Wednesday, 2 May 2012

First Date gespreksonderwerpen

Oke, ik zag net 50 First Dates voor de miljoenste keer vandaag, mijn theorie over het belang van een eerste date heb opnieuw bevestigd. Begrijp me niet verkeerd, een relatie heeft vele pilaren te houden, maar de eerste datum is als een stichting. Het is om rechtdoor te gaan. Nee, dat betekent niet dat het moet perfect zijn, betekent dit dat het moet precies goed. Dunne lijn, groot verschil. Zoals ik al zei, De eerste datum is belangrijk omdat het tijdens de eerste dag dat de eerste indruk gemaakt. We weten allemaal het belang van eerste indrukken, toch? Dus, laten we naar het gesprek starters en onderwerpen voor de eerste date. Lees verder voor meer hulp bij het daten.
First Date gespreksonderwerpen: First Date Conversatie vragen; nr. gesprek kan niet compleet zijn zonder de uitwisseling van een paar intelligente vragen en antwoorden. Echter, ga niet over het stellen van dingen zoals Dus, bent u alleenstaand? serieus, de volgende keer dat ik hoor een van mijn vrienden zeuren over de datum waarop zij hen te vragen dat ik zal moeten aan de muur naar beneden pond. Net onder lezen van de vragen en verblijf op het gebied van deze vragen, aub! ; Hoe was je dag: Dit is een subtiele vraag aan de bal aan het rollen te krijgen?. Meer nog, het is beleefd om na deze eerste kennismaking vraag. ; Dus, wat doe je: Deze vraag is om meer te weten over het beroep je date en in het veld?. Iedereen houdt van praten over hun vakgebied, dus het is een veilige vraag. ; Wat doe je in je vrije tijd: Dit is een goede vraag om te weten over de belangen je date en hobby's?. ; Als je moest kiezen, welke zou dat dan zijn - roem, macht of geld: Deze vraag kan u helpen inzicht te krijgen in de doelstellingen van uw data's in het leven?. ; Wat is uw sterrenbeeld: Velen zouden het niet eens, en velen zouden heftig oneens met me als ik zeg dat sterrenbeelden te doen een rol op persoonlijkheid van een persoon te spelen?. Meer nog, kan deze vraag worden gevolgd door een uitvoerige discussie over de persoonlijkheid van je date's karaktertrekken. ; Ben je driftig? Kunt u beheersen:? Ik denk dat een persoon die niet kan beheersen hun humeur geen controle over hun leven, dus, naar mijn mening is dit een belangrijke vraag. ; Wat is het gekste wat je hebt gedaan:? Deze vraag is geweldig om de sfeer te verlichten, evenals weet de gekke kant aan je date. Ieder heeft een gekke kant, dat is wat helpt om de schittering in onze ogen, dus je moet weten dat over hen, toch? ; Heb je een relatie had gehad? Hoe was het: Ja, mensen zouden zeggen dat een eerste date is een beetje te vroeg om de EX vraag. Toch is het belangrijk om hun perceptie van het kennen, voordat je in een met hen, nietwaar? ; Ben jij een verschrikking baas persoonlijkheid, of een coole kerel baas:? Ik heb geprobeerd deze vraag, en realiseerde zich dat het antwoord niet zo veel als de houding van de persoon ten aanzien van het materie. Let's face it, zelfs als de persoon is een schrik baas, als ze eerlijk en bescheiden over, het spreekt boekdelen over hun karakter. ; Kookt u:? Als een vrouw, ik hou van mannen die kunnen koken zien. Het geeft hen meer vertedering punten. Aan de andere kant, de meeste jongens als vrouwen die koken, het Oedipus-syndroom (willen voor een vrouw als hun moeder) in het spel komen. Maar wees eerlijk wanneer zij worden geconfronteerd met de vraag, en niet veroordelende reacties te geven op het antwoord. ; Hoe zou je jezelf omschrijven: Deze vraag vergemakkelijkt de meeste problemen omdat het kan leiden tot de gesprekken gaan de hele nacht?. Werkt goed, geloof me! ; Dus, nu ik ben er zeker van dat u de aard van de vragen die je nodig hebt om te vragen weten.
First Date gespreksonderwerpen: First Date Conversatie Tips; Oke, nu dat je weet wat voor soort dingen om over te praten, je ook moet weten hoe je dingen te zeggen. Er zijn enkele zeer belangrijke tips die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat u ze het gesprek op de beste manier. ; Ten eerste is het een datum, niet een interview. Hier niet aan houden het rendez-vous aan de hand als een quiz. Laat elke vraag en het antwoord te ontwikkelen tot een vriendelijke dialoog. ; Nederigheid is belangrijk. Zelfs als je misschien al hoog en machtig, kun je niet gooien je gewicht rond op je eerste date. Je moet niet in de buurt gooi je gewicht, periode. Dus zorg ervoor dat u de behandeling van de andere persoon met respect en belang, als je een tweede datum te volgen. ; Flirten is belangrijk. Ongeacht hoeveel je het probeert te ontkennen, je bent natuurlijk flirterig om uw onderwerp van belang. Ja, flirten met hen. Check out zaak op flirten lichaamstaal en een keer gebruik maken van een paar lijnen flirten in een tijdje. Toch zal je date zich ongemakkelijk voelen als je uiteindelijk te overdrijven. Als u het ongemak mededeling naar beneden, toon het. ; Gooi geen pikante opmerkingen over de eerste date. Waarbij het op de eerste date is geen vreemd begrip deze dagen, het geven van je date de hint dat het alles wat je zoekt, is vervelend. Ja, misschien voel je je biezen van het verlangen in de richting van je date, maar je hoeft niet maken het duidelijk. ; Laat je date te spreken. Mensen beginnen vaak blabbering op de eerste date en niet echt geven hun date een kans om te spreken. Echter, als er een stilte, een staking up gesprek. Niettemin, als je date het woord is, laat ze klaar is, kunt u reageren of probe erin zodra ze gaar zijn. ; Tegenhouden van de gekke. De eerste datum is niet het moment om de persoon te laten zien hoe wild en gek je bent. Laat hen de intelligente, lieve en vertederende kant van jou. Hoewel ik weet zeker dat ze zich bewust moeten zijn dat iedereen een gekke kant heeft, wachten tot ten minste de 3e 4e datum om te laten zien aan hen. ; Kijk in de ogen van je date, toen met ze te praten. Oogcontact helpt mensen obligatie-en gesprekken voeren langer. Meer nog, als je kijkt in hun ogen wanneer je met ze praat, of wanneer zij tegen je praat, zullen ze instinctief verzekerd zijn van uw oprechtheid, evenals uw vertrouwen. ; Houd deze tips in gedachten, en je date gaat veel soepeler dan het geval zou zijn zonder deze tips. Als u al deze dingen te doen, dan ben je ongeveer even goed als het kan krijgen (als je een jongen, bel me!). Check voor meer dating tips.
First Date gespreksonderwerpen: First Date Conversatie Ideeën, je kunt niet vragen aan de hand all over the place, kunt u? Dus, hier is een lijst van een paar dingen die je zou kunnen praten op de eerste date. Dit zijn veilige gespreksonderwerpen, en zal helpen het praten vrij gebeuren. Kun je praten over de volgende onderwerpen. ; Actuele gebeurtenissen: Praten over wat er gaande is in uw lokale wereld is een geweldige manier om te weten wat je date meer aandacht besteedt aan. ; Movies: Op deze manier kunt u zien of uw smaak in films wedstrijd, ontmoeten of te verslaan. ; Familie: Het is goed om te weten over de familie van een persoon op de eerste date. Het geeft hen ook de indruk dat je niet alleen intelligent, maar geïnteresseerd ook. ; Beroep en industrie: Dit laat je veel over je professionele leven. Onthoud altijd, professioneel leven is een zeer belangrijk onderdeel van ons leven. ; Passie en hobby's: Dit is de andere kant van ons leven. Het is zeer belangrijk om dit te bespreken ook. ; Toekomstige doelen en ambitie: Het is belangrijk om te weten waar de persoon is post. Als het overeenkomt met de jouwe, of zal dat leiden tot een doodlopende weg. ; Persoonlijke aard: Het is belangrijk om je de natuur met je date en vice versa, ten minste, een beetje, te bespreken om te weten wat je krijgt in. Te vermijden, veeleer een tweede datum, dan krijg in een verschrikkelijk verkeerde relatie. ; Sport / Mode: Deze gesprekken zijn goed in te vullen stiltes of gewoon op te warmen. , Ik hoop dat dit alles adviseren over eerste date ideeën en vragen helpt u uit. De bottom line is om jezelf te zijn en vriendelijk voor de datum. Hoop dat het werkt voor jou. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment