die troost vindt bij liggen alsof hij is verslaafd aan liegen. Hij kan liegen over alles en nog wat, zelfs als je feiten aanwezig is voor hem. Toelating van de waarheid is waarschijnlijk het laatste wat hij zou doen. Tekenen van dwangmatig liegen anders zijn dan de normale tekenen van liegen.
Hoe te vertellen als iemand liegt, probeer het veranderen van de topic en zie hoe eenvoudig de leugenaar klaar zullen zijn om van onderwerp te veranderen. Zijn lichaam en gezicht ziet er ontspannen. ; Als u denkt dat hij foute antwoorden te geven op uw vragen, probeer hem te vragen kleinste details. Hij zal ongewone breekt als zijn hersenen de tijd voor te stellen en de bouw van een verhaal met minutieuze details te nemen. ; Probeer vragen kleinste details na geruime tijd te dichten. De meeste van de tijd, zal de leugenaar zijn verschillende antwoorden. Dit gebeurt omdat een denkbeeldige verhaal is moeilijk te onthouden. ; Een leugenaar kan zelfs proberen om de luisteraar in verwarring door de toevoeging van onnodige details en afwijkt van de belangrijkste kwestie. ; Vraag het aan de leugenaar te kijken naar je ogen de hele tijd terwijl je praat met je. Als je een goede waarnemer, zelfs een geringste verandering in zijn ogen-beweging die is verbonden met liegen zal worden opgemerkt. Het zal nuttig zijn om hem te waarschuwen om alleen de waarheid te vertellen. ; Een van de makkelijkste manieren voor het vangen een leugenaar is om hem te laten spreken zonder hem te vragen vragen. Hoe meer uitleg die je van hem horen, hoe meer mogelijkheid om van hem te liegen. ; De waarheid is dat we liggen alle op een bepaald punt van de tijd ...Ik weet dat klinkt ironisch met waarheid en leugen komen in dezelfde zin. We liggen voor een goede en soms enkele andere keer om onszelf te redden van de slechte. Liegen kan acceptabel zijn voor sommige mensen en een voorwerp van intolerantie voor sommige anderen, die volledig afhankelijk is van iemands percepties. Mijn nemen over dit onderwerp zou zijn neutraal, met alle respect voor alle verschillende percepties, voel ik liegen zou kunnen worden overwogen of verontschuldigd alleen als het voor de goede en is onschadelijk. Men moet denken aan de risico's die betrokken zijn bij liggen en de zware gevolgen voor de menselijke geest. Je moet niet erg veroordelend, terwijl het vangen van een leugenaar, omdat deze borden ook kan worden gezien in een persoon die gespannen of gebrek aan zelfvertrouwen. Immers, zoals een muntstuk, een leugen heeft twee kanten te ...Als je date is tegen je liegt, terwijl flirten op een romantische avond, kun je beter genieten van het eerder dan het vangen van hem / haar en het maken van dingen onhandig. Maar als je je ware vriend te vangen tegen je liegt over een belangrijk onderwerp moet je uitzoeken van het probleem daar en dan. Nu zal ik de bal in je rechter voor u om te beslissen hoe en wanneer een leugenaar te vangen! Dat gezegd hebbende, wil ik bekennen dat ik niet heb gelogen tijdens het schrijven van dit artikel en alle tekenen van liegen waar zijn. Het spijt me voor zijn ironische weer!

No comments:

Post a Comment