Tuesday, 8 May 2012

Picture Frame Maten

Een foto en een foto zegt meer dan duizend woorden. Elke foto is een bevroren geheugen, gevangen genomen door de lens voor de eeuwigheid. Wat is een betere stuk decoratie kan een huis hebben, dan foto's van geliefden en familieleden die de muren sieren. Toe te zien dat deze foto's zijn bewaard gebleven in hun oorspronkelijke staat, fotolijstjes van pas komen. Dit artikel gaat over de verschillende beschikbare foto frame maten, die je zou kunnen kiezen om uw favoriete foto of schilderij frame.
Hoe Picture Frame maten kiezen?; Voorbij zijn de dagen van oud toen portretten van voorouders gebruikt om de muren van een huis te versieren. Hun plaats is ingenomen door portretfotografie, stukken die een persoonlijkheid in veel details vastlegt. Nu alles wat je nodig hebt is een goede camera en een goed gevoel voor timing om die kleine ongrijpbare momenten die slip door en voor altijd te bewaren ze in de vorm van snaps te vangen. U kunt een foto muur in uw huis met fotolijstjes zijn aangebracht op, als u genieten van 'framing' mensen! Lees meer over 'Doe Inlijstingen'.
Als u een liefhebber van fotografie, leert u met de tijd, dat beeld framematen kwestie te doen. De juiste afmetingen brengen de schoonheid van een foto nog meer. Net als de foto van een landschap zal er beter uitzien in de grote foto framemaat. Er zijn bepaalde dingen die je moet rekening houden bij het kiezen van foto frame maten. Het eerste ding om te overwegen natuurlijk, is de factor, dat wat omvang zal de details van een foto in de best mogelijke manier. Enkele foto's zien er goed uit in de grotere frames, terwijl sommige maken grote kleine frame foto's. Grote foto framematen zijn ideaal als u van plan bent om deze foto's op muren. Als u wilt een foto van je naaste familie en vrienden op je bureau, wat je nodig hebt is een klein fotolijstje. Ook moet u overeen met de afbeelding resolutie van uw fotolijst volgens de foto framematen dat u kiest voor. Een ander ding dat je moet kijken voor het selecteren van foto framematen is, of ze kunnen worden gebruikt voor het aanbrengen van afbeeldingen in horizontaal, verticaal of beide. Het frame maten in de Verenigde Staten van Amerika zijn over het algemeen aangegeven in inches. Het frame geciteerd grootte van afmetingen zijn de afmetingen van foto's die geplaatst kunnen worden in deze frames en niet de framemaat zelf! De afmetingen zijn over het algemeen geciteerd in 'breedte x hoogte' mode. De 6 x 4, 7 x 5 en 10 x 8 foto framematen zijn het best geschikt om te worden gebruikt om horizontaal te plaatsen foto's. Overwegende dat de frames met een afmeting 4 x 6, 5 x 7 en 8 x 10 kan gebruikt worden om foto's frame in zowel verticale als horizontale mode. Te weten wat de exacte grootte van een fotolijstje, moet u het frame en meet het glas over. Lees meer over vergelijk digitale fotolijsten.
Standaard Picture Frame Maten Grafiek; U krijgt fotolijstje maten in diverse afmetingen en kunnen ze worden onderverdeeld in standaard en niet-standaard maten. Standaard foto frame-afmetingen zijn bepaald volgens de conventionele afmetingen van fotoprints die beschikbaar zijn. Niet-standaard fotolijstje maten zijn alleen beschikbaar wanneer u op maat gemaakte foto frames gebruiken. Hieronder staan ​​de standaard afmetingen van fotolijsten beschikbaar in de Verenigde Staten van Amerika:, 24 x 36, 24 x 30, 22 x 28, 20 x 30, 22 x 28, 20 x 30, 20 x 24, 18 x 24, 16 x 20; 14 x 18; 12 x 16, 11 x 14, 10 x 13, 9 x 12; 8,5 x 11, 8 x 10, 6 x 8, 5 x 7, 4 x 6, 4 x 5; Het is een goede idee om een ​​papier uitgesneden, en dat is precies gelijk in dimensies aan de foto die u wenst te zetten in het frame als je gaat winkelen voor het te dragen. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat u de juiste foto frame maten te krijgen. Hoop dat dit artikel heeft u een goed idee over wat te zoeken, terwijl het selecteren van foto frame maten. Al duurt het is een oog voor dimensies!

No comments:

Post a Comment