Thursday, 31 May 2012

Hoe het niet om zwanger te raken

Nou, nou goed! Wat hebben we hier? Wat we hier hebben is een zeer lastige, maar belangrijke kwestie. Laat me eindigen de spanning en laat me je vertellen wat het is. Het is voor en over mensen die regelmatig genieten van seks en verwachten nog steeds dat ze niet zwanger zou worden. Dus laat me je vertellen lieve dames, dat dit niet gaat gebeuren. Natuurlijk zijn er momenten waarop je waarschijnlijk niet zwanger zou worden, zelfs als u een geslachtsgemeenschap. Maar dat is een onderwerp dat in dit artikel is niet van plan aan te pakken. De vraag is hoe kan de zwangerschap worden vermeden. Interessant lijkt? Nieuwsgierig genoeg? Oke, dan een versnelling hoger schakelen, als afkomstig up is een laag op hoe het niet om zwanger te raken.
Manieren om te vermijden zwanger
'Nee' Sex and the City, dit is de beste manier om te voorkomen dat zwanger. Ja, onthouding is het woord. Hoewel het lijkt niet altijd praktisch, het is ongetwijfeld de meest betrouwbare methode om jezelf te voorkomen dat in een ongewenste situatie. Het kan ook klinken als een van die beginselen van een religieuze of spirituele geschrift, maar het is niets van dat alles. Ik bedoel is het niet heel erg duidelijk en logisch dat je geen seks hebben als je vrees over zwanger? Zelfs als je de nodige voorzorgen, kan het uiteindelijk niet werken. Vandaar dat de meest onfeilbare methode om zwangerschap te voorkomen is geen geslachtsgemeenschap.
Anticonceptiva, et all; Aha! Moet ik u vertellen over dit? Maar toch. Je kunt niet 'niet' seks hebben. Dus wat doe je dan? Het antwoord is simpel, dat is het gebruik van de anticonceptiepil of enige vorm van anticonceptie. Let wel, het gebruik van voorbehoedsmiddelen is nog steeds het meest ingeroepen en vertrouwde antwoorden op de vraag hoe om zwangerschap te voorkomen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen - van condooms voor mannen en vrouwen aan orale anticonceptiva. Orale anticonceptiva, in het bijzonder, zijn alleen bedoeld voor vrouwen. Deze anticonceptiva verandering in de productie van hun eicellen op een manier dat ze niet kunnen worden bevrucht door zaadcellen. Een andere manier om met betrekking tot hoe het niet om zwanger te raken is een intra-uteriene apparaat, een piepklein apparaatje ingebracht in de baarmoeder van een vrouw door middel van een operatie. Deze controles vrouwelijke hormonen op een manier dat er geen aanzienlijke kans om zwanger te geraken en zwanger. Lees meer over hoe om te weten als je zwanger bent.
Rhythm Divine; Dit is een andere manier waarop je kunt voorkomen dat de zwangerschap. Het is het ritme methode en ik weet zeker dat als het werkt, (en dat zal zeer waarschijnlijk!) is het zeker gaat om een ​​ritme goddelijke voor je zijn. Op een serieuze noot, hoewel, ritme methode houdt in principe het bijhouden van de menstruele cyclus en ovulatie. Door dit te doen dat u de dagen dat je zou 'niet' zwanger na je seks hebt peilen. Toch hebben sommige studies gemeld dat dit niet kan iedere keer het werk. Maar het maakt zeker zin om te controleren uw menstruele cyclus. Document en bewaken in overleg met een verloskundige en gynaecoloog. Lees meer over; Menstruatie tijdens de zwangerschap; Hoe om zwanger te worden op Uw Periode; Feeling Hot Hot; Blijkbaar is dit een van de minder bekende manieren die werkzaam zijn in hoe het niet om zwanger te raken. Het verwijst naar de berekening van uw basale lichaamstemperatuur. Het is uw kerntemperatuur, die je hebt wanneer je wakker wordt. Dat is ongeveer 97 f, normaal gesproken, die gaat tot de helft of 1degree in een paar dagen na de eisprong. Dit is het moment waarop het lichaam vruchtbaar is en dat zal zo blijven totdat de temperatuur komt terug naar normaal, ongeveer 2 of 3 dagen later. Het controleren van uw temperatuur met een speciale thermometer basale elke ochtend op hetzelfde tijdstip is wat je nodig zou hebben om hier te doen. Lees meer over kans op zwangerschap tijdens de ovulatie.
Naast deze, is er een methode die schijnbaar is heel gebruikelijk en dat heet een intrekking of eruit te trekken. Een algemene opvatting is dat als een mannelijke genitaliën worden onttrokken aan een vrouw, alvorens gewoon een beetje voor het bereiken van een orgasme, maar niet leidt tot zwangerschap. Het lijkt niet overtuigend maar, want er is een mogelijkheid dat een bepaalde hoeveelheid van het sperma is ontsnapt en ging de vagina, voorafgaand aan de ejaculatie en intrekking. Toch kon dit gebeuren als een extra voorzorgsmaatregel als anticonceptiva al worden gebruikt door de vrouw.
Aan het eind, bij de behandeling van hoe het niet om zwanger te raken een enkele methode zou misschien niet effectief zijn, in vergelijking met een combinatie van een paar van deze. In aanvulling op dat een van de belangrijkste tips over hoe het niet om zwanger te raken is gezond verstand! All the Best!

No comments:

Post a Comment