Thursday, 24 May 2012

Blijf thuis Moms Vs. Werkende moeders

Kinderen opvoeden is een van de meest uitdagende taken die u wacht in het leven. Er zijn zo veel offers moeten worden gemaakt, zo veel van emotionele stress te worden behandeld, maar het is de pure vreugde van het kijken naar je kind opgroeien, dat houdt je heen. Aangezien kinderopvang is een full time baan op zich, is het van belang om te beslissen voor een paar hoe ze gaan om het te beheren. Meestal is de verantwoordelijkheid van het voeden van de kinderen valt op de schouders van een vrouw. Dit is waar de strijd tussen thuis blijven moeders vs werkende moeders komt in beeld. Blijf thuis tegen werkende moeders statistieken blijkt dat thuis blijven moeders hebben de neiging om minder opgeleid, echter kan dit niet altijd het geval. Veel jonge vrouwen met geluid educatieve achtergrond laten hun licht loopbanen voor de vreugde van het moederschap ervaren. Laat ons kennismaken met een paar feiten over thuis blijven moeders vs werkende moeders. Meer op de ontwikkeling van kinderen.
Blijf thuis Moms vs werkende moeders: Feiten
De planning voor kinderopvang moeten starten vanaf het moment dat u besluit om een ​​baby te krijgen. Uiteraard moet de beslissing over wie zou thuis blijven met de kinderen ook gemaakt worden op dat moment zelf. Hoewel, het verhogen van kinderen is in de eerste plaats beschouwd als domein van een vrouw, zou het verstandig zijn om een ​​uitzondering te maken als de vrouw heeft een uitdagende carrière met goede vooruitzichten, in vergelijking met haar echtgenoot. Echter, vaker wel dan niet, het is de vrouw zelf, die vrijwillig beslist om te stoppen haar baan voor de zorg voor haar kinderen. Echter mag dit besluit niet gemakkelijk, vooral als je niet een betrouwbare vriend of familielid te helpen met het kind hebben. Hieronder volgen enkele punten die u moet overwegen voordat u deze grote beslissing.
Kunt u financieel veroorloven om uw baan te verlaten?
Hoewel, een full-time baan betekent in wezen een reguliere salaris en extra geld bij de hand, hij altijd niet het geval, als u besluit om uw werk na de bevalling blijven. U zeker een groot bedrag van uw inkomsten op overdracht, kantoor kast, belastingen enz. Als u ervoor kiest om full-time werk besteden, zult u moeten regelingen voor dagopvang, baby-sitter en andere kosten, te maken in aanvulling op uw reguliere arbeid uitgaven. Overwegende dat, zal je nog steeds in staat om een ​​groot deel van uw inkomsten te redden? Zo ja, dan moet u overwegen om een ​​werkende vrouw, anders thuis blijven kan u het beste past. Echter, opnieuw te maken zeker als je kunt veroorloven om uw inkomen af ​​te zien en in staat om uw kosten te dekken in een enkel inkomen zijn.
Zal U kunnen omgaan met de stress?
Als je na te denken over thuis moms verblijf vs werkende moeders, stress is de factor die is altijd aanwezig in zowel de situaties. Hoewel, thuis blijven betekent meer vrije tijd met je kinderen en echtgenoot, kunt u niet vergeten dat je nog zal moeten het huishouden zelf te doen, zonder enige hulp. Evenzo, als u ervoor kiest om fulltime te werken, kunt u nog steeds niet uit de weg huishoudelijke taken. Omgaan met stress op het werk, samen met het huishouden en veeleisende kinderen kunnen je gek. Aan de andere kant, als je je carrière uitdagend en ontlenen plezier uit je werk, kun je in staat zijn om zowel de verantwoordelijkheden omgaan met verhoogde efficiëntie. Interactie met mensen op het werk kan daadwerkelijk een positieve invloed op je persoonlijkheid. Dit is iets wat je zou kunnen verliezen als u ervoor kiest om thuis te blijven. Veel mensen blijven thuis moeders die moest een uitdagende carrière voor het moederschap plotseling af te zien, hun leven lusteloos en deprimerend vinden. Zo moet je om te beoordelen wat voor soort persoon je bent en wat zijn je neigingen.
Wat zijn je mogelijkheden van een terugkeer naar het werk?
De meeste vrouwen die hun carrière opgeven voor het bijeenbrengen van kinderen, hoop op een dag te sluiten personeelsbestand. Echter, terwijl uw kinderen opgroeien en je bent klaar om een ​​comeback te maken, kan je vaardigheden of kwalificaties zijn inmiddels achterhaald, waardoor uw rendement behoorlijk moeilijk. Vandaar, voor het beëindigen van een veelbelovende carrière zorg ervoor dat uw vooruitzichten om terug goed zijn. Een andere optie is om je vaardigheden aanscherpen en jezelf bijgewerkt met uw bijbehorende veld te houden, terwijl u thuis bent, zorg voor kinderen. U kunt ook overwegen dit als een kans om nieuwe vaardigheden te leren. Veel thuis blijven moeders werken vanuit huis, of zich daar op een 'thuis blijven moeders banen', zodat ze niet incompetent voelen wanneer ze klaar zijn om werk te hervatten.
Lees meer over:; Work At Home Moms; Jobs voor thuis blijven moeders; werk thuis banen; Blijf thuis moms vs werkende moeders is een probleem waar elke kant zijn eigen voor-en nadelen heeft. Er is geen beproefde formule die kan werken voor elke moeder. Dus rekening met alle voor-en nadelen en kies degene die het beste past bij uw individuele behoeften.

No comments:

Post a Comment