Thursday, 24 May 2012

Wettelijk Verander je naam

Het is mogelijk om uw naam wettelijk veranderen na echtscheiding of na uw huwelijk. Naast deze, het veranderen van de naam op iemands eigen wens is ook mogelijk op voorwaarde dat hij voldoet aan alle essentiële criteria voor hetzelfde. Veel mensen vervelen hun namen en uiteindelijk besluit om een ​​nieuwe hebben, maar niet om legaal te doen, vanwege het ontbreken van regels en voorschriften voor te doen. Gegeven in de volgende paragraaf wordt het antwoord op de vraag - hoe om legaal uw naam na het huwelijk veranderen.
Hoe kan je legaal Verander je naam?
Wilt u uw naam na het huwelijk te veranderen, moet u beschikken over alle belangrijke documenten die naar behoren zijn gecertificeerd door de bevoegde autoriteiten. Dit komt omdat je zal moeten kopieën van deze documenten te produceren om de verschillende overheidsinstellingen, instituten en ook op uw werkplek. U zult uw lokale overheid lichamelijk contact en vul het formulier voor wijziging van de naam. In het geval van mannen die hun naam te veranderen na het huwelijk, moeten zij vinden van de ruimte die hun naam te veranderen op hun huwelijksakte zal aangeven. Als je officieel je nieuwe naam, moet je je nieuwe naam op uw paspoort. Echter, om dit te doen met succes, is er een te volgen procedure. U zou moeten bezoeken in het paspoort kantoor en leggen een volledig en correct ingevuld formulier voor wijziging van uw paspoort. Op dit moment, zal u de details van uw huidige paspoort en de papieren afgegeven aan u verstrekt na uw naam is veranderd. Dit is een zeer belangrijke stap, terwijl u wettelijk verander je naam. Afgezien van het paspoort kantoor, moet u ook uw kantoor waar je werkt, banken waar je een eigen account heeft, financiële instellingen van wie u hebben gezocht financiën, verzekeringsmaatschappijen, beleggingsinstellingen en de medische zorgverleners.
Als u graag uw naam om andere redenen te wijzigen, moet u naar de rechter en krijgen een vorm die moet worden ingevuld voor de naamswijziging proces, na het betalen van een formulier vergoeding die is heel betaalbaar. Zodra u dit formulier invullen, krijgt u een extra kopie van het formulier te krijgen van de betrokken autoriteiten. De volgende stap zal zijn om uw identiteit en het verkrijgen van een kopie van uw vingerafdrukken te bewijzen. Na deze, zult u moeten gaan door middel van een politie-verificatie, die gemeenschappelijk is bijna in alle delen van de wereld. U zult een kopie van vingerafdrukken aan de politie in te dienen waarmee ze te achterhalen of u hebt edelstenen of huidige strafblad. Met de hulp van deze procedure, de politie in staat zijn om mensen die veranderen hun namen om hun misdaden te verbergen te vangen. Zodra je een groen signaal van de rechter, moet u een bezoek aan een krant en vraag hen om je intentie in de krant af te drukken. Je moet onthouden dat je niet kan uw gewenste naam krijgen als het is de naam van een beroemdheid of een controversiële naam. De uiteindelijke autoriteit in het toewijzen van de naam is bij het gerecht.
Wanneer de aankondiging van uw naam te veranderen wordt gedaan in de krant, krijgt u een schriftelijke verklaring van de krant, die u moet uitvoeren voor je laatste hoorzitting in de rechtbank. Als je in staat zijn om bevredigende antwoorden te geven op de vragen van de rechter in de loop van de hoorzitting, dan zul je eindelijk de naam die u wenst te hebben. Zodra dit is gebeurd, kunt u deze vrijgeven aan iedereen die gerelateerd is aan jou. U kunt een aantal juridisch advies ook van bekende advocaten om dit proces te voltooien zonder enige vorm van fouten. U kunt meer lezen op:; wijzigen Achternaam na huwelijk; wijzigen Uw achternaam Juridisch; Door nu moet je hebben begrepen hoe legaal je naam te veranderen. Deze procedure kan enige tijd duren, maar je zal heel blij zijn wanneer u uw gewenste naam te krijgen. Veel succes voor het avontuur!

No comments:

Post a Comment