Sunday, 13 May 2012

Hoe maak je een muis Catch

Als u geconfronteerd met het probleem van de muizen in je huis, maar zijn terughoudend om een ​​aantal conventionele middel van het vangen van het te gebruiken, moet je waarschijnlijk om te leren hoe een muis te vangen zonder het te doden. Er zijn vele voordelen van de vaststelling van deze tactiek, omdat zij niet de knaagdieren schade, en doet ook een nare geur niet verlaten in de lucht. Als de muis is overleden, is het zeker een slechte muffe geur al snel te verlaten, en dit is iets dat volledig kan worden vermeden. Lees meer over ratten.
Veel huizen hebben muizen problemen en soms is dit gewoon onvermijdelijk. De beste oplossing voor u is om gewoon een kat. Hoe maak je een muis te vangen is veel eenvoudiger als er een kat in je huis en dit zal lossen veel van uw problemen. Katten weet hoe je een muis snel te vangen, en ze zullen eten ze ook en niet te brengen over het probleem van de slechte geur. Lees een aantal feiten over muizen om meer over te leren.
Hoe Vang een muis snel; Proberen de conventionele manier van het vangen van muizen is een effectieve manier, hoewel ze een aantal nadelen hebben. U kunt proberen een van deze methoden als u dat wenst, en de voordelen zal er voor je zijn om onmiddellijk te zien. Rattengif is een van de meest voorkomende antwoord van hoe zich te ontdoen van muizen. Vetersluiting some ratten voedsel met rattengif is uw antwoord, maar dit kan laat de muis dood in een plek die je niet kunt zien. De geur zal ondraaglijk zijn na deze. Afgezien van dit, er zijn veel verschillende soorten van muizenvallen die beschikbaar zijn in de markt voor uw gebruik. Er zijn verschillende maten en een aantal soorten muizenvallen. Enkele valkuilen zelfs uiteindelijk het doden van de muizen, terwijl sommige alleen hen val. Zien hoe een muizenval auto te bouwen.
Maar voor sommige mensen deze methoden zijn iets onmenselijk. Ja, ze op zoek naar alternatieve manieren om deze muizen te vangen. Hoe kan ik een muis te vangen zonder een muizenval, vereist enige inventiviteit en slimheid, en met de juiste apparatuur kunnen ze zeer gemakkelijk worden gevangen.
Hoe te vangen van een muis; Hier zijn enkele manieren die u kunt gebruiken om muizen te vangen, dat geen kwaad berokkent. U kunt gewoon vangen en laat ze ergens anders. Bijna al deze methoden wordt het gebruik van aas. Cartoons en films altijd laten zien dat muizen kaas liefde, maar met behulp van pindakaas is een veel beter alternatief dan het gebruik van kaas. Leer meer over ongediertebestrijding.
De handdoek; Dit is een techniek die door sommige behendigheid en bedrog vereist door jou. Wat u moet doen is het aas op de vloer in een vrij open gebied en vervolgens wachten op de muis om te komen opdagen. Je moet een beetje geduld en sta nog steeds tot de muis komt. Zodra hij is begonnen knabbelen aan de pindakaas moet je snel verplaatsen en plaats de handdoek om hem heen, en dan wikkel hem in. Neem de handdoek buiten en ergens vrijlaten. Dit is een van de eenvoudigste manieren van hoe je een muis snel te vangen, maar je moet geduldig te zijn en je moet snel bewegen.
De Drop; De sleutel is hier om de muis vallen in een diepe kom of emmer, en het voor hem onmogelijk om eruit te klimmen te maken. Gebruik een diepe kom of emmer, en plaats enkele aas erin. Nu moet je het makkelijk maken voor de muis naar binnen te krijgen, dus zorg ervoor dat er een iets hoger niveau dan de rand van de emmer, waardoor de muis kan komen. Plaats enkele Crisco in de container, zodat de muis niet zal kunnen de glibberige kanten te beklimmen. Het is ook raadzaam om tape de container op de grond of de muis kan ervoor zorgen dat omvallen en vervolgens te ontsnappen. Hoe te vangen een muis zonder een muizenval omvat het gebruik van zulke eenvoudige apparaten, en met een beetje vindingrijkheid kun je beginnen met het samenstellen van eigen methoden en manieren om zich te ontdoen van ratten.
De vrije val; Dit is een van de beste manieren om een ​​muis te vangen en het is ook heel leuk. Je moet een hoge emmer plaats of kan in een tabel. Aan de rand van de tafel plaats een holle cilindrische buis, bij voorkeur een wc-papier rollen. De balans van de buis in een zodanige wijze dat het aas is op de buitenste rand, en als de muis gaat om het aas de hele buis zal omvallen en vallen in de container hieronder. Deze methode geeft veel voldoening en je kunt de muis dan los buiten ergens. Als je je afvraagt ​​hoe een muis te vangen zonder te doden, dit is de beste methode die u kunt gebruiken.
Zie ook de volgende:; Natuurlijke bestrijding van knaagdieren, elektronische bestrijding van knaagdieren; Dit waren 3 van de meest effectieve en meest gebruikte methoden. Er zijn veel meer die je kunt bedenken met ook op uw eigen, maar ze zouden allemaal varianten van deze basis-methoden. Als u wilt weten hoe een muis te vangen, je moet op voorhand beslissen of je gaat om enkele meedogenloze conventionele technieken te gebruiken, of als je gaat om te proberen deze alternatieve middelen. Een van beide manier, ik wens u het beste van geluk.

No comments:

Post a Comment