Monday, 7 May 2012

Hoe om te gaan met pestkoppen

Ik heb een bullebak mijn hele leven. Maar niet een bullebak die mensen pesters voor de lol, een die pestkoppen de pestkoppen. Ja, ik weet dat ik moet klinken vol van mezelf nu, maar het feit blijft een feit. Anyways, vanwege mijn grote pestkop geschiedenis, ik ben erg goed in het omgaan met pestkoppen. Meer nog, een meisje, ik voel een golf van kracht wanneer een man zich over. Dat naast het punt, Let's Get Down om te begrijpen hoe om te gaan met pestkoppen, op de beste manier.
Hoe om te gaan met pestkoppen op school; Pesten op scholen is een normaliteit nu. In feite is het steeds aanvaard als een deel van het leven. Hoewel ik het eens met mensen die geloven dat het krijgen van gepest maakt u een sterker persoon in het eind, op school moet je weten hoe om te gaan met pestkoppen om te slagen. Pestkoppen stelen geld voor de lunch en maken anderen doen hun huiswerk. Ze sloegen mensen en spelen verschrikkelijke practical jokes op de mensen ook. Dus, als je op school, weg van de comfort zone van uw huis, hoe kun je omgaan met de pestkoppen? Volg gewoon deze stappen. ; Onwetendheid is een zegen. In het geval van pestkoppen, het houden van jezelf weg van hen is uw eerste lijn van verdediging. Houden van hun weg, maar maak het niet vanzelfsprekend dat je ze te negeren. ; Niet reageren op wat ze zeggen. Uw reactie is de reden waarom ze pesten je. Als u niet reageren op de manier waarop ze willen dat je, met het oog verloren. Meer nog, zullen ze verbaasd worden genomen, wat betekent dat de tafels beginnen te draaien. ; Als ze je proberen te betrekken bij een vernederende gesprek, glimlach en ze vertellen dat je andere dingen te doen en weg te lopen met uw waardigheid. Ze kunnen proberen om je te volgen, maar houd het op. ; Zelfvertrouwen is erg belangrijk bij het omgaan met pestkoppen. Als u niet zeker bent over jezelf, de pestkoppen zal contact met u op. Dit betekent, zullen ze winnen. Laat ze niet aan u, houden het geloof in jezelf. ; Als een bully zet je een genante vraag aan u, draai hem om en hen dezelfde vragen. Net als eenmaal een jongen vroeg een meisje of ze geïrriteerd was vanwege haar perioden. Ze gewoon glimlachte toen zei nee, waarom niet? Wil je een tampon?. Het werkte als een charme, omdat de pester vrienden lachte ook op zijn kosten. ; Leer zelfverdediging. Pestkoppen hebben de neiging om dingen te ver. In dit soort van een zaak, is het belangrijk om te weten hoe je eer te verdedigen en te beschermen je zelf. Meer nog, als je een gevecht met een bullebak te winnen, is de kans groot dat hij zal nooit pesten je weer (dat is hoe ik werd hoe groter pestkop!) ; Als de pester iets zegt dat met name je pijn doet of ergert je, lachen en zeg dank je, ik nodig die en loop weg. Het zal ze verwarren en ze kunnen geloven dat je en stop met dat standpunt! ; Al deze dingen, werk. Het kan enige tijd duren, maar wees geduldig en sterk zijn. Houd het fort en staan ​​hoog!
Lees meer over omgaan met een bullebak.
Hoe om te gaan met pestkoppen op het werk; Workplace pesters zijn een heel ander verhaal. Laten we niet vergeten, ze zijn ouder en sterker. Meer nog, hebben ze beheerst de kunst van het acteren beter dan hun middelbare school tegenhangers, waardoor ze beter op pesten op het werk. Zo is, dan op de werkplek, hoe om te gaan met pestkoppen! Het is een beetje anders in vergelijking met school pestkoppen, maar ik ben zeker dat je het te krijgen. Volg de punten. ; Herken de pester. Dit is zeer belangrijk. Blijf op de hoogte van het kantoor roddel en probeer niet goedgelovig. Waakzaam zijn over de ene die altijd rond de plaats van het misdrijf. Zij kunnen maken plezier van je in het bijzijn van anderen, of stelen van uw donder om zo vaak. ; Zodra u erkend dat de pester, niet alleen zitten. Ga naar boven en confronteren hem. Vertel hem dat je weet wat ze doen en je zult niet bij zitten. Maak je klaar om een ​​extra inspanning te leveren in je werk, maar ook, naar een kantoor strijd te voeren. Echter, niet bukken om zijn niveau door het geven van in het spel en spelen. ; Laten we hopen dat de pester het gedrag na de confrontatie stopt. Maar we weten allemaal dat de kans op die mooie slanke. Dus de volgende stap is om hem te laten weten dat je niet het gedrag te accepteren. Kijk hem in de ogen en zeg hem te stoppen. Brengen aan zijn mededeling dat hij zijn carrière op het spel zetten. Als hij zou moeite om te antwoorden, vraag hem waarom hij is zo'n punt maken te pesten je. Vertonen geen vorm van kwetsbaarheid, worden recht naar voren en stevig te vragen hem de vraag. ; Als zelfs de redenering niet lukt, moet je gaan verder. U moet het pesten te stoppen te dwingen. Als hij negeert uw redenen, dan is het tijd om het te melden bij de juiste instanties. Immers, dit is niet school. Een professionele omgeving vereist bully-minder gedrag. ; Zodra u het hebt gemeld bij de autoriteiten, is uw deel van de klus te klaren. Ga weg van de plaats delict en beginnen focussen op je werk. Probeer het houden van afstand van de pester, hoffelijk, maar niet overdreven vriendelijk. Als hij kiest voor excuses aan, accepteer het. Geen gebruik houden van een wrok, toch? ; Deze stappen zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als je je vak serieus neemt, ga dan niet iemand laten lopen over het alleen maar omdat ze denken dat ze kunnen. Bestrijden, rijpelijk, Wees zelfverzekerd en je reputatie in het kantoor zo schoon als maar kan.
Pestkoppen zijn gewoon echt moeilijk mensen. Check out hoe om te gaan met lastige mensen, voor hulp.
Hoop dat dit artikel en mijn manieren om te gaan met pesten je geholpen bij het omgaan met pestkoppen. Meer weten over de reden waarom doen mensen pesten. Pestkoppen zijn niets anders dan iets in de war, verontruste mensen. Ze zijn niet intern sterk, hij sloeg hen met uw interne kracht. In feite, als ze lijken beter te worden, wees vriendelijk tegen hen en hen te helpen. Je kan gewoon worden iemand te redden in de toekomst op die manier. Dit is waar ik aftekenen! Al het beste met de pestkoppen!

No comments:

Post a Comment